• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok değiştim mutsuzum...

Eşimle olan problemimiz iletişim kopukluğu.

Yanlış anlaşılmalar cok oluyor.
O bana tebessüm etse güzel bir çift laf söylese hala havalara uçabilecek kadar mutlu oluyorum. Ne istese yaparım güzel dil kullansa.
Bazen eşşek gibi yapıcaksın bu senin görevin dıyor.
Inadına yapmıyorum.
Benim için saygı her şeyin başı.

O yüzden ona karşı bende katı oluyorum.

Bu değişim hamile kaldıktan sonra Başladı...

Karakterim,
Hayata bakış açım,

BUNDAN beş ay öncesine kadar her şey normal seyrinde devam ediyordu.

İnsanlarla güzel anlaşır, güzel dertleşir ve hep yol gösterici destekçi olurdum.
Misafirleri kapımın sonuna kadar acar, çıkarsız sekilde memnun eder hizmet ederdim.
Eşime karşı derin merhamet duyar aşkla bakardım.
Dert anlatan insanlara tarafsız yorumlar yapar yapıcı olmaya calışırdım.

Dostum çoktu...
Sabrım vardı, yüzümde herkese sunduğum tebessümüm vardı.

Ya şimdi...

İnsanlara tahammülüm kalmadı, kullanıldığımı düşünmeye başladım. Yatılı misafir olarak gelen kişiler bana yardım etmediğinden sorgular oldum. Karşılık bekler oldum.
Küçük bir bebek ve hamilelik olunca eşimin ütüsünü bile yapamaz oldum. Azar işitir oldum.
Yatılı misafir istemiyorum. Evim kirlensin istemiyorum.
Saatlerce tlf da dert dinlemek istemiyorum.
Hep akıl veren ben akıl danışmaya geldim bu sefer buraya beni anlayan yol gösterecek arkadaşlara danışmaya geldim.

Benim kalbim karardı eskisi gibi tekrar beyazlar mı?

2 tane 10 yıllık dostum bile beni bıraktı dertlerini dinlerken onlara sende kusurlusun dediğim için.
Eskiden olsa uyuyamazdım şimdi takmıyorum bile.
Kurtuldum dıye duşunmeye başladım.
Daha anlatacak o kadar sey var ki gözünüz yorulsun istemem yorumlarda siz sordukça devam edicem.
Bence olgunlasiyorsunuz:) Hep vererek,karsisindaki kisilerin beklentileri saglanarak mutlu olamazsiniz. Bunu gormussunuz:)) Uzulmeyin gecici bir donemden geciyorsunuz. Once can deme donemi baslamis o kadar. Sadece biraz sakin kalin,sabredin hersey yoluna girecektir zamanla. Once kendinizi mutlu ve memnun edinizki cevrenizdekileri mutlu edebilesiniz.buda tektarafli vermekle olmuyor. Almasinida bilmek gerekiyor bazen:))

Ben derdimi anlatirken boşver deyip kendileri saatlerce anlatirdi ..artik dinlemiyorum.. verici olmaktan istifa ediyorum...size kötü diyenlerin işine gelmiyor ... aman baştan mesafe gayet iyi ..arayıp yakınlik gostermezseniz kendiliginden gidiyorlar

Bende sizin gibiyim gecmisime bakiyorum ne kadar degismisim ne kadar safmisim insanlara nasil kullandirtiyormusum kendimi.ben dogum yaptiktan sonra baya degistim gozum acildi birden.etrafimdaki insanlara eskisi gibi saf davranmak yerine hakettikleri gibi davranmaya basladim.bide baktim ki yillarca dost diye bildigim kisiler tamamen cikmis hayatimdan.herkes aa sen cok degistin gozun acildi diyor.evet gozum acildi ama yine mutlu degilim.herkesin sahte olmasi beni korkutuyor kimseye guvenim kalmadi.

