Çok çok zor durumdayım.. Lütfen yardım

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
mrb kaynanam ve görümcemle cok kötü kavga ettik bana göre ben haklıym onlara göre onlar.sorunum su 2-3 gün sonra işe baslıcam ve ogluma kaynanam bakacaktı.o sinirle bakıcı aradım ama bulamadım bulduklarımda içime sinmedi.esimde bakıcı istemiyorum oglumuzu ben bırakırım sen işten gelincede babam getirir diyor yani onları görmezsin diyor önce cok kızdım oglumu göremmezler falan diye ama baska carem yok gibide.eger calısmayıp evde kalırsamda hep bu olayı düsünüryorumcanım sıkılıyor bunaldım belki işte kafam dagılır diyorum oglum henüz 1yasında yani doldurulusa falan gelemez tabii esime söylicem benim hakkımda konusulmasın diye sizce napim cok zor bi durumdayım lütfen yardım edin

çalışma fikrinden asla vazgeçme.çünkü haklsıın kafan dağılır stres atarsın.eşinin de dedğini dinle içi rahat etsin bence..sende mümkün olduğu kadar görüşmezsin..1 yaşında ki kendi çocuğun seni özlemekten başka bişey düşünmez bu süreçte merak etme canımm..

canım, ne kadar kötü olurlarsa olsunlar,
çocuğuna başka insanlardan kat kat iyi bakarlar...
işe başlamanız sizin için çok iyi olur,hem kafanız dağılır,
hemde olumsuz şeyleri düşünüp canınızı sıkacak vaktiniz olmaz...
bence tereddüt etmeden kayınvalidenize bırakın çocuğunuzu..
sevgiler...

Canım kavga etmiş de olsanız oğluna başkalarından daha iyi bakarlar.Bakıcılar da epey para alıyorlar.Çalıştığına değer en azından.Eşin götürüp getirecekse oğlunu sorun etme bence bunu.

bence de kayınvaldenizin bakması daha doğru olur,aranız kötü olabilir,onları görmek istemiyebilirsiniz(bu konu da eşiniz çözüm bulmuş zaten) ama çocuğunuz onun torunu canı,kanı hiç bir bakıcı onun sevgisiyle bakamaz derim.

bence de yabanci birinden daha iyi bakarlar.. siz çalışın eşinizin söylediği öneri mantıklı.. hem zamanla onlarla olan ilişkinizide yoluna koyarsınız mutlaka. anladığım kadarıyla şu an çok kızgınsınız..

bence eşiniz güzel demış....ben bırakır ben alırım demiş...
başkalarına emanet etmektense.....kaynananıza emenat etmek cok daha ıyı....
en azından aklınız takılı kalmaz....sızın sorunlarınızıdan bebegı uzak ederekte cıkarmayın bence....
emın ellerde olması daha dogru........

evet ama söylenmeyecek sözler söylendi simdi cocugumu emanet tmek onların ekmeğine yağ sürmek olacak gördünmü bak bize mecbur kaldı dicekler belkide yada cocugumu etkilemeye calısırlarsa esim böyle seylerin asla olmayacagını söylüyor ama benim moralim o kavgadan beri cok bozuk kırıldım incindim haklıyken haksız durumuna düştüm

bence bir adım atın ve barışın...
normal hayatınıza devam edin...
dediğiniz gibi de herkes kendine göre haklıdır..
önce bir deneyin bakalım ama önyargılar içinde olmadan...
yok çocuğumu doldururlarsa hareket etmeyin...
çalışın kendinize gelin o arada bakıcı da bulursunuz...
bir süre bir deneyin bakalım ölüm yok ya ucunda...

Canım kayınvaliden bakıcıdan çok daha iyi bakar..kavgayı seninle yapmışlar..çocuğunla değil.üstelik çocuğun onların torunu ve yiyeni..göstermemek doğru bi davranış değil..kendi hesaplaşmalarınızın yada kavgalarınızın faturasını çocuğa kesmeyin sakın hayatım..sen yine görüşme,görme onları ,istemiyosan.ama çocuğun için en uygun kişi kayınvaliden bence...bidaha düşün.inşallah hayırlı bi sonuca varırsınız.

