çok çok Kötüyüm...bebeğimi Kaybediyorum

esinesinti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
165
1
96
42
Nevşehir
Kızlar 929 luk kan değerimin ardından değerim sadece 1200 ye çıkmış.normalde 1800 olması gerekirmiş.büyük ihtimalle düşüyormuş dayanamıyorum çıldırmak üzereyim 2 gün sonra düşüp düşmediği belli olacak.bu şekilde olupta yeniden yükselen oldumu.birde nolursunuz dua edin bana :((((

bu nasıl bişey yaaa üzülme canım yaaa sınıtıda yapmaki bebişin bişey hissetmesinki annesine sımsıkı sarılsın...dualarımız seninle yat dinlen..düşmesinide aklından bi çıkar..

Kızlar 929 luk kan değerimin ardından değerim sadece 1200 ye çıkmış.normalde 1800 olması gerekirmiş.büyük ihtimalle düşüyormuş dayanamıyorum çıldırmak üzereyim 2 gün sonra düşüp düşmediği belli olacak.bu şekilde olupta yeniden yükselen oldumu.birde nolursunuz dua edin bana :((((

Hemen canını sıkma öyle lütfen.Yine de artmış azalmamış ki değerin.Sen sanırım 6. haftadasın değil mi?

İnşallah bişey olmaz hemen ümitsizliğe kapılma, yağmur25 diye bi arkadaş vardı biliyosundur, onunda değerleri bi düştü bi yükseldi ama bişey olmadı bebeğine, Allah korusun ikinizide, dinlen bol bol

canım yaa üzülme daha belli bişey yok bebişinide üzme allahın izniyle hiçbişey olmıcak sıkı sıkı tutuncak sana bebişin inşallah a.s.

allahin izniyle insallah bi sey olmaz sen yat dinlen bisey falan da yapma
allahim yardimcin olsun guzel seyler dusun insallah sonu guzel olsun

Canım noolur demesi kolay biliyıorum ama sakin ol ve curly'nin de dediği gibi ayaklarını dik ve yat.. sen bebişini ultrasonda görmemişmiydin?

inşallah düşündüğün gibi olmaz.kalkmadan yat.güzel şeyler düşün.inşallah bişi olmaz

inşallah düşündüğün gibi değildir hem bak değerin artmış da olumlu düşünmeye çalış ve dinlen, Allah yardımcın olsun, dualarım seninle ve bebişinle

canım hemen endişelenme bakalım.. sabırlı olmaya çalış olumlu düşün ve arkadaşların dediği gibi bolb bol dinlen... dualarımdasın...

canım inşallah herşey hayırlısıyla yoluna girer.bebişin seni bırakmaz.allah yardımcın olsun canım.

arkadaşım benimde ilk testim 136 idi 2.si 196 dı çok üzülmüştüm 2 ye katlamadı diye ama çok şükür 3,ve4,de katladı ikiye kaçıncı günün senin belki geç döllenme olmuştur moralini bozma hemen hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun kanaman yada lekenmen varmı böyle durumlarda bile yükselip devam eden gebelikler oluyormuş inşallah her şey gönlünce olur

benimki daha 4 haftalık 5 olcaktı ilk değer 406 ikinci 929 üçüncü ise 1200 çıktı.Umarım dualarınızla bebişim sımsıkı tutunur bana 2 gün sonra belli olacak.Çok kötüyüm ama ayışığım umarım seninki gibi olur.

Gülserencim henüz ultrasonda görmemişdim bu hafta sonu görecektim :(

Canım bence sen haftasonu bebişini göreceksin içini rahat tut, birde senin değerin çok yüksek çıkmış ilk değerin yani ikiz gebelik gibi? bazen şöylede oluyor ikiz gebeliklerde biri kendiliğinden sonlanıyor ve değerinde değişebiliyor oda olabilir yani.... benimde hala kahverengi lekelerim geliyor çok korkuyorum, doktorum önemli diil rahat ol demesine rağmen biz bebişlerimizi zor elde ettiğimiz için korkularımızda daha büyük oluyor.

sevgili esin strese girme.Düşmeyecekse de stresten düşer sonra.Allahın dediği olur sen ne yapsanda.Onun için sabırlı ve sakin ol

Değerin düşmemeiş ama sonuçta.Kesin kötü birşey var denilmemiş.Hemen stres yapıp,kötü etkilenme.İnşallah kötü birşey olmaz.Bol dua et canım.a.s.

Back
X