- Konu Sahibi Summer-girl
-
:) Siz ben misiniz acaba?Iliskim yoruyor artik ve karsi tarafa yetmiyorum. Gunde 786 kere aramam, guzel kelimeler sarf etmem, midemde kelebeklerin ucusmasi isteniyor devamli ve boguluyorum. Hep bir sitem. Hep daha fazla talep.
Ben micmic iliskileri sevmiyorum. Iliskim hayatimin merkezinde degil ve istemiyorum da bunu. Hayatimda bir suru mesgalem ve sorumlulugum varken bu kadar ilgiyi nasil gosterebilirim ki?
Gunde defalarca aramak nedir ya?
Bence gayet guzel gidiyor bu iliski ama 2 saati gectiginde neden aramadigim sorgulaniyor hemen ve baski hissediyorum resmen. Soguyorum da yavas yavas.
Evliligi dusunuyorum da cok urkutucu geliyor. Bir insanla senelerce ayni hayati paylasmak... Offf, cok fena.
Yalnizligi cok seviyorum ve bu iliski daha yeni olmasina ragmen zorluyor beni. Nasil basa cikacagimi da bilmiyorum.
Cok daraldim.
:) Siz ben misiniz acaba?
Son iki flörtüm benden bu yüzden kaçtı. Her gün konuşmak istemiyorum arkadaş! Akşamları tam dört saat Whatsapp'tan mesajlaşmak istemiyorum. Ben ergenliğimde bıraktım zaten mesaj bombardımanını. Akşamları Netflix'ten film/dizi açıp eğlenmek istiyorum. Yemeğimi yerken onla meşgul olmak istiyorum.
İşimle ilgili önemli bir toplantıya hazırlanmam gerekiyordu. Önceden de söyledim, bak böyle böyle, biraz ulaşamayabilirsin diye. Ulan yine trip yedim.
Kimse kusura bakmasın, ekmek param daha önemli. Beyfendinin gönlünü hoş edeceğim diye işimden olamazdım. Bencillik resmen ve ben hiç katlanamam.
Bir de lütfen biraz birbirimizi özleyelim ya. Her gün telefonda ne konuşulur ki? Valla uzun ve rahatsız edici sessizlikler oluşuyor sonra.
Ben daralıyorum böyle, hayatım işgal edilmiş gibi oluyor.
Neyse sözün özü, sizi çok iyi anlıyorum. İki saat aramadın diye tavır yapan biriyle çok zor ya. Ne diyeyim...
Bazı konularınızda sevgili edinmem evlenmek istiyordunuz şimdi istemiyorum sıkılırım diyorsunuz. Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz, ne istediğinizi bilirseniz hayat daha kolay olabilir.
Siz aşık degilsiniz bu çok acik belli, adam da daha yuz yuze gormedigi kadin icin bu kadar diretip ustune gidiyorsa, sevgili bulmakta epey zorlanan biri demek ki. Kacirmayayim diye panik yapmiş olabilir.
Hayata bakis acisinin, yasanan ortak kederlerin ve sahip olunan benzer zevklerin onemi olamaz yani, oyle mi? Varsa yoksa sevgili bulmakta zorlaniyordur.
Hemen tespit ettiniz.
İnsan sevgili de ister evlenmek de ama kiminle olduğu çok önemli. Bence konu sahibinin sorunu ne istediğini bilmemek değil doğru kişiyi bulamamak.Bazı konularınızda sevgili edinmem evlenmek istiyordunuz şimdi istemiyorum sıkılırım diyorsunuz. Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz, ne istediğinizi bilirseniz hayat daha kolay olabilir.
İnsan sevgili de ister evlenmek de ama kiminle olduğu çok önemli. Bence konu sahibinin sorunu ne istediğini bilmemek değil doğru kişiyi bulamamak.
KONU sahibi sizin ilişkinizde daha çok isteyen ve bağlanan kişi sevgiliniz. Sizi kaybetmekten korkuyor gibi. Siz aşık değilsiniz ve olacak gibi de görünmüyorsunuz. Her ilişkide aşk elektrik olmayabilir tabi ama sizde bundan sonra başkasını bulamama ve yalnız kalma korkusu seziyorum.
