çok doldumm çokk:(

ben herşeyi sifirdan başlamak istiyorum.. anne karnidan dünyaya gelmek istiyorum oda olmuyor işde 27 yaşima kadar hayatımı dolu yaşadım ne aci nede tatlı... herşeyle...
çok mutlu bir insandim.. taaa bebegimi kaybedene kadar...
bu dünyadan artık ne yapsam zevk alamaz oldum.
eşime üzülüyorum o benim bitanem canim... ona bagirdiğima pişman oluyorum aşkım niye bagiriyosun diyo özür diliyorum sora her defasinda ayni yapıyorum.. oda bana dert anlatmak istiyor ben böle yaptığım için anlatamiyor. susuyor ters bişey sölüycem ben sanki.. üzülüyorum buna..
kocam ne diycek neymiş derdi dinlemek istiyorum tabi.. onun da bana ihtiyaci var demi. işde hep suç bende çikiyor..
napabilirim... düzeltemedim kendimi.. dahada kötü bir insan oldum... eski halimi çok özlüyorum geriye dönemiyorum...

bide aile sirlarimi aileme anlatmadim burayi da anlatamam... karı koca arasinda kalacak şeylerdir bunlar işde.. onada doldum. annem bilmiyor beni mutlu biliyor.. söleyemedim söleyemem...
bu evlliğimin arasinda üçüncü sahişi asla sokmuyorum anlatmiyorum işde...
ben çok sir tutan biriyim sır bile beni doldurdu düşündürüyor insani.

Mutlaka bir psikiyatrist te gitmelisin..kendi kendine bu süreci atlatman çok zor..içindeki acıyı atmak zorundasın. Allah yardımcın olsun.

Buraya yaz seni kimse tanımıyor ki..

Bardak bile hacmi kadar su alır unutmayınız. Ya taşar ,ya patlar. Önce sıkıntılarınızı dillendirin ve kendinizle barışın lütfen. Hiç birşey dünyanın sonu değildir. Çünkü bize lütfedilen ömrü ama mutlu ama mutsuz yaşayacağız. Bu da sizin elinizde . İçinize atarsanız biyerden patlar.

canım yazdığın hiçbişey anlaşılmıyor. eşinle ne oldu da bu kadar doldun sen

dönem dönem insanlar bunalıma giriyorlar..
herhangi bir nedeni de olmuyor üstelik. ya yılların birikmişliği ya içine attığı eski bir dert ya mevsim ya gördüğü bir olay..
muhtemelen sizde de öyle ama biraz ağır geçiyor belli ki..
bence psikolojik bir yardım almalısınız. ailenizin bilmesine de gerek yok. kendi başınıza halledebilirsiniz.
bazen bana da oluyor. özellikle babamı kaybettiğim zamanı düşününce geceleri falan..

inanki hepimiz yaşıyoruz bunları...Allah a sığınman isyan etmememn bol bol dua etmen lazım..huzuru bulursun...bir dakika sonramızın garantisi yok...herşey bizim için...tekrar deneyin bebek..sürekli sabret şükret dua et...

sizde anlamiyosun işde napabilirim nasıl anlaticam ben buraya..

sizde anlamiyosun işde napabilirim nasıl anlaticam ben buraya..

Biz anlamıyor değiliz sen birşey anlatmıyorsun ki insanlar bir yol göstersin çare olmaya çalışssın. Derdini söylemeyen derman bulamaz. Burası o yüzden güzel. Seni aileni çevreni tanımayan bilmeyen insanlara kimseye söylemediğin
derdini dökebiliyorsun ve burda kalıyor. Kimsenin sana ulaşma şansı yok. Onun için kalkıp sizde beni anlamıyorsunuz
deme. Herkes birden aynı şeyi söylüyorsa düşünmen gereken anlaşıladığın değil anlatamadığın

Canim sen büyük bir sınavdan geciyorsun şuan ve Allah korusun isyana gitmemen icin otur guzelce bir deftere yaz dertlerini kimseye anlatamiyorsan agla icini boşalt. Ölüm güzel olmasaydi ölürmüydü hic peygamber(sav).. ?? Cani verende Allah alanda.. Sen kendini yipratsan aile huzurunu bozsan gelecek mi bebegin geri ? Bir kere bir yerde okumustum bir sahabenin bebegi ölüyor ve eşi isten geliyor bey ben komsunun tenceresini emanet almistim geri istedi vermedim dogru mu yaptim diyor .. Eşide hayir tabiki hanim o bize ait degil o sadece bir emanet vermelisin geriye demis. Kadin da bey Allah bize verdigi emaneti geri aldi basimiz sagolsun demis. Oyle sabirliymis ki kadin hayret etmistim. Keske bizde oyle olabilsek. Allahin izniyle Rabbim belki yine anne olmayi nasip edecek sana sadece sabret lutfenn ..

