Mutlaka bir psikiyatrist te gitmelisin..kendi kendine bu süreci atlatman çok zor..içindeki acıyı atmak zorundasın. Allah yardımcın olsun.ben herşeyi sifirdan başlamak istiyorum.. anne karnidan dünyaya gelmek istiyorum oda olmuyor işde 27 yaşima kadar hayatımı dolu yaşadım ne aci nede tatlı... herşeyle...
çok mutlu bir insandim.. taaa bebegimi kaybedene kadar...
bu dünyadan artık ne yapsam zevk alamaz oldum.
eşime üzülüyorum o benim bitanem canim... ona bagirdiğima pişman oluyorum aşkım niye bagiriyosun diyo özür diliyorum sora her defasinda ayni yapıyorum.. oda bana dert anlatmak istiyor ben böle yaptığım için anlatamiyor. susuyor ters bişey sölüycem ben sanki.. üzülüyorum buna..
kocam ne diycek neymiş derdi dinlemek istiyorum tabi.. onun da bana ihtiyaci var demi. işde hep suç bende çikiyor..
napabilirim... düzeltemedim kendimi.. dahada kötü bir insan oldum... eski halimi çok özlüyorum geriye dönemiyorum...
Buraya yaz seni kimse tanımıyor ki..bide aile sirlarimi aileme anlatmadim burayi da anlatamam... karı koca arasinda kalacak şeylerdir bunlar işde.. onada doldum. annem bilmiyor beni mutlu biliyor.. söleyemedim söleyemem...
bu evlliğimin arasinda üçüncü sahişi asla sokmuyorum anlatmiyorum işde...
ben çok sir tutan biriyim sır bile beni doldurdu düşündürüyor insani.
nasıl anlatabilirim benim ayri bir kitabim var içimde... roman gibi yazdim içime...Keşke anlatsanda biraz rahatlasan çok dolmuşsun....
nasıl anlatabilirim benim ayri bir kitabim var içimde... roman gibi yazdim içime...
sizde anlamiyosun işde napabilirimcanım yazdığın hiçbişey anlaşılmıyor. eşinle ne oldu da bu kadar doldun sen
e sen yazmadıktan sonra kim ne anlayabilir. sitede seni tanıyan yoksa anlat gitsinsizde anlamiyosun işde napabilirimnasıl anlaticam ben buraya..
9 ayda çok degiştim..
hiç olmadığım kadar mutluysam çok mutsuzlaştim..
hergün gözümde karanlık...
aydınlığımı göremiyorum hiç bu dünyada...
çalışıyorum eve geliyorum yemegimi yapıyorum. bulaşıklari makinaya atiyorum.. sora telefonumu kurcakliyorum.. youtube kanalların bebekli videolara bakiyorum... hep ayni..eşimlede film izliyoruz o kadar.
stres yaşiyorum hep.. artık iyice doldumm..
sizde anlamiyosun işde napabilirimnasıl anlaticam ben buraya..
sizde anlamiyosun işde napabilirimnasıl anlaticam ben buraya..
Hayat bir imtihandir.. ben agir bir imtihan dönemdeyim.. o mutlulukla dