çok değil 3 ayda 8 kilo verme günlüğüm

egzocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
73
6
28
Antalya
öncelikle herkese merhaba
ben zayıflama serüvenime bebişimin doğumundan sonra 70 kiloyla başladım.1 yıl gibi bi sürede yavaş yavaş çok kasmadan yediklerime dikat ederek düzenli spor yaparak 59 kiloya kadar indim...ama daha vermek istiyordum çünkü ideal kilom 53-54 boyumda 1.61.fakat ben sigarayı bıraktım ve 1 ayda 3 kilo birden aldım..
şimdi önceden kilolu olmanın giydiklerinin yakışmamasının aynaya bakınca kendini beğenmemenin ne demek olduğunu bildiğim için yeniden kilo almaktan ödüm kopuyor o yüzden buraya gelmeyi düşündüm çok değil şimdi 3 ayda 8 kilo vermeyi düşünüyorum.yine spora başladım 2 gündür düzenli platese ve bisiklete başladım...tek problem sigarayı bıraktığım için yediklerimi kontrol edemiyorum burası sayesinde de onu dengelemeyi düşünüyorum...
arkadaşlar varsa gelmek isteyen gelin birbirimizi motive ederek fazla kilolarımızdan kurtulalım..
ben artık çok sıkıldım açıkcası bi alıp bi vermekten artık bu yaz rahatca giyinmek istiyorum yok sağım çıktı yok solum çıktı düşünmüden rahat rahat....

sabah yediklerimle başlıyım
bir fincan şekersiz çay
1 tane peynirli simit(peynirsiz olsa iyiydi
arada dayanamayıp kızımın çikolatalarından birini götürdüm ama hepsini değil yarısını
şimdide bir fincan şekersiz çay içeceğim...

Bende benzer durumdayım. Daha önce çok kilo vermiş biri olarak kilolu olmaktan çok korkuyorum tekrardan ama maalesef kilo aldım 6ay içinde tekrardan. Düğünüm var diye 15 kilo falan vermiştim. Yazın 59/60 kiloydum dün tartışdım bi de ne göreyim 68olmuşum inanamadım.tartılmaktan korktuğum için kaçtım hep ama maalesef kilo aldığımı gördüm. Son zamanlar spor yapıp yediklerime dikkat ediyorum ama kesin ve azimle bir şekilde yaza kadar kilo vermek istiyorum. Hırs ve azimle diyeti bozmadan kilo vermek istiyorum. Ama benim tek problemim abur çubur çok bağımlıyım tatbiki onları da keseceğime inanıyorum:)

Bende benzer durumdayım. Daha önce çok kilo vermiş biri olarak kilolu olmaktan çok korkuyorum tekrardan ama maalesef kilo aldım 6ay içinde tekrardan. Düğünüm var diye 15 kilo falan vermiştim. Yazın 59/60 kiloydum dün tartışdım bi de ne göreyim 68olmuşum inanamadım.tartılmaktan korktuğum için kaçtım hep ama maalesef kilo aldığımı gördüm. Son zamanlar spor yapıp yediklerime dikkat ediyorum ama kesin ve azimle bir şekilde yaza kadar kilo vermek istiyorum. Hırs ve azimle diyeti bozmadan kilo vermek istiyorum. Ama benim tek problemim abur çubur çok bağımlıyım tatbiki onları da keseceğime inanıyorum:)

canım kilo alıp vermek çok kötü bizi en çok o mahvediyor...biraz kilo verince hemen dayanıyoz yemeğe abur cubura sonra geri alıyoruz..bi süre o kiloyu koruyabilsek bünyemiz o kiloyu kabullense belki bu sıkıntıyı çekmiycez...8 kiloyu yaza kadar rahatlıkla verirsin ama abur cuburu kesmen lazım.ben de çok yiyordum abur cubur yavaş yavaş azalttım şimdi markete girince jelibonları görünce almadan çıkabiliyorum bu bile büyük başarı benim için...canın abur cubur isteyin ce su iç canım o isteği biraz azaltıyor..inşallah istediğin kiloya kavuşursun.

Yeşilçay ve etiform yedim öğlen
ben de şimdi yaptım içtim yeşil çayımı...cok az yemişsin öğlen sonra açlık krizine girme bak...:)) ben kahvaltdan ve öğlen yemeğinden çok kısmıyorum yarımşar porsiyon yiyorum ama akşam yemeğini geçiştiriyorum senin öğlen yaptığın gibi ya yoğurt yiyorum ya da salata...gerçi daha iki gündür yapıyorum ama inşallah istikrarımı koruyacam bundan sonra...

Şimdi de günün son yemeğini yiyorum:) salata üzerine birkaç nugget koydum, yanında bir kase yoğurt,2kaşık kurufasulye .. Tatlı krizi için bi tavsiyede bulunabilirm;) elmayı rendeleyip tavada biraz pişirip içine de birazcık tarzın koyunca hem tatlı krizini bastırıyor hemde kalorisi az oluyor

ayyy canım günlüğüm..benim bilgisayar çöktü oyuzden giremedim nete doğal olarak rejim de çöktü...neyse bgn de kendimi rahat bırakacam yarın itibariyle yine başlıyorum maratonuma...

eveet 64.4 kilo olarak geri döndüm o kadar cok o kadar cok yedim ki son 1 haftadır bir ay yeter yanii bana...ama bgn itibariyle yeniden başladım...çok istikrarlı bi şekilde geri döndüm
bgn yediklerimi yazıyorum hemen

07.30 yarım kase yoğur içine semiz otu doğadım
09.30 1 adet peynirli simit
1 tane de çikolatalı gofret (bgn ki tek kaçamağım bu.benim için bu bile gelişme..hem zaten yavaş yavaş birden bırakılmamalıymış alışkanlıklar
14,00 1 tabak kapuska 3 dilim ekmek
akşam da bişey yemeyi düşünmüyorum meyveyle geçiştirecem

ayrıca bugün itibariyle elma sirkeli suya başladım günde üç kere yemeklerden sonra içecem...bu şekilde bi ara hafta da 1 kilo vermiştim bi daha deneyim bakalım.
günlükte 1 saat spor yapacağım :8::8::8:

yarım saate yakın dans ettim zumba hiphop çaça karıştırıp dans ettim sırılsıklam terledim benim kız uyusun platesimide yapıcam
1 bardak bitki çayımı içtim bi,rde elme sirkeli suyumu içecem birazdan...

bgn yediklerimi yazıyım hemen
sabah yoğurdun içine semiz otu doğradım birdilim tam buğdaylı ekmeğin üzerine sürdum
ara da 2 avuç kadar çağla yedim
öğlen biraz fazla kaçtı malasef çünkü arkadaşımın yanınaa gittim
yarım kepçe mercimek çorbası
1 tabağın yarısına makarna yarısına da kabak yemeği koydum yedim(tabak küçüktü yemekleride az koydum)
3 dilim ekmek yed,m bu biraz fazla kaçtı
arada saat 3 gibi 1 dilim meyveli pasta yedim
pasta yediğim için akşam yemeği yemiycem

bgn ki sporuda biraz fazla tutacam yarım saat zumba yaptım deli gibi terledim..
yarım saat plates yapıcam ve yarım saat bisiklete binecem

Back
X