Çok değilmi?

Yoknkuzim.ben özele gittim oradaki doktor cook baktı peki neden kalbi durdu diyorum uç ayı gecmeyince biz bebek gözü ile bakıyoruz dedi

mrb canım ben kürtajdan sonra kimisi hemen hamile kalınır der kimisi gec der bana sorarsan sakın korunma ve oluruna bırak bende bir kere kürtaj oldum bebegım düştü kesesi içimde kaldı keseyı kurtajla aldılar ve 1 sene oldu cocuk istyrum şimdi yeniden başladım calışmalar inş rabbim nasip eder isteen herkese :)

2 ay önce bebeğim 7 haftalikken gelisimden kaldiği icin kurtaj oldum, doktor 5 ay korunmami söyledi, sizce cokmu ? Kurtajdan sonra kac ay korundunuz?
bende aynı durumu yaşadım kasımda 2 ay korun dedi ben 3 ay korundum şuan hamileyim ama yine sıkıntılı geçiyor inşallah bişey olmaz doktorun ne dediyse dinle bence kişiden kişiyede değişebilir o ama en azından 3,4 ay kendine gelsin rahim diye düşünüyorum.

rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah cnm :)

Sen hiçmi korunmadın? Ben 4 ay korunmayı düşünüyorum

Doktor rahmin toparlanması için beklemek gerektigini soyledi, 5 ay, bende zaten korunmayı bırakınca hamile kalıcam ne malum diye düşünüyorum, kendine dikkat et ilk 4 ay dikkatli ol sonra kolaylaşıyor diyorlar, Allah yardımcın olsun

Sen hiçmi korunmadın? Ben 4 ay korunmayı düşünüyorum
hayr korunmadım ama dogum kontrol hapı kullandım cunku bende kist cıktı kist cıkıncada dogum kontrol hapı kullanmam gerekiyrmus bu sayede korunma oldu ama şimdi kistlerim gecti çok şükür oyuzden yeniden başladık ümidini kaybetme stres birebir etkiliyr cnm

Evet biliyorum) stress) bebek yapmaya karar verdigimiz ay olmadı tam vazgectim ya ne zaman olursa olur derken hamile oldugumu ogrenmişdim.

inşallah bir daha olursun ve bu sefer olmakla kalmayıp kucagına alırsın zor bir dönem senin için ama hiç bir şeyin sonuda degil rabbim sana bana :) içinde isteyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…