Çok disiplinli aile yapısı

Sayestem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
46
7
28
Eskişehir
Öncelikle merhaba. Ben 21 yaşında genç bir kızım yurtdışından dönüş yaptık ve hiç bir arkadaşım yok 21 yaşımdayım bikaç ay sonra 22 olacağım hayatımda yanlız kapıya çıkmışlığım yok. Eve tıktılar iyice cok bunalımdayım. E dolayısıyla internetde biri ile tanıştım ama çok uzun süredir tanıyorum dertlenirdik vs. Annesini babasını kaybetti. Cok kötü dönemler yaşıyordu biz çok iyi arkadaştık sonra aşka dönüştü. Ama hiç buluşma olmadi biliyorsunuz mümkün degil. ve ben kamerada ince gözüksemde gerçekte kiloluyum 76 kiloyum ve beni beğenmez belkide. Cocukla cok ciddiyiz her ikimizde sadece mutlu olmak istiyoruz. görse yüzüm allaha şükür çoook iyi. Ama kilom var fakat onuda geçtim çocuk buluşmak istiyor. Ve bana haftaya geleceğim falan diyor. Ve diyemiyorum ki ben kapıya çıkamıyorum. Inanmaz ki kim inanır buna çünkü çıkmayan kalmadı sayılır inanki kapıya çıkamıyorum ne olacak benim bu halimmm yardım edin çıkmazlardayım.

çıkma zaten. internette tanıştığın adamın bu dediklerine ne kadar inandın? bir de derdin kilo pff..
şakasına mı açtın konuyu? haa eğer ciddiysen bi zahmet çıkma zaten kapıya.. bakkala bile gitmemen lazım bu mantıkla

Evden çıkamayan bir insan ne şekilde yuva kurabilir. Görücü usulu mu? Aslaaa. Zaten ailemin sözünden çıkmayarak hayat yaşıyorum severek evlenmek istediğim

Ailen neden bu kadar sıkıyor seni ?
Ya da sen mi abartiyosun cnm ?
hic arkadaslarinla gezmeye gittigin olmuyor mu ?

Ailen neden bu kadar sıkıyor seni ?
Ya da sen mi abartiyosun cnm ?
hic arkadaslarinla gezmeye gittigin olmuyor mu ?
Inanki küçüklükten beri böyle önce çıkma gereği duymadım ve böyle alışınca çıkmamı istemiyorlar. Abartmiyorum olduğu şekilde anlatıyorum kendi derdimin çağresi olabilsem neden burda fikir sorayım Hayır çıkmadım..

Evden çıkamayan bir insan ne şekilde yuva kurabilir. Görücü usulu mu? Aslaaa. Zaten ailemin sözünden çıkmayarak hayat yaşıyorum severek
evlenmek istediğim
Asla dedin ya bi kere bitti olay
gorucu usuluyle evleneceksiiin : D
Belki sen cocugu canli gorunce begenmeyeceksin. Belli mi olur.

Bu da alman gereken bir risk ama internetten tanistigin erkeklere cok guvenme. Hele yurt disindan geldiysen hata yapmaya daha fazla meyilli olabilirsin.

Bu da alman gereken bir risk ama internetten tanistigin erkeklere cok guvenme. Hele yurt disindan geldiysen hata yapmaya daha fazla meyilli olabilirsin.
Kesinlikle haklısın bunları çok düşündüm fakat gerçekten ciddi niyette 2 aya kadar kesinlikle yüzük olmalı parmağımızda yaşım geçiyor cümleside kullandı. 29 yaşında

bu ne ya? nasıl kapı dışına çıkmıyorsun?? baban mı izin vermiyor?
inanmıyorum ya çok değişik gerçekten..

Bu internet aşka takılan erkeklerin geneli ya işsiz ya sapık yada uyuşturucu kullanıyor , bence her ne söylerse veya yazarsa söylediklerin yarısına inan diğer yarısına inanma, atmasyonu çok olur kimbilir o kaç kızla görüşüyor sana yazdıklarının aynısını dioer kızlarada yazıyor , sen onun için özel değilsin kendinide özel birşey sanma boş ver en iyisi görücü usul evlen hiç değilse yalan dolan fazla olmaz ailen çocuğu soruşturur ama bu internete o ne söylüyorsa araştırma imkanın asla olmayacak , bol bol atıp tutacak

Kesinlikle haklısın bunları çok düşündüm fakat gerçekten ciddi niyette 2 aya kadar kesinlikle yüzük olmalı parmağımızda yaşım geçiyor cümleside kullandı. 29 yaşında

Onlar istediklerini elde edene kadar ne suslu cumleler kullanir. Cogu da evlilik ile ilgilidir. Sen yine de dikkatli ol.

Sakin yapma sakin. Internetten tanimadigin bir adamla sakin görüşme. Ki zaten evden cikamadigin icin gorusebilmen de mumkun değil? Peki bizden tam olarak ne istiyorsun anlamadim?

Mantıklı olarak ne yapmam gerek :-( :-( bilmiyorum hata yapmak istemiyorumda :-(

Disari gezmeye çıkabilirsin ailenin o kadar laf edecegini sanmam. Ne o öyle. Hayat boyle gitmez ama internet maceralarina guvenme. Bir arkadasin da dedigi gibi ya uyusturu ya issiz ya da sapik ya da evli oluyorlar. Aklinizi basiniza alin lütfen. Böyle seylerden medet ummayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…