- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
ALLAH razı olsun ferahlatıcı yorumlarınız için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğun orada ne işi var ? Mantıklı düşün?arkadaşlar araba kullanmaya yeni başladım.ehliyetim var tabi arabam da var.biraz önce 1 buçuk saatlik yoldan geldim.etraf karanlıktı.geldiğim yer uçurumdu aslında.ama cesaret edip geldim eve tek başıma 1 buçuk saat sürdü yol.ben araba sürerken hafif bir tümseğin üzerinden geçtim neydi bilmiyorum.ama çok korkuyorum ya birine çarptıysam? ya bir yayaya çarpıp ölümüne neden olduysam diye çok korkuyorumne olur şimdi demeyin biz nerden bilelim diye öyle diyecekler hiç yazmasın moralim bozulmasın daha çok.çarpmış olsaydım anlar mıydım? bir çocuğa veya çarpmış olduğumu?
Yok Canım bi canlıya çarpsan emin ol anlarsın arabanda da en azından tamponda hasar olur araba sarsılırarkadaşlar araba kullanmaya yeni başladım.ehliyetim var tabi arabam da var.biraz önce 1 buçuk saatlik yoldan geldim.etraf karanlıktı.geldiğim yer uçurumdu aslında.ama cesaret edip geldim eve tek başıma 1 buçuk saat sürdü yol.ben araba sürerken hafif bir tümseğin üzerinden geçtim neydi bilmiyorum.ama çok korkuyorum ya birine çarptıysam? ya bir yayaya çarpıp ölümüne neden olduysam diye çok korkuyorumne olur şimdi demeyin biz nerden bilelim diye öyle diyecekler hiç yazmasın moralim bozulmasın daha çok.çarpmış olsaydım anlar mıydım? bir çocuğa veya çarpmış olduğumu?
Gerçek araba süremedim henüz ama go cart binmişliğin vardı gün içerisinde 2 kez biri gündüz biri akşam binmek üzere. Bnde diğer sürücüye çarpmştm ahh cidden kötü bi duydu. Ama anlarsnz çarptğnz şeyin canlı yada cansız oldğnu..arkadaşlar araba kullanmaya yeni başladım.ehliyetim var tabi arabam da var.biraz önce 1 buçuk saatlik yoldan geldim.etraf karanlıktı.geldiğim yer uçurumdu aslında.ama cesaret edip geldim eve tek başıma 1 buçuk saat sürdü yol.ben araba sürerken hafif bir tümseğin üzerinden geçtim neydi bilmiyorum.ama çok korkuyorum ya birine çarptıysam? ya bir yayaya çarpıp ölümüne neden olduysam diye çok korkuyorumne olur şimdi demeyin biz nerden bilelim diye öyle diyecekler hiç yazmasın moralim bozulmasın daha çok.çarpmış olsaydım anlar mıydım? bir çocuğa veya çarpmış olduğumu?
yaya veya çocuk yolda yerde mi yatıyordu da ezeceksiniz? bide karanlık bir yolda açın uzunları?arkadaşlar araba kullanmaya yeni başladım.ehliyetim var tabi arabam da var.biraz önce 1 buçuk saatlik yoldan geldim.etraf karanlıktı.geldiğim yer uçurumdu aslında.ama cesaret edip geldim eve tek başıma 1 buçuk saat sürdü yol.ben araba sürerken hafif bir tümseğin üzerinden geçtim neydi bilmiyorum.ama çok korkuyorum ya birine çarptıysam? ya bir yayaya çarpıp ölümüne neden olduysam diye çok korkuyorumne olur şimdi demeyin biz nerden bilelim diye öyle diyecekler hiç yazmasın moralim bozulmasın daha çok.çarpmış olsaydım anlar mıydım? bir çocuğa veya çarpmış olduğumu?