Merhaba kızlar annem parkinson hastası ve beyin pili ameliyatı olsun istiyoruz Allah kısmet ederse bunun için bi evimiz vardı sattık şehir dışında olduğu için dayıma vekalet verdik annem rahatsız diye gidemiyor bende onu bırakamıyorum . Bu yüzden dayım halletsin dedik. Neyse bi Alıcı çıkmış yarın tapu devri yapılacak para Alınacak ya dayım aradı. Neymiş araba alacakmış da ben o paradan 20bin alıyım sonra yollarım 1 aya bide aramızda kalsın kimseye deme. Ay ben çatladım ilk etapta bişey demedim . E biliyon alsa gidecek o para. Annem için evi sattık be adam bi dur ya hayret bişey. 2saat geçti Aradım dedim ki ameliyat masraflı bak yolla para tüm sonra senin işi konuşuruz. Tamam dedi ama ağız ucuyla . Şimdi düşünüyorum da alırsa diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım ?? Yarın sabahtan telefonla sıkıştıracam. Hesabım a yollayacak.internet Şube'den bakıp duracam hesaba geldi mi diye ? Ama işte içimde bi huzursuzluk . Ay valla böyle akraba tiplerinden nefret ediyorum akbaba gibi ya . Yok sanki keyfimden sattım evi aylarca bu günü bekleyelim adam araba derdine düşsün. Verin bana bi akıl Allah Aşkın'a.