En iyisini yapıyorsun önce kendin için yaşayacaksın bu hayatta. Sahte ve çıkara dayalı ilişkilerdense yalnızlık daha makbul. Yaş kaçtı bu arada? Şu an ki bıkkınlık da bi geçiş dönemi gibi. Bence burda yazdığın gibi aynı şekilde eşinle de konuş durumunu belki o da anlar ona göre davranır.

aferin işte aydınlanmısısınız . baskası için mümemmel olmak zorunda degilsin istediğin gibi davran bu yaptıklarını ben yapmıyorum cok rahataım ve bu bencillik degil dogru olan

Bende sizin gibiyim gecmisime bakiyorum ne kadar degismisim ne kadar safmisim insanlara nasil kullandirtiyormusum kendimi.ben dogum yaptiktan sonra baya degistim gozum acildi birden.etrafimdaki insanlara eskisi gibi saf davranmak yerine hakettikleri gibi davranmaya basladim.bide baktim ki yillarca dost diye bildigim kisiler tamamen cikmis hayatimdan.herkes aa sen cok degistin gozun acildi diyor.evet gozum acildi ama yine mutlu degilim.herkesin sahte olmasi beni korkutuyor kimseye guvenim kalmadi.
Aynen ya demekki anne olunca ınsan değişiyor.

En iyisini yapıyorsun önce kendin için yaşayacaksın bu hayatta. Sahte ve çıkara dayalı ilişkilerdense yalnızlık daha makbul. Yaş kaçtı bu arada? Şu an ki bıkkınlık da bi geçiş dönemi gibi. Bence burda yazdığın gibi aynı şekilde eşinle de konuş durumunu belki o da anlar ona göre davranır.
26 yaş.
20 yaşında evlendim. Çok iyi niyetliydim. Kalbim kırılsa da ben kırmazdım. Ama şimdi kalbimi kırana bende acımıyorum.

Tuhaf bir şekilde kendimi gördüm.... ben de eskisi gibi değilim, kötüleştiğini düşünüyorum ama eski gücümün kalmadığını düşündüğüm için belkide doğrusu budur diyorum..

Tuhaf bir şekilde kendimi gördüm.... ben de eskisi gibi değilim, kötüleştiğini düşünüyorum ama eski gücümün kalmadığını düşündüğüm için belkide doğrusu budur diyorum..

Gücümüz kalmadı.
Etrafımızda olan kullanıcı be sömürücü insanları görüp tanıdıkça hevesimiz kalmadı.
Kötü ve güvenilmez insanlar yüzünden iyilere bile şüpheci yaklaşır olduk.

Bir tarafım diyor ki boşver mantıklı yaşıyorsun devam et,
Diğer tarafım da her zaman iyilik yap haketsede haketmesede, karşılık bekleme sen iyisin iyilik kazanacak diyor...

Şuan acı çekiyorsunuz ama böyle olmaya devam edin, kendinizi ezdirmeyin, kullandırmayın, uzun vadede çok yararını göreceksiniz gerçekten. İnsanların çoğu suistimalci... Çok enderdir sizden önce sizi düşünen, siz verdikçe o da size veren insan tipi.

Kendi sülalemden biliyorum, kadınlar ses çıkarmaması, çile çekmesi, kendini ezdirmesi üzerine şartlandırılır. 50 yaşını geçip de tansiyon ve sinir hastası olmayanı yok. Hepsi erken çöküyor, erken ölüyor. Ama erkekler "domuz gibi sağlıklı" derler ya, aynen öyle, demir atmışlar dünyaya, sefalarını sürüyorlar. Kısaca size haksızlık edene posta koymaya devam. Böyle insanlara kimsenin ihtiyacı yok. Benmerkezci insanlarla uğraşmaktansa, yalnızlık bile daha katlanılır bir şey bence.

Olması gereken olmuş bir dönüşüm içindesin. Suan kafa karışıklığının olması çok normal. O arkadaşların dost değilmiş arkadaş bile değilmiş. Bir de hormonlar yüzünden deprosyana girmiş gibisin. Azıcık sabret, geçer.

Back
X