Çok dertliyim ilk defa başıma geldi

Canım ben de değişmiyorum, yanlış mı ki?

Denizde uzun kaliyorsaniz sorun olmaz cunku su sirkulasyonu var. Ama ciktiktan sonra islak oturulunca hem nemli hem sicak bakteriler mantarlar mikroplar icin ideal bir ortam olusuyor. Mumkunse ciktiktan sonra eger bir sure girilmeyecekse kuru mayoyla degismek gerekiyor.

Peki o zaman arkadaşlar teşekkür ederim bugün musait bir animi bulabilirsem gidicem sağlık ocağına

Peki o zaman arkadaşlar teşekkür ederim bugün musait bir animi bulabilirsem gidicem sağlık ocağına
Bir şey daha deyim benimde başıma geldi ben sorunumu kk da araştırdığım doğal yöntemle ilaç kullanmaya gerek kalmadan çözdüm sende Bi bakın istersen

Bir şey daha deyim benimde başıma geldi ben sorunumu kk da araştırdığım doğal yöntemle ilaç kullanmaya gerek kalmadan çözdüm sende Bi bakın istersen
Kkde çok var böyle konular hangi başlık yada hatirliyosaniz siz yazın isterseniz özetle

o kadar sey yazmissiniz doktora gitme fikri gelmemis akliniza. enfeksiyon sinek issirigina benzemez. ciddi bi durumdur. doktora gidin

Doktora git kesinlikle ihmale gelmes enfeksiyonda genelde yogun akinti olur bence mantar olasılığı daha yüksek

Enfeksiyon değil de mantar gibi duruyor. Mantarlar bayağı inatçı. Enfeksiyon olsa ilaçsız doktoru geçebilirdi ama mantar şakaya gelmez. Zamanla daha yayılıyor kötüleşiyor. Denizde bakteriler ortamda ıslak kaldıysa ondan olmuştur. Yanınızda kuru bikini altı vs olsun bir dahakine ıslak durmayın değiştirin.

Bende de mantar olmuştu. Bir an önce doktora git valla çekilmez. Muayene çok kısa sürüyor. Ben fitil ve krem kullanmıştım.

Merhaba ped kullanmayın özellikle kokulu olanları hiç kullanmayın aşırı zararı var ve doktora gidin dıştan yapabileceğiniz bişey yok maalesef

Doktora gitmeye çekmiyorum demişsiniz olurum canm öyle şey.antibiyotik ve fitille hemen geçiyor boşuna çekme git biran önce

Öncelikle doktora gidin mutlaka. Evde yapabilecekleriniz sınırlı çünkü. Bol bol su için. Hamileyken ciddi mantar sorunu yaşamıştım. Sirkeyi suyla karıştırın taharet alırken bu suyu kullanın. İlk başta yaksada kaşıntıya iyi geliyor. Doktoru sakın ihmal etmeyin.

Doktora gitmelisin. Sana uygun ilacı verir rahatlarsın yoksa hayatta geçmez.
Özel bölgeni kuru tut . duş alırken de o bölgeyi özel ph dengeli jellerle yıkayabilirsin. Benim bildiklerim bu kadar:)

Doktoro git. Bana antibiyotuk vermişti 1 hafta içinde geçti. Ama sen bi görün derim daha farklı bi sorunda olabilir mantar vs gibi.
Bende dayanılmaz kasık ağrısı yapıyordu enfeksiyon. Kasıntı ve kokulu akıntı bana mantar olma ihtimalinide getirdi akklıma. Allahh şifa versin

Doktora gidin, öyle muayene etmez zaten. Kafanıza göre aldığınızı ilaçlar size zarar verir. Denize girdiğiniz yerde su çok pismiş demek ki

Bnde de oldu. Travazol krem iyi geliyo. Sirkeli su ile temizliğini yapabilirsin. Berbat bişe. TeZ zamnda iyileşirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…