çıkma zaten. internette tanıştığın adamın bu dediklerine ne kadar inandın? bir de derdin kilo pff..
şakasına mı açtın konuyu? haa eğer ciddiysen bi zahmet çıkma zaten kapıya.. bakkala bile gitmemen lazım bu mantıkla
Inanki küçüklükten beri böyle önce çıkma gereği duymadım ve böyle alışınca çıkmamı istemiyorlar. Abartmiyorum olduğu şekilde anlatıyorum kendi derdimin çağresi olabilsem neden burda fikir sorayım Hayır çıkmadım..Ailen neden bu kadar sıkıyor seni ?
Ya da sen mi abartiyosun cnm ?
hic arkadaslarinla gezmeye gittigin olmuyor mu ?
Asla dedin ya bi kere bitti olayEvden çıkamayan bir insan ne şekilde yuva kurabilir. Görücü usulu mu? Aslaaa. Zaten ailemin sözünden çıkmayarak hayat yaşıyorum severek
evlenmek istediğim
Güldürdün tşk ederimAsla dedin ya bi kere bitti olay
gorucu usuluyle evleneceksiiin : D
Belki sen cocugu canli gorunce begenmeyeceksin. Belli mi olur.
Kesinlikle haklısın bunları çok düşündüm fakat gerçekten ciddi niyette 2 aya kadar kesinlikle yüzük olmalı parmağımızda yaşım geçiyor cümleside kullandı. 29 yaşındaBu da alman gereken bir risk ama internetten tanistigin erkeklere cok guvenme. Hele yurt disindan geldiysen hata yapmaya daha fazla meyilli olabilirsin.
Öncelikle merhaba. Ben 21 yaşında genç bir kızım yurtdışından dönüş yaptık ve hiç bir arkadaşım yok 21 yaşımdayım bikaç ay sonra 22 olacağım hayatımda yanlız kapıya çıkmışlığım yok. Eve tıktılar iyice cok bunalımdayım. E dolayısıyla internetde biri ile tanıştım ama çok uzun süredir tanıyorum dertlenirdik vs. Annesini babasını kaybetti. Cok kötü dönemler yaşıyordu biz çok iyi arkadaştık sonra aşka dönüştü. Ama hiç buluşma olmadi biliyorsunuz mümkün degil.ve ben kamerada ince gözüksemde gerçekte kiloluyum 76 kiloyum ve beni beğenmez belkide. Cocukla cok ciddiyiz her ikimizde sadece mutlu olmak istiyoruz. görse yüzüm allaha şükür çoook iyi. Ama kilom var fakat onuda geçtim çocuk buluşmak istiyor. Ve bana haftaya geleceğim falan diyor. Ve diyemiyorum ki ben kapıya çıkamıyorum. Inanmaz ki kim inanır buna çünkü çıkmayan kalmadı sayılır inanki kapıya çıkamıyorum ne olacak benim bu halimmm yardım edin çıkmazlardayım.
Kesinlikle haklısın bunları çok düşündüm fakat gerçekten ciddi niyette 2 aya kadar kesinlikle yüzük olmalı parmağımızda yaşım geçiyor cümleside kullandı. 29 yaşında
Başına gelmeyince inanması güç olur. Böyle yetiştim nereye gidersek ya annem ya babam olur. Şaka gibi ama değil işte.bu ne ya? nasıl kapı dışına çıkmıyorsun?? baban mı izin vermiyor?
inanmıyorum ya çok değişik gerçekten..
İnsanın başına gelmeyince inanmaması gayet normal. Böyle Yetiştim ve nereye gidersek ya annem ya babam olur.bu ne ya? nasıl kapı dışına çıkmıyorsun?? baban mı izin vermiyor?
inanmıyorum ya çok değişik gerçekten..
Mantıklı olarak ne yapmam gerek :-( :-( bilmiyorum hata yapmak istemiyorumda :-(Sakin yapma sakin. Internetten tanimadigin bir adamla sakin görüşme. Ki zaten evden cikamadigin icin gorusebilmen de mumkun değil? Peki bizden tam olarak ne istiyorsun anlamadim?
Moral bozucu ol diye degil destek için geldim.. kafam karışık olmasa zaten ihtiyaç duymazdımiyiki böyle yetişmişsin.. ne diyelim..
Mantıklı olarak ne yapmam gerek :-( :-( bilmiyorum hata yapmak istemiyorumda :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?