ÇOK DİKTATÖR VE SORGULAYICI OLMAM?

ayarında derken nasıl oldu o bende onu uygulamak istiyorum
Gözümle görüp ikna olmadigim şeyi asla kıskanmadım ve sorun çıkartmadım ama çokta serbest bırakmadım elim gözüm üstünde oldu o farkında olmadan gözüne sokmadan kontrolünü sağladım

Başlıktan anlaşılacağı üzere fazla sorgularım didiklerim her şeyi. Sevgilimi aşırı kontrol altında tutmaya çalışırım. Ben 26 o 32 yaşında pek de ahım şahım olmasa da normal giden bir ilişkimiz var. Ve benim tek hatam sürekli kontrol etmem. Oda sütten çıkma ak kaşık değil geçmişi yüzünden sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyorum aslında. Yanlış biliyorum sıkıyorum belki onu ama elimde değil. Annem sürekli beni de bir şeye tetikliyor öyle yapıyor şöyle yapıyor diye ne kadar dinlemez görüksemde etki ediyor işte. Ben artık her şeyi oluruna bırakmak istiyorum onu daha serbest bırakmak istiyorum. Üstüne çok düşmek istemiyorum sizce bunu nasıl başarabilirim.

Birisini sürekli kontrol altında tutarak bir ilişki yürür mü? Kontrolünüz dışında olduğu an ne yapacaksınız?
Eğer güvenmiyorsanız da bitirin ilişkiyi zaten.
Herhalde erkek olsam sevgilim sürekli beni kontrol etmeye çalışsa dünyanın en güzel kadını da olsa çekemez bırakırdım ben..

kontrol altinda tuttugunuzu saniyorsunuz.
sevgiliniz sizin evcil hayvaniniz degil, kontrol altinda tutamazsin. o gene yapacagini yapar. sadece sizin haberiniz olmaz.

Bu sözler sizin değil, onun sözleri gibime geldi: "diktatör ve sorgulayıcı olmam", "çok sıkmam", "tek hatam" falan.

Bunlar erkek arkadaşınızın sizi tanımlama şekli. Sizin kendinizi tanımlama şekliniz değil. Ve o size bunları diyor diye, sizin karakterinizin tanımı bunlar olmuş olmuyor. Onun tanımlarıyla kendinizi tanımlamaya başlamışsanız, burada daha büyük bir sorun var. Dikkat etin, manipülatif bir ilişki içinde olabilirsiniz.

Ben sizin "aşırı anormal", erkek arkadaşınızın ise "gayet normal" olduğuna inanmıyorum. Kaldı ki, siz onu kıskandırmıyorsunuz diye kendisini kıskanç değil sanmasın.

Back
X