• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok daraldımmm :(

inşallah canım .
Her gün okumayı alışkanlık haline getir .
Rabbim darda kalanı görür ona istediğini verir .
Inşallah akşam 2 rekat namaz kılıp senin için dua edeceğim .
O küçük yavrun için özellikle .
Allah sabır versin .

[sıze=3]allah razı olsun böyle işler vesileyle olur bak sen vesile oldun sayende darlıktan kurtulucam belki allahımm nerde aç açıkta olan kim varsa bir an önce refaha ersin inşallah[/sıze]

Canım Allah kolaylık versin öncelikle... Eşiniz işsiz kalmamak için çalışmaya devam edip diğer bi yandan da daha iyi maaşlı bir iş bulana kadar böyle devam etmesi en mantıklı olanı.. :40:Sonuçta bi süre daha sıkıntı çekip ileride ferahlamak ve işsiz kalmamak adına bu deveyi gütmekten başka çıkar yol yok :19:

Son düzenleme:
[sıze=3]canım allah kolaylık versin öncelikle... Eşiniz işsiz kalmamak için çalışmaya devam edip diğer bi yandan da daha iyi maaşlı bir iş bulana kadar böyle devam etmesi en mantıklı olanı.. :40:sonuçta bi süre daha sıkıntı çekip ileride ferahlamak ve işsiz kalmamak adına bu deveyi gütmekten başka çıkar yol yok :19:[/sıze]

şu an dört bir koldan iş arıyoruz zaten biryer var geçen görüşmeye gitti hem şartları hem maaşı şu anki işinden daha iyi bakalım herhalde bayramdan sonra belli olacak

şu an dört bir koldan iş arıyoruz zaten biryer var geçen görüşmeye gitti hem şartları hem maaşı şu anki işinden daha iyi bakalım herhalde bayramdan sonra belli olacak

Hayırlısı olur umarım canım sizin için :34:

Sıkıntılı zamanlar bunlar.. Birbirinize sarmadan sabırla devam edin...

Kızlar merhaba

akıl akıldan üstündür diye yazıyorum. Çünkü benim şu an yaşamış olduğum sıkıntıyı yaşayıp atlatmış olan birileri vardır diye düşünüyorum.

Kısaca anlatayım hemen soru sormak isteyen olursa cevap veririm.

Eşim bir süre önce 1.5 ay kadar işsiz kaldı çok iyi bir işi ve maaşı vardı iş yerindeki kadınların ihtirasları yüzünden kocam işinden oldu açıkçası. Ben o kadınları da allaha havale ediyorum. Neyse
eşim daha sonra bir iş buldu (daha önce çalışmış olduğu başka bir firma) ve başladı işsiz kalmaktan iyidir deyip.
Tabi bu arada maaşı son ayrıldığı işten daha az asgari ücret civarında. Evimiz kira.1 yaşında bir kızımız var ve daha önceki konularımı bilenler bilir kaynanamın bize attığı kazıkları ödemekle meşguluz hala. Evlendiğimizden beri bir OH diyemedik.ben hep eşimin arkasında durdum hiç problem yapmadım. Fakat eşimin maaşı yarı yarıya dan da aza düştüğü için bazı borçkarı ödemekte güçlük çekmeye başladık bende çalışıyorum ama yetmiyor işte. Bu ay iki yeri ödesek başka yer ödenmiyor. Öbür ay ödenmeyenleri ödüyoruz falan.

Diyeceğim o ki sizler bu kriz dönemlerini nasıl aştınız ne olur bana bir fikir verin çıldırmak üzereyim artık..​

Umarım en kısa zamanda toparlarsınız. Eşiniz işinden istifa mı etti çıkarıldı mı? Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Canım Allah yardımcınız olsun.
Allah kolaylık versin . Umarım zamanla aşarsınız.
Allahım darlık sıkıntı vermesin.

umarım en kısa zamanda toparlarsınız. Eşiniz işinden istifa mı etti çıkarıldı mı? Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

[sıze=3]çıkarıldı canım tamda oh rahatladık diyeceğimiz zamanda maaşı çok iyiydi. Patronuda çok yardım etti allah razı olsun.. Ama işte 3 kadın müdür bunun yükselmesini kendilerine yediremeyip adamcağıcımın ayağını kaydırdılar.[/sıze]

Back
X