Çok dengesiz.... :(

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
kızlar benm derdim de sevdiğimle ilgili.. geçen sene bu zamanlar buraya yazmıştım 3 yıllık beraberliğim aldatılma sonucu bitmişti ve ben de çok üzgündüm, aradan bi seneye yakın zaman geçti ve ilk defa başka birine karşı duygusallık hissettim, tesadüf ki o da geçmişte bnm yaşadıklarımı yaşamış, ikimiz de ilişkilerden soğumuştuk.. ama bi elektrik oldu ve 2 ay kadar yazın sürekli tel.de görüştük.. sora çıkmaya başladık çok mutluydum çünkü böle şeleri çok çok zor hissederim.. o da mutlu görünüyodu ama bi gün geldi biz evlenemeyiz dedi ilerde ayrılınca da ikimiz de üzülürüz o yüzden şimdi ayrılalım falan:S beni sevdiğini biliyorum ama bağlanmak, iyice aşık olmaktan korkuyo.. ayrıldıktan 20 gün sora geldi çok özlediğini barışmak istediğini söledi, bi cesaretle.. benim kafam karıştı, bişi diyemedim. o da zaten ondan sora ne aradı ne sordu, ayyy çok dengesiiz yaa hem öyle hem böyle :S ve ben aklımdan çıkaramıyorum onu öncekini unutmam 1 senemi almıştı.. şimdi 1 sene daha böle mi olcak yaa ben de sorunluyum sanırım nolcak böleee :bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hımmm.. bence onda da güvensizlik var sizde de.. Ama cesarete ihtiyacınız var. Eğer o da sizin kadar seviyorsa, yani sevdiğine inanıyorsanız peşinden gidin bu aşkın derim.. zor bulunuyor, kolay kaybetmeyelim değil mi?

haklısın cnm ama çevremdekiler peşinden koşarsan, iyi olmaz, bırak o gelsin diyolar.. ben de bıraktım artık öyle bekliyorum

ben aşkta gurura vs. yer olduğuna inanmıyorum. seviyorsam elimden geleni yapmadan bırakmam. ıllaki peşinden koşmanıza gerek yok hem :) bi adım atın, ilk adım sizden olsun ne var? Aşk iki kişiliktir :)))

bırak kendi haline...öle yok olmucak yok vazgeçtim geri barışımlarla olmuo malesef sevgisinin arkasındaysa göstersin sende ona göre davranırsın

evet cnm ben de bekliyorum işte ne zaman akıllancak diyee:S

bencede dengesızlık........
ınsan ya sevıyordur ......yada sevmıyor.......
sevıyoorsa herşeyi göze alıp sahıplenecek.......
gelecekte ne olucagını kimse bilemez......
sana böyle demişse mutsuz olucagını söylemişse neden umut vermiş........
o zaman........
dengesızlık cok........
boşver canım ilerde daha acı cekıcegıne yol yakınken ayrılmak daha iyidir.....
böyleleri içinde üzülüp unutamam deyipte kendinide üzme

Net olmayan şeyler beni rahatsız eder
Sevmem kararsızlıkları..
Bence karşınızdaki insan sağlam bir ilişki kurmaya hazır değil
Tekrar üzülmek istemiyorsanız biraz daha bekleyin
Ama tercihiniz başkasından yana olsun bir daha sefere.
Bu ilişki sizi çok yıpratır
Bu gidip-gelmeler bitmez.

saolun kızlar yorumlar için.. ben de kararsızlığından korkuyorum.. ilk tanıştığımızda da öyle hissetmiştim hatta geri adım atmıştık ikimiz de.ama sonra 2 ay peşimden koştu resmen.. birlikte anlaşabildiğimizi, benleyken mutlu olduğunu söylüyodu ben de güvenmek istedim.. ama böyle gel-git leri kafamı karıştırdı.. bi de güneydoğuda çok küçük bi yerdeyiz, ister istemez psikoloji kalmıyo insan da.. ama yine de kararsızlık canımı sıkıyo.. şimdi gelse ben istemem diyorum, sırf bi kere geldi ben ılımlıyken yine gitti diye....

