- Konu Sahibi esinesinti
hadi geçmiş olsun. demiştik sana panik yapma diye bak sıkı sıkı tutunmuş bebişin
:) evet ama işte kendime anlatamadım ki :)) ama düşüp yükselmesi ynede bir sıkıntı olduğuna işaret dikkat etmem lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi geçmiş olsun. demiştik sana panik yapma diye bak sıkı sıkı tutunmuş bebişin
arkadaşlar merhaba, bişey sormak istiyorum tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz fakat bazı arkadaşların yazdıklarını okudum ve kafam karıştı. Şimdi gitsem tüp bebek merkezine bana döllenmiş yumurtaların transferine kadar ne kadar süre geçer ? bazı arkadaşlar 2 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra iğnelere başlandı vs..demiş, çokmu uzun bi süre bekliyo beni, hemen başlasammı acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kızlar destek veren ve dua eden herkeze çok teşekkürler.Bugün güzel haberi aldım çok şükür allahıma değerim yeniden 2 ye katlamış bebeğim tutunmuş.Allahım ne acıymış günler uzamıştı sanki.Allah kimseye yaşatmasın.
Kızlar destek veren ve dua eden herkeze çok teşekkürler.Bugün güzel haberi aldım çok şükür allahıma değerim yeniden 2 ye katlamış bebeğim tutunmuş.Allahım ne acıymış günler uzamıştı sanki.Allah kimseye yaşatmasın.
gözün aydın canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar destek veren ve dua eden herkeze çok teşekkürler.Bugün güzel haberi aldım çok şükür allahıma değerim yeniden 2 ye katlamış bebeğim tutunmuş.Allahım ne acıymış günler uzamıştı sanki.Allah kimseye yaşatmasın.