- Konu Sahibi Summer-girl
-
Evliligi dusunuyorum da cok urkutucu geliyor. Bir insanla senelerce ayni hayati paylasmak... Offf, cok fena.
Bu kadarı abartı. Eşim böyle olsaydı bana cazip gelmezdi galiba. Anladığım kadarıyla sizin için de pek cazip değil. İyi bir İnsansa zamanla alışabilirsiniz belki.. Başka yönlerine odaklanın.Hos mu geldi size?
Ben tanımadığım halde bana da inandırıcı gelmedi. ne kadardır birliktesiniz? Bir de kaç yaşında ?
BoşanmayıNe yapmayi dusunuyorsunuz peki?
İlk defa böyle bir erkek duydum . Türü tükenenlerden galiba.
Kiskancligi var ve su an epey dizginliyor bence.
Ben tanımadığım halde bana da inandırıcı gelmedi. ne kadardır birliktesiniz? Bir de kaç yaşında ?
Bu yazdiklariniz bu kisinin sizin icin dogru kisi olmadiginin gostergesi.
Paylasimlariniz yeterli olsaydi bunu dusunmezdiniz. iliskiniz ve paylasimlariniz sadece telefon arkadasligindan ibaretse bunu dusunmeniz de normal. yeterli iletisimi kurabiliyor olsaydiniz bu telefon trafigi zaten gozunuze batmazdi. Bir yerde eksik bir seyler var onu da siz bulacaksiniz.
Bu kadarı abartı. Eşim böyle olsaydı bana cazip gelmezdi galiba. Anladığım kadarıyla sizin için de pek cazip değil. İyi bir İnsansa zamanla alışabilirsiniz belki.. Başka yönlerine odaklanın.
Boşanmayı
Beni boşver de sen aşık değilsin be bacım. İnsan gerçekten aşık olunca dalıp dalıp gider evlilik deyince kalbi daha hızlı çarpmaya başlar falan. Sen bildiğin ite kaka sürdürüyorsun ilişkiyi. Onun aşkıyla iki kişilik yaşıyorsunuz. Hayat kısa boşver yoluna bak. Aşık olduğun gün "evet işte bu adamla bir ömür değil Allah 10 ömür verse de birlikte geçirsem" diyeceksin.
evet bir de çok övmüş gibi yazmışım ama altında kaybetme korkusu, kendine güvensizlik de yatıyor tabi ki.
biz bunu konuşarak aşmaya çalışıyoruz ancak konuşulacak bir insan mı senin sevgilin bu kısmı da önemli.
Bazı zamanlar bugün neden daha fazla süslendin gibi sorulara maruz kaldığım da oluyordu mesela, hiç hayatımda bunun şüphe getireceğini duymamıştım/düşünmemiştim.
Bu kıskançlık kırılıp azalıyor mu evet ama tamamen yok oluyor mu hayır.
bir de etraftan yeni yeni kocasını aldatan kadın haberleri duydukça alevleniyor, yakınlarımızdan bahsediyorum tabi haberlerden değil maalesef.
İçten içe sanırım "paranoyak olduğum takip edilmiyorum anlamına gelmez" i yaşıyor kendi içinde.
Yani ne diyim insanlar çeşit çeşit, herkesin bir eksik tarafı oluyor. Bu sizin ne kadar tolare edebildiğiniz ve onun bu duyguları ne kadar absorbe edebildiğine ve karşılıklı sevgiye göre değişiyor.
Buluştunuz mu hiç bu arkadaşla? Yurt dışındaydı galiba. Eğer bir araya gelmediyseniz kaçarak uzaklaşın. Daha yüz yüze gelmediği birine bu kadar saplantılı hale geldiyse işiniz zor ve tehlikeli.
Yeterli iletisimimiz yok ve bu zorluyor bence.
Var var numene kalmış bir kaç tane. 5 senelik evliyim hala her Sabah işten arar sen beni niye aramıyorsun diye trip yerimİlk defa böyle bir erkek duydum . Türü tükenenlerden galiba.
Ankee demek ki eşinin farklı, güzel yönlerine yönelmişsin. O yönler de seni cazip ediyor ki konuşup anlaşabiliyorsun.
Daha doğrusu sen eşini seviyorsun.. Çocuklarınız var, paylaşımlarıniz var..
Tabi konu sahibi ne istediğini bilip ona göre davranmalı sonuçta sevgililer. Kimse kusursuz değildir iyi yanları varsa neden olmasın.
Sadece iletisim de degil paylasimlarinizda ortak nokta yok gibi geldi bana. Sadece ask, sevgi ve ilgi odakli oldugu icin sorguluyorsunuz bence. Konusacaginiz konular olsa, yeterli bir cekim olsa bunlari sorgulamazdiniz.
İşte sizi çeken bir yönü var ve böyle tiplerde pek olmaz ... Bana göre diğer yönleri de zamanla sönecektir.Kafa olarak iyi anlasiyoruz da bu kisim zorluyor.
Onun için ne 5 senesi siz daha yeni evlisinizVar var numene kalmış bir kaç tane. 5 senelik evliyim hala her Sabah işten arar sen beni niye aramıyorsun diye trip yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?