beraberliklerde ayakları yere basan
kendinden ve sevgisinden emin kişileri tercih et canım
heleki bağlanma korkusu yaşayan kişiler
ömrü billah en ufak şeyde seni yüzüstü bırakacak potansiyeli hep mevcut bulundururlar...
mehter takımı misali iki ileri bir geri aşk hayatı olmaz

haklısın cnm.. karakter sağlam olmalı, zaten mantığım olmaz diyo, da işte duygularımı da söndürmem lazım...

şimdi özgürlüğün tadını çıkar zamana bırak Allah öyle büyük ki olmadık bir anda hayatının aşkını karşına çıkarıcaktır ben hep böle düşünmüşümdür dünyaya bir kere geliyoruz hayatını yaşamaya bak derim ben!! isterse o da döner zaten tekrar sana :1rolleyes:

Bir insan seni seviyorum ama gelecekten korkuyorum diyerek ayrılmaz. Türk filmi mi bu. Bence uzaklaş. Nikah masasından bile kalkar. Her insan bir değil ama ben şaşanı görmedim. Sen daha iyi tanıyorsun bence kendini kandırma.

bu bi sene sürmez bence ama erkek uğraşmalı istiyosa kız geri durmalı birazz:hulya:

ne demek biz evlenemeyiz.. bu lafı kuran birini geri dönüp yollarına gül dökse kabul etme tatlım.. zaman ne gösterir bilemeyiz falan dese hadi neyse de direk evlenemeyiz.. çüşünüz yani.. e kazık kadar kızlar olduk ilişkilerimizde evliliği düşünecez heralde.. ama direk böyle diyen bi adamdan aman uzak dur.. daha ne istediğini bilmiyor.. ne istediğini bilen dengeli bi adam çıkar karsına sen yeter ki kendine şans ver.. tamam 3 yıllık ilişkiyi unutmak zaman alır da bu ne ki.. kim ki onu unutamicakmıssın...

saol burcu.cum, bilmiyorum aslında çok şeyler söyledi, sanırım ailesinde ya da benim ailemde sorun çıkacağını düşünüyor..
ama dengesizlik ve kararsızlığı var zzaten
pff onu unuturum, 3yıllık ilişkimi bile unuttum ama dışarıya adımımı atsam görüyorum,
arkadaşlar ortak, sürekli muhabbette adı geçiyor, çok küçük bi yer burası...ve ortamımız aynı..
ortam bu şekilde olmasa hiç görmesem, biliyorum uzun da sürmicek duygularımı bastırmam..
ve artık hayatımda düzgün biri olsun istiyorum yaa

aslında o konuda dedikleri de karışık..
önce ben evlenmeyi hiç düşünmüyorum dedi.. sora senin ailen istemez dedi..
sora aslında evlenmeyi çok istiyorum ama bulunduğumuz yer de mutlu olunmaz dedi
(bu konuda haklı doğu görevimiz bitmeden ben de evlenmem ve bitcek gibi de değil
korkuyo herşeyden, bişilere başlayıp bağlanmaktan bile.. pfffff insan sevip de korkar mı yaa

pfffff 2 gündür görüyorum ama slm bile vermiyoruzz:/ hatta yanında geçtim ama başım diğer tarafta..
elim ayağım birbirine girdi yine, sinir, stres, aşk falan ne varsa karıştı..
keşke böyle hissetmeseydim, keşke hiç başlamamış olsaydık, çok isterdim bunu..
çünkü ortak zevklerimiz aynı, arkadaş olarak ii anlaşabilirdik
bi arkadaşımı da bu yüzden reddetmiştim ve hala güzel bi arkadaşlığımız var..
bunda yapamadım ama özlüyorum onu, bana gitar çalışını..
ama çekip gitmesini yediremiyorum, biliyorum geri de gelecek bigün ama kabul edemem
napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…