Cok daraldim.

Diger konularda ben kendimi acik bir sekilde ifade ettigimde anliyor ve uzatmiyor sorunlari ama ilgi konusunda hep tetikte gibi. Biraz azalma gorse sorgulamaya basliyor hemen.

Daha yüzyüze görüşmeden sürekli konuşmayı istemek, kelebeklerin uçuşmasını beklemek gerçekçi değil ki zaten.
Yüzyüze gelince tüm büyü bozulacak belkide .
Böyle bir ilişkimsi sey için beklenti ekstra fazla ve anlamsız bence.

Diger konularda ben kendimi acik bir sekilde ifade ettigimde anliyor ve uzatmiyor sorunlari ama ilgi konusunda hep tetikte gibi. Biraz azalma gorse sorgulamaya basliyor hemen.
Soğuk duruşunuzdan kaynaklanıyor olabilir. Yani gelecek görüyorsanız o yönünüzü biraz yumuşatın . Belki o zaman rahatlar daha relaks olur.

Kendi niye aramıyormuș peki 2 saati geçince

Şimdiden bunaldiysan bence ilişkiyi yürütmenin bir anlamı yok, evlilik olduğu zaman daha çok bunalacaksin çünkü, bende micmic ilişkileri sevmiyorum, yalnızlığı ve sessizliği daha çok seviyorum evliyim şu an ayak uydurmakta cok zorlanıyorum

ilk defa bu cümleyi kuruyorum bu forumda galiba "evlenince düzelir"

O kadar haklisin ki. Gezmek eğlenmek dünyayı dolaşmak varken birçoğumuz sevgilinizin eşimizin kıskacında hayat yaşıyoruz.
Ben ailemi kaybettiğim için erken yaşta evlendim bosandim tekrar evlendim. Sabah işe git çocukla ilgilen akşam gel es yemek vs günler geçiyor. Otuzlu yaşlarda böyle geçiyor. Bazen boğuluyorum ben de. Eşini seviyorum da sorumluluklar , ilgi göstermek , es ailesi vs vs... Iyi bir mesleğim gelirim var ama hiçbirşey yapamadan günler geçiyor.
Evlilik cidden zor. Istediği kadar mükemmel evliliği var kocisim var diyenler de hikaye. Hayatımızın büyük bölümü elimizden alinmiş gibi.
Not: Ben yıllar sonra böyle hissetmeye başladım. Konu sahibi daha sevgiliyken böyleysen acil ayrıl o adamdan ve sen evliliği çok iyi düşün.

Eski eşim ilgi budalası bir adamdı. Bütün gün mesajlar aramalar. Hatta tlf açmasam tafralsr. Is yerinde elimde tlf dolaşıyordum. Çok seviyorum aşığım diyerek nasıl boyunduruk altına girmişim. Boşandıktan sonra anladım beni çok boğduğunu. Boguldugunuzu hissettiğiniz an uzakların üç günlük dünya ölüm var ya.

bagimli davranışlar.

arz talep biribirine uygun değil.
O zaman herkes kendi yoluna.
Yaşlar kaç buarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…