çok dertliyim :(

cerenm85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
6
2
36
İstanbul
geçenlerde nişanlımın facebook profiline bakmak için fecebooka girdim bi baktım ekranda resmi var ama giremiorm sayfasına bnde aradım sen bni faceinden mi çıkardın die sonra meğer çocuk face ini kapatmış. şimdide bna onun hakkında nasıl böyle düşünürüm diye çok kızmış durumda affettiremiorm kendimi çoookk kötüyüm çook :2:

hmm baya büyük bi dertmiş :) geçer canım merak etme üzme kendini bu kadar üstüne gitme nişanlının.
hem senin onun faceini kapattığından haberin yokmuydu

Nisanlin hakli sormadan etmeden suclamissin.Valla nisanlini tebrik ederim.Facebooktan cikabilme cesaretini göstermis.Bence duvarini göremiyorum diye hayiflanacagina,bunu yaptigi icin tesekkür etmelisi.Benimde facem var ama cok sik kullanmamaya calisiyorum.Belkide ben de cikarim.Su face kadar salakca bir sey yokmus.Ilk zamanlar iyiydi falan ama insanlar sagolsun bunun da suyunu cikardilar...

Bunu dert ettiniz kendinize insanların nice dertleri var bence sağlıklı oldugunuza nefes aldıgınıza şükredin önce

Gereksiz yere kapris yapmış size.
Kendinizi affettireceğim diye uğraşmayın.
Ne varmış ki böyle bir soruya kızacak

facebook u dondurunca, tamamen ortadan kayboluyor diye biliyorum. yani dondurdum, kimse girip bakamaz seklinde degil de, dondurunca kimse sizi bulamaz da. yani öyle bir account yok gibi.

siz onun üyeligini gördügünüz halde, tiklayamiyorsaniz, engellenmis ya da silinmis olabilirsiniz.

adresini dondurmuş yada silmiş olsa o hesaba hiç bir şekilde ulasamazdın

ne adını ne de resmini gorebilirdin....

adı cıksa bile arkadasın dedigi gibi bole bi hesap yok tarzı bişey cıkmalıydı

adı veya resmi cıkıyorda sen goremiyorsan engellenmişsin

yada listeden silinmişsindir.....

ben mi yanlıs anladım biyeri yoksa okudugum kadarıyla hesap silinmiş yada dondurulmus gibi durmuyor :44:

bu aşk derdimi bundaki sıkıntı nedir Allah aşkına konumu kapatan admin benim konumu kapatmayı biliyorsunuz hadi taşıyın bu ve buna benzer konuları bu konuşar burası ile alakalı değil!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…