Çok çok zor durumdayım.. Lütfen yardım

sakın işinden vazgeçme...
hem kafan dağılır,hemde paranı kazanmış olursun...ne kadar kötü olurlarsa olsunlar kaynananın bakması daha iyi olur...
onların kötülüğü sana çocuguna değil ki..

yorumlarınıza tesekkürler ama bazı yanlıs anlasılmalar olmus ben olaydan sonra yinede cocuguma baksınlar demedim hemen bakıcı aramaya basladım teklif onlardan geldi biz bakarız getirsin diye yoksa ben asla hem cocuguma baktırırım hemde görüşmem diye bir cümle kurmadım kurmamda

olay size sacma gelebilir ama malesef benim yasadıgım bir gercek

bence olay hiçte öğle saçma değil imkanın varsa belli bi yaşa gelinceye kadar çocuğuna kendin bak ama eğer çalışıcaksan babannesine bırak ben seni anladığım kadarıyla çocuğun hafta bir veya 2 gün babannesi görmesi farklı her gün görmesi farklı olarak düşünüyosun bencede farklı ama sensin onun annesi üzülme kimse soğutamaz senden

bizim gelin anamin babamin yuzunu gormek istemicek bende anneme onun cocuguna baktiricam oyle mi ???
ya siz nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsunuz hiç anlamadım doğrusu insanların neler yaşadığını bilmeden konuşmayın lütfen bende çalışmak istiyorum ama çocuğuma kayınvaldemin bakmasını istemiyorum ha neden çünkü ona güvenmiyorum ben ona anne şunu yapma şu zararlı verme dememe rağmen beni hiç kaleye almadı bende napıcam şimdi kendi anneme bırakıcam çünkü o benim sözümden çıkmıyor ilginç olan eşimde annesine bırakmak istemiyor yani yorum yaparken düşünmeden konuşmayın

canım bu konu seni epeydir rahatsız ediyor anladığım kadarıyla. bence biraz daha çalışmama imkanı varsa kullan derim. hem bebişin biraz daha büyür hemde kayınvalidenizle olan problemlerin çözülebilir. zaman herşeyin ilacı...

kavga etmenize rağmen kayınvaliden bakıcakmı çocuğuna bakarsa bakasın bırak bence hem daha iç,ine sinmiş olur hemde bakıcıyada para vericen onun yerine çocuğunun yiyeceğini alırsın

anlamadığım olumsuz eleştiriler yapanlar neden her konuda bi takım sözlere madur kalıyo anlamış değilim herkezin bir düşüncesi vardır biri haklı bulur biri haksız bir derdim var bölümüne eğer bir konu açılmışsa herkezin fikrini almak için sadece olumlu düşünenler bana yardımcı olsun denmiyoki

eğer haksız bulunuyosada belkide ona bi yarar sağlancak belkide olyı biraz daha gözden geçirip doğru yolu bulacak.

lütfen artık olumsuz düşünenlere hemen üstüne gitmeyin.

sen nasil boyle bir yorum hakkina sahipsen bende elestirme hakkina sahibim
sana ne oluyor ki bende onu anlayamadim
yorum yaparkende sizden mi izin alicam bastan soyleyinde ona gore yapiyim yorumlarimi şakkıdı

yaparlar tatlim bosver :1hug:

insanlar az empati yapmayi ogrense boyle seyler yasanmicak ama neyse a.s.

Kayınvalidenizle aranızdaki sorun nedir bilmiyorum. Ama her ne olursa olsun en kötü kayınvalide en iyi bakıcıdan iyidir derim ben. En azından oğlunun çocuğuna bakacak yani torunu onun canı, kanı, ciğeridir.
Ama siz bundan rahatsızsanız yapacağınız iki şey var.
1- Çalışmayacak çocuğunuzu büyüteceksiniz.
2- Bakıcı bulacaksınız.
Amaa her şeyden önce bunlardan hangisine karar vereceğinizi kendi başınıza değil eşinizle birlikte yapacaksınız.
Hayırlısı ne ise o olsun sizin için.