Derdini bir sekilde anlatman lazim; esine, ailene, bize ya da psikologa ama mutlaka anlatman lazim. Evladini kaybetmissin, basin sagolsun ama bu bile sadece boyle hissetmene sebep olabilir. Destek almalisin.

Tüm cevaplarınızı okuyamadım ama ilk mesajınıza ithafen yazıyorum; ölüm bir son değil, sadece bir başlangıçtır. Herşeye son verme isteğinizden bahsetmişsiniz ne yazık ki bu bizim elimizde değil bunu kabullenin öncelikle. Bize verilen bir ömür var bir sınav süresi var ve bu süreyi yaşayıp kağıdı teslim ediyoruz, sınav bitince herşey bitiyor mu? Hayır. Geri kalan sonsuzluğumuzu nasıl geçireceğimizi belirliyor sadece. Ya Allah'ın size emrettiği şeyleri yapar cennette sevdiklerinizle olursunuz ya da yapmaz cehennemde acı içinde olursunuz. Bunun kararı size ait ama bitmiyor işte biten tek şey sınav süreniz. Öyle görünüyor ki psikolojik yardım almanız gereken bir dönemdesiniz, bir psikolog ile görüşmenizi, bir uzmandan bu süreci atlatmanız için yardım almanızı tavsiye ederim. Bir de duaların gücüne inanın, tevekkülün gücüne inanın, hepimizin Allah'a ait olduğumuzu ve O'nun sonsuz sevgi ve merhametine inanın, bu süreci daha çabuk atlatmanızı sağlayabilir.

Hayat bir imtihandir.. ben agir bir imtihan dönemdeyim.. o mutlulukla dolduğunda rabbim bize imtihan veriyor.. bende sabrediyorum şükrediyorum.. ama dolmuşum bi baktim.. o dolusunu çikarmak istiyorum..
eşim üzülür diye söleyemiyorum benim buraya üye olduğumu hiç bilmiyor. söleyemedim söleseydim okurdu herşeyimi ne yaziğimi.. bilmesin bence.
işte dediğim gibi imtihan çok zor.. YA SABIR YA SABIR YA SABIR diye biliyorum işde olmuyor.
daha nelerle imtihanlarla yaşiycam bu dünyada bence 27 sene çok kısa bir ömür.. kaç yaşina olura olsun hayat çok kısa işte.

Bende 22 yasindayim cok seyler yasadim ölmekte istedim. Gunlerce yataktan cikmadigimda oldu. Sonra gunluk tutmaya basladim Allahim bana şu şu şu ozelliklerde bi es nasip et yani namaZli abdestli her konumuzda Allah olan beni seven biri olsn ama param pulum.evim arabam olmasin bir ekmek yiyeyim ama mutlu olayim ailemlede iyi olsn yazmişim. Sonra aylar gecti bir baktm biri ile tanistim aniden evlendik cok kisa surede.. Sonra gunlugumu okuyayim dedim şok oldm. Rabbim bana dahada fazlasini vermis. Ama ilk basta Allah affetsin isyana gidiyordm. Hep mutsuzdm. Yazarak rahatladim. Aynalara anlattim agladim.. Kendime geldim . hâlâ esimle bir sorunm olsa yazarim aglarim rahatlarim snra sinirim gecer :) anlatmadan icin rahatlamaz. Esinle herseyini konus. İcinde ne varsa birak uzulcekse uzulsun o senin Eşin.. Beraber aglayip beraber gülün. Bu sekilde pekte mutlu olmadigini soyledin. Konusmadan emin ol aşamazsin. Ben bazen eşimle kavga edince eşime sarilip hickira hickira agladigimi biliyorum. Sende oyle yap saril agla bagira bagira sonra bi agri kesici ic uyu rahatlarsin :) dene en azindan lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…