Yok ya sık sık konu açıyor çoğuna denk geldim. Kesinlikle ne istediğini bilmiyor. Hosuna gitmeyen bir yorum yapınca da atara atar gidere gider karsılık veriyor. Tuhaf.İnsan sevgili de ister evlenmek de ama kiminle olduğu çok önemli. Bence konu sahibinin sorunu ne istediğini bilmemek değil doğru kişiyi bulamamak.
KONU sahibi sizin ilişkinizde daha çok isteyen ve bağlanan kişi sevgiliniz. Sizi kaybetmekten korkuyor gibi. Siz aşık değilsiniz ve olacak gibi de görünmüyorsunuz. Her ilişkide aşk elektrik olmayabilir tabi ama sizde bundan sonra başkasını bulamama ve yalnız kalma korkusu seziyorum.
Yok ya sık sık konu açıyor çoğuna denk geldim. Kesinlikle ne istediğini bilmiyor. Hosuna gitmeyen bir yorum yapınca da atara atar gidere gider karsılık veriyor. Tuhaf.
Yüz yüze gelene kadar bekle canım. Aksi halde ilerde yüz yüze nasıl olurdu diye düşünürsün? Zaten eylüldeydi sanırım buluşmanız. Pek de kalmadı yani.
Kiskancligi var ve su an epey dizginliyor bence. Bazen whatsapp'ta cevrimici gordugunde kiminle yazistigimi bile sorabiliyor.
bana garip gelen daha yüz yüze görmeden, dokunmadan, bir kez bile gerçekte görmeden sevgili olabilmeniz, ilişkimiz var diyebilmeniz.
yani insan kokusunu bilmediği, dokununca ne hissettiğini bilmediği biriyle nasıl sevgili olabilir?
nasıl bütün zamanını, ilgisini o insana verebilir ki?
oluru yok demiyorum var ama koskoca insanlarsınız. birbirine ilgi duyan iki insanın iletişimi ya da arkadaşlığı olabilir yaşadığınız şey ama kesinlikle bir ilişki değil.
gerçekten dokunmak, yan yana olmak, bir araya gelmek bambaşka bişey. başka bir enerji.
ben eski flörtümle ilk kez buluşmadan ona ne bir vaat verdim ne de olması gerekenden fazla bir ilgi gösterdim. sevgili gibi de davranmadım. hatta ilk buluşmadan sonra bile öyle ölüp bitmedim. ne zamanki ikinci buluşmada azıcık sarıldım, elini falan tuttum o zaman cereyan etti bende bir şeyler. gerçekten dokunmak, hissetmek, kokusunu duymak başka bişey.
bunları yaşamadan hadi sevgili olalım davranışı çok saçma ve sonucu sizdeki gibi oluyor. tamam siz genel anlamda çok mıç mıç olmayı sevmiyor olabilirsiniz ama beyin öte yandan şöyle düşünüyor, ya ben bu adamla hiç yan yana gelmedim... inanın bana farkında olmasanız bile beyniniz size bunu fısıldıyor.
Ablacım ben sizden çok küçüğüm muhtemelen 27 yaşındayım. Benimde aynı sizin gibi bi ilişkim oldu ayrılalı daha 1 ay olmadı. Ama şöyle söyleyim bunun dışında ki herşey size dört dörtlük uyuyorsa bunu da telafi edebileceğinizi yada konuşarak halledebileceğinizi düşünerek devam edin. Çünkü ayrılınca bu sefer herşeyi iyiydi sırf çok ilgi istiyo diye bıraktım diye pişmanlık olabilir. Yada bi zaman sonra karşı taraf soğuyabilir tavırlarınızdan. Sizin daha çok yaşanmışlığınoz vardır daha iyi bilirsiniz tabi benim ki sadece bir görüşBiz hep konusuyoruz. 2 gunumuz guzelse 3. gun yine ayni konulara donuyoruz. Bir turlu tatmin olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?