bak canım benim önceden söyleyeyim kaynana deyilim
gerçi ben o kelimeyi sevmem hiçte kullanmadım daha yeni evliyken bile
birkere tamam madem kavga etmişsiniz kimin haklı olduğuna biz karar veremeyiz
çünki konuyu bilmiyoruz ama bu kadar kavgadan sonra çocuğuna bakarız demişlerse
ben o kişileri takdir ederim ne olursa olsun karşılıklı atışırken tabiki sende bişeyler söylemişsindir
belki haklısındır bilemem ama onlar bir adım atmış şimdi bence sıra sizde
benim felsefem bana yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam
büyük konuşmayın onunda canı sizin annenize ailenize yapılmasını istemediğiniz birşeyi
onlarada yapmayın​

evet insanlari sevdiginiz belli :)
zaten kendini ifade gucune sahip olmayanlar kaba kuvvete basvurur aynen sizin smililere basvurdugunuz gibi :)
ve ayrica ben kirici oldugumu dusunmuyorum aksine olaya gercekci bakiyorum
sizin gibi burda tekil anlatan kisiye inanmayip olayi iki tarafli dusunuyorum
sizide buna davet ediyorum (bakin bakalim 80 mesajimin icinde bu tarz olaylarda yada bir derdim varda hangi konuya tek tarafli yorum yapip aa sen haklisin kardes kocan soyle kaynanan boyle bilmem ne soyle yazmismiyim ??)
size son cevabimdir sevgiyle kalin

Son düzenleme:

aranızdaki sorunu bilemiyorum.nasıl bi kavga ettiniz,sebepler nedir?
ama problemler yaşanırken sadece tek taraf suçlu değildir bana göre.ufacıkta olsa sizinde hatalarınız vardır.
bu kadar tartışmalardan sonra bile yabancıya gitmesin,ben bakarım diyorlarsa bu her şeyin iyiye gitmesi için bahanede olabilir.istemiyorsanız eskisi gibi samimi olmazsınız ama bir şekilde yeniden konuşup,yüzyüze bakar vaziyete gelmeniz şart.
hiç konuşmadan olmaz.
çocukla ilgili bişey diyeceğin,soracağın zaman ne olacak?hasta olsa bişe olsa o sana ilaç sorar sen çocuğun durumunu.
yani bir şekilde iletişim kurmak zorundasınız.
bu kadarını bile yapmam diyorsan o kadar bakıcı bulmanı tavsiye ederim.
onlarla konuşmayıp sadece çocuğu getir götür yaptırarak yürümez bu iş.
bu kadar katı olmayın.biraz çift taraflı düşünmeye çalışın.

hem calismak istiyorsun hem bebeginin bakimini sorun yapiyosun eger kayinvalidene guvenin yoksa ele birakamam diyorsan kafa falan dagitmiyacaksin oturup cocuguna bakicaksin kimsenin hakkindaki yorumuna bakmiycan kaldiki daha ortada yorumda yok yaptiklari .................birde sunu cok merak ettim bir egitimcisiniz ama cumle kurmalarinizan birsey anliyamadim sizler dahada dikkat etmelisiniz buna

bazı arkadaslar olumsuz yorumlarada acık olun yazmıs tabiiki olumlu ve olumsuz bütün yorumlara acıgım ama lütfen olumsuzda olsa yorumlarınız yapıcı olsun yıkıcı degil zaten buraya sorunu olan kişi yazıyor sizde oturup yıkıcı eleştiriler yaparsanız buraya derdimizi yazmanın hiçbir anlamı yok.kızdıgım sey yoruma degil üsluba .

tesekkür ederim beni anlayan kişilerin olması güzel

madem kayinvalidenin bakmasi taraftari degilsin kresi dusun derim benimde kizim var isim geregi cok uzun saatler calismak zorundayim haftada bir nobetim var cocugumu kimseye emanet edemezdim once annem ve kayinvalidem bakti cokta memnun kaldim ama simdi yasina yaklasti ozel bir krese verdim surekli takip edebiliyorum her ne kadar ailem gibi olmasada memnunum kres belkide daha iyi olur eger baska alternatif yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…