- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Kac ay oldu kürtaj olalı?Yok çam k.uğraşıyorum uğraşıyorum olumsuz olumsuz
Amin İnşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinNeden düsük yaptin sorun neydi sende, Allah korusun bebegini İnsallah saglikla kucagina alirsib
Allah bundan sonrakı bebeklerini korusun10 ekimdi canım perşembe günü öğrendim pazartesi doktora gittim kalbi durmuş dedi
Peki nedenini ogrenmedinizmi?Amin İnşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinKanamayla düşük başladı ondan sonra kurtaj oldu.. Herhangi bir sorun yoktu yani
Mutlaka bi nedeni olur düşüklerin, sonrakı hamilelikde sorun olmaması için onu araştırmak gerekir.Amin İnşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinKanamayla düşük başladı ondan sonra kurtaj oldu.. Herhangi bir sorun yoktu yani
Hmm anladım. üzülme canım hersey güzel olur İnşallahYoknkuzim.ben özele gittim oradaki doktor cook baktı peki neden kalbi durdu diyorum uç ayı gecmeyince biz bebek gözü ile bakıyoruz dedi
Araştırma yapılmadı zaten 2-3 düşük olmadan araştırma yapmıyorlar die biliyorumMutlaka bi nedeni olur düşüklerin, sonrakı hamilelikde sorun olmaması için onu araştırmak gerekir.
Ben kendim yaptırmak istedimAraştırma yapılmadı zaten 2-3 düşük olmadan araştırma yapmıyorlar die biliyorum
bende aynı durumu yaşadım kasımda 2 ay korun dedi ben 3 ay korundum şuan hamileyim ama yine sıkıntılı geçiyor inşallah bişey olmaz2 ay önce bebeğim 7 haftalikken gelisimden kaldiği icin kurtaj oldum, doktor 5 ay korunmami söyledi, sizce cokmu ? Kurtajdan sonra kac ay korundunuz?
rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah cnm :)bende aynı durumu yaşadım kasımda 2 ay korun dedi ben 3 ay korundum şuan hamileyim ama yine sıkıntılı geçiyor inşallah bişey olmazdoktorun ne dediyse dinle bence kişiden kişiyede değişebilir o ama en azından 3,4 ay kendine gelsin rahim diye düşünüyorum.
Amin inşallahh isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin Rabbimrabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah cnm :)
amin allah duysun sesini :)Amin inşallahh isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin Rabbim
Sen hiçmi korunmadın? Ben 4 ay korunmayı düşünüyorummrb canım ben kürtajdan sonra kimisi hemen hamile kalınır der kimisi gec der bana sorarsan sakın korunma ve oluruna bırak bende bir kere kürtaj oldum bebegım düştü kesesi içimde kaldı keseyı kurtajla aldılar ve 1 sene oldu cocuk istyrum şimdi yeniden başladım calışmalar inş rabbim nasip eder isteen herkese :)
Doktor rahmin toparlanması için beklemek gerektigini soyledi, 5 ay, bende zaten korunmayı bırakınca hamile kalıcam ne malum diye düşünüyorum, kendine dikkat et ilk 4 ay dikkatli ol sonra kolaylaşıyor diyorlar, Allah yardımcın olsunbende aynı durumu yaşadım kasımda 2 ay korun dedi ben 3 ay korundum şuan hamileyim ama yine sıkıntılı geçiyor inşallah bişey olmazdoktorun ne dediyse dinle bence kişiden kişiyede değişebilir o ama en azından 3,4 ay kendine gelsin rahim diye düşünüyorum.
hayr korunmadım ama dogum kontrol hapı kullandım cunku bende kist cıktı kist cıkıncada dogum kontrol hapı kullanmam gerekiyrmus bu sayede korunma oldu ama şimdi kistlerim gecti çok şükür oyuzden yeniden başladık ümidini kaybetme stres birebir etkiliyr cnmSen hiçmi korunmadın? Ben 4 ay korunmayı düşünüyorum
Evet biliyorum) stress) bebek yapmaya karar verdigimiz ay olmadı tam vazgectim ya ne zaman olursa olur derken hamile oldugumu ogrenmişdim.hayr korunmadım ama dogum kontrol hapı kullandım cunku bende kist cıktı kist cıkıncada dogum kontrol hapı kullanmam gerekiyrmus bu sayede korunma oldu ama şimdi kistlerim gecti çok şükür oyuzden yeniden başladık ümidini kaybetme stres birebir etkiliyr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?