mrb kaynanam ve görümcemle cok kötü kavga ettik bana göre ben haklıym onlara göre onlar.sorunum su 2-3 gün sonra işe baslıcam ve ogluma kaynanam bakacaktı.o sinirle bakıcı aradım ama bulamadım bulduklarımda içime sinmedi.esimde bakıcı istemiyorum oglumuzu ben bırakırım sen işten gelincede babam getirir diyor yani onları görmezsin diyor önce cok kızdım oglumu göremmezler falan diye ama baska carem yok gibide.eger calısmayıp evde kalırsamda hep bu olayı düsünüryorumcanım sıkılıyor bunaldım belki işte kafam dagılır diyorum oglum henüz 1yasında yani doldurulusa falan gelemez tabii esime söylicem benim hakkımda konusulmasın diye sizce napim cok zor bi durumdayım lütfen yardım edin
ben kendimce yazdiklarinizi okuduktan sonra bu dusunceye kapildim nedense
siz yuzunu gormek istemiyorsunuz demedim
kendiniz diyorsunuz cocugumu etkilerlerse vs vs gostermek istemiyorum vs vs
sizde ozaman sorunu anlatsaydinizda bende oyle yorum yapsaydim
sacma konuyu acan sacma yorumuda katlanir
ya siz nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsunuz hiç anlamadım doğrusu insanların neler yaşadığını bilmeden konuşmayın lütfen bende çalışmak istiyorum ama çocuğuma kayınvaldemin bakmasını istemiyorum ha neden çünkü ona güvenmiyorum ben ona anne şunu yapma şu zararlı verme dememe rağmen beni hiç kaleye almadı bende napıcam şimdi kendi anneme bırakıcam çünkü o benim sözümden çıkmıyor ilginç olan eşimde annesine bırakmak istemiyor yani yorum yaparken düşünmeden konuşmayınbizim gelin anamin babamin yuzunu gormek istemicek bende anneme onun cocuguna baktiricam oyle mi ???
ya siz nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsunuz hiç anlamadım doğrusu insanların neler yaşadığını bilmeden konuşmayın lütfen bende çalışmak istiyorum ama çocuğuma kayınvaldemin bakmasını istemiyorum ha neden çünkü ona güvenmiyorum ben ona anne şunu yapma şu zararlı verme dememe rağmen beni hiç kaleye almadı bende napıcam şimdi kendi anneme bırakıcam çünkü o benim sözümden çıkmıyor ilginç olan eşimde annesine bırakmak istemiyor yani yorum yaparken düşünmeden konuşmayın
anlamadığım olumsuz eleştiriler yapanlar neden her konuda bi takım sözlere madur kalıyo anlamış değilim herkezin bir düşüncesi vardır biri haklı bulur biri haksız bir derdim var bölümüne eğer bir konu açılmışsa herkezin fikrini almak için sadece olumlu düşünenler bana yardımcı olsun denmiyoki
eğer haksız bulunuyosada belkide ona bi yarar sağlancak belkide olyı biraz daha gözden geçirip doğru yolu bulacak.
lütfen artık olumsuz düşünenlere hemen üstüne gitmeyin.
sen nasil boyle bir yorum hakkina sahipsen bende elestirme hakkina sahibim
sana ne oluyor ki bende onu anlayamadim
yorum yaparkende sizden mi izin alicam bastan soyleyinde ona gore yapiyim yorumlarimi şakkıdı
vallahi ben sizinle hiçbir şekilde muhattap olmicam yorum yaparken karşınızdakini kırmadan yaıpın bana nemi oluyor ben insanları seviyorum yazık size çok yazık bana cvp yazmayın lütfenkötükedihüso:mymeka:
mrb kaynanam ve görümcemle cok kötü kavga ettik bana göre ben haklıym onlara göre onlar.sorunum su 2-3 gün sonra işe baslıcam ve ogluma kaynanam bakacaktı.o sinirle bakıcı aradım ama bulamadım bulduklarımda içime sinmedi.esimde bakıcı istemiyorum oglumuzu ben bırakırım sen işten gelincede babam getirir diyor yani onları görmezsin diyor önce cok kızdım oglumu göremmezler falan diye ama baska carem yok gibide.eger calısmayıp evde kalırsamda hep bu olayı düsünüryorumcanım sıkılıyor bunaldım belki işte kafam dagılır diyorum oglum henüz 1yasında yani doldurulusa falan gelemez tabii esime söylicem benim hakkımda konusulmasın diye sizce napim cok zor bi durumdayım lütfen yardım edin
ya siz nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsunuz hiç anlamadım doğrusu insanların neler yaşadığını bilmeden konuşmayın lütfen bende çalışmak istiyorum ama çocuğuma kayınvaldemin bakmasını istemiyorum ha neden çünkü ona güvenmiyorum ben ona anne şunu yapma şu zararlı verme dememe rağmen beni hiç kaleye almadı bende napıcam şimdi kendi anneme bırakıcam çünkü o benim sözümden çıkmıyor ilginç olan eşimde annesine bırakmak istemiyor yani yorum yaparken düşünmeden konuşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?