- 10 Ağustos 2018
- 151
- 152
- 18
- Konu Sahibi Tatlidilli99
Bu değişim hamile kaldıktan sonra Başladı...
Karakterim,
Hayata bakış açım,
BUNDAN beş ay öncesine kadar her şey normal seyrinde devam ediyordu.
İnsanlarla güzel anlaşır, güzel dertleşir ve hep yol gösterici destekçi olurdum.
Misafirleri kapımın sonuna kadar acar, çıkarsız sekilde memnun eder hizmet ederdim.
Eşime karşı derin merhamet duyar aşkla bakardım.
Dert anlatan insanlara tarafsız yorumlar yapar yapıcı olmaya calışırdım.
Dostum çoktu...
Sabrım vardı, yüzümde herkese sunduğum tebessümüm vardı.
Ya şimdi...
İnsanlara tahammülüm kalmadı, kullanıldığımı düşünmeye başladım. Yatılı misafir olarak gelen kişiler bana yardım etmediğinden sorgular oldum. Karşılık bekler oldum.
Küçük bir bebek ve hamilelik olunca eşimin ütüsünü bile yapamaz oldum. Azar işitir oldum.
Yatılı misafir istemiyorum. Evim kirlensin istemiyorum.
Saatlerce tlf da dert dinlemek istemiyorum.
Hep akıl veren ben akıl danışmaya geldim bu sefer buraya beni anlayan yol gösterecek arkadaşlara danışmaya geldim.
Benim kalbim karardı eskisi gibi tekrar beyazlar mı?
2 tane 10 yıllık dostum bile beni bıraktı dertlerini dinlerken onlara sende kusurlusun dediğim için.
Eskiden olsa uyuyamazdım şimdi takmıyorum bile.
Kurtuldum dıye duşunmeye başladım.
Daha anlatacak o kadar sey var ki gözünüz yorulsun istemem yorumlarda siz sordukça devam edicem.
Karakterim,
Hayata bakış açım,
BUNDAN beş ay öncesine kadar her şey normal seyrinde devam ediyordu.
İnsanlarla güzel anlaşır, güzel dertleşir ve hep yol gösterici destekçi olurdum.
Misafirleri kapımın sonuna kadar acar, çıkarsız sekilde memnun eder hizmet ederdim.
Eşime karşı derin merhamet duyar aşkla bakardım.
Dert anlatan insanlara tarafsız yorumlar yapar yapıcı olmaya calışırdım.
Dostum çoktu...
Sabrım vardı, yüzümde herkese sunduğum tebessümüm vardı.
Ya şimdi...
İnsanlara tahammülüm kalmadı, kullanıldığımı düşünmeye başladım. Yatılı misafir olarak gelen kişiler bana yardım etmediğinden sorgular oldum. Karşılık bekler oldum.
Küçük bir bebek ve hamilelik olunca eşimin ütüsünü bile yapamaz oldum. Azar işitir oldum.
Yatılı misafir istemiyorum. Evim kirlensin istemiyorum.
Saatlerce tlf da dert dinlemek istemiyorum.
Hep akıl veren ben akıl danışmaya geldim bu sefer buraya beni anlayan yol gösterecek arkadaşlara danışmaya geldim.
Benim kalbim karardı eskisi gibi tekrar beyazlar mı?
2 tane 10 yıllık dostum bile beni bıraktı dertlerini dinlerken onlara sende kusurlusun dediğim için.
Eskiden olsa uyuyamazdım şimdi takmıyorum bile.
Kurtuldum dıye duşunmeye başladım.
Daha anlatacak o kadar sey var ki gözünüz yorulsun istemem yorumlarda siz sordukça devam edicem.