çocuğunuz için mecbursunuz arkadaşım...
sevmeseniz bile gözünüz arkada kalmayacak...
siz siz olun aile büyükleriyle,tartışma ortamına girmeyin...
belki de çocuğunza bakmaya başladıktan sonra,
sizin de aranız düzelir,kimbilir...
sevgiler...

Epey bakıcı tecrubesi yaşamış biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; babaannesi en iyi bakıcıdan daha iyi bakar sen rahat ol.

küs olabilirsin haklı da ama babaannesi çok daha iyi bakar. tecrübeli olması da senin yararına. eşin getirip götürecek zaten sen görmeyeceksin. senin muhtaç olduğunu düşünmezler. sonuçta torunlarıyla zaman geçirecekler. ha bir sorun olursa laf ederlerse sen de bakıcı araştırırsın bu arada. çalış kesinlikle. en azından kafana takacak vakit olmaz ve rahatlarsın.

bizim gelin anamin babamin yuzunu gormek istemicek bende anneme onun cocuguna baktiricam oyle mi ???

bizim gelin anamin babamin yuzunu gormek istemicek bende anneme onun cocuguna baktiricam oyle mi ???

lütfen olayı bilmeden yorumlamaya kalkmayın ben kimsenin yüzünü görmek istemiyorum gibi bir cümle kullanmısmıyım kendi kendine niçin böyle yorumluyorsun olay oldugunda ordamıydın da böyle sacma bir cümle kuruyorsun

Tabiki birak babaannesine:delphin:...ama önce aranizdaki problemi halledin....
Sizin düsündügnüz gibi yaparsan baslangicta olmasa bile ilerde cok büyük sorunlar yasayabilirsin kanimca...:kahve:

Icindeki bu hirsla aranizdaki bu küslükle cocugunda gördügün en ufak bir olumsuzlukta ya esine yada onlara saldiracaksin....ayricada kayinvalidenin gözünde benimle kavgi eden yüzümü görmek istemeyen ama isi düstümü bana eyvallah eden gelin imaji cizeceksin....yaptigniz kavgada hakli olup olmaman önemli degil....:delphin:

Bence git önce....öp elini kayinvalidenin baris ondan sonra gönlün rahta bir sekilde birakirsin cocugnu....kendin icin yapmasanda evladin icin yap arkadasim....a.s

lütfen olayı bilmeden yorumlamaya kalkmayın ben kimsenin yüzünü görmek istemiyorum gibi bir cümle kullanmısmıyım kendi kendine niçin böyle yorumluyorsun olay oldugunda ordamıydın da böyle sacma bir cümle kuruyorsun

ben kendimce yazdiklarinizi okuduktan sonra bu dusunceye kapildim nedense

siz yuzunu gormek istemiyorsunuz demedim

kendiniz diyorsunuz cocugumu etkilerlerse vs vs gostermek istemiyorum vs vs

sizde ozaman sorunu anlatsaydinizda bende oyle yorum yapsaydim

sacma konuyu acan sacma yorumuda katlanir

öncelikle bi başlık açarken bütün yorumlara açık olunmalı herkes kendince yorumlar getirebilir..

ben 1 yasında cocuguma kıyamazdım şahsi fikrim onun bana ihtiyacı var diye düşünüyorum bir süre daha calısmazdım

Bencede en uygun olanı babaannesine bırakmanız. Eşiniz sizin kırgınlığınız farkında;
çözüm de önermiş. Hem çalışmasanızda çocuğunuz kayınvalidenizle görüşmeyecek mi?
Bu durum belki aranızın düzelmesine yardımcı olur, belki çok kötü şeyler yaşandı aranızda
ama en nihayetinde her zaman yüzyüze geleceğiniz kişi kayınvalideniz. Biraz ortalık yatışınca konuşsanız çok iyi olur.

Back
X