Canım ben de değişmiyorum, yanlış mı ki?
Sağlık ocağı olmaz benim bildiğim jinekolog lazimPeki o zaman arkadaşlar teşekkür ederim bugün musait bir animi bulabilirsem gidicem sağlık ocağına
Bir şey daha deyim benimde başıma geldi ben sorunumu kk da araştırdığım doğal yöntemle ilaç kullanmaya gerek kalmadan çözdüm sende Bi bakın istersenPeki o zaman arkadaşlar teşekkür ederim bugün musait bir animi bulabilirsem gidicem sağlık ocağına
Kkde çok var böyle konularBir şey daha deyim benimde başıma geldi ben sorunumu kk da araştırdığım doğal yöntemle ilaç kullanmaya gerek kalmadan çözdüm sende Bi bakın istersen
Mesajlarına bak canimKkde çok var böyle konularhangi başlık yada hatirliyosaniz siz yazın isterseniz özetle
Travazol çok güzel bir krem hemen rahatlatıyor ama doktora gitmeniz lazım enfeksiyon dönüşü olmayan rahatsızlıklara yol açabilirGidip eczaneden krem alsam
Gidip eczaneden krem alsam
Merhaba ped kullanmayın özellikle kokulu olanları hiç kullanmayın aşırı zararı var ve doktora gidin dıştan yapabileceğiniz bişey yok maalesefMerhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce denize gittim ve sanırım oradan kaptı enfeksiyonu. Çünkü cinsel iliski baya önce yaşadım . Çok sinirlerim bozuldu koku yapıyor akıntı çok kaşıntı falaninternette okudum farklı şeyler yazıyor kimisi günlük Ped tak yazmış kimisi takma yazmış hep farklı farklı şeyler. Aranızda illaki yaşayan vardı sizin enfeksiyonunuz nasıl geçti? Neler yaptınız birde kaç günde geçer acaba şimdiden teşekkür ederim ve krem kullanmayı düşünüyorum ama hangisi daha çok etkili
Doktoro git. Bana antibiyotuk vermişti 1 hafta içinde geçti. Ama sen bi görün derim daha farklı bi sorunda olabilir mantar vs gibi.Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce denize gittim ve sanırım oradan kaptı enfeksiyonu. Çünkü cinsel iliski baya önce yaşadım . Çok sinirlerim bozuldu koku yapıyor akıntı çok kaşıntı falaninternette okudum farklı şeyler yazıyor kimisi günlük Ped tak yazmış kimisi takma yazmış hep farklı farklı şeyler. Aranızda illaki yaşayan vardı sizin enfeksiyonunuz nasıl geçti? Neler yaptınız birde kaç günde geçer acaba şimdiden teşekkür ederim ve krem kullanmayı düşünüyorum ama hangisi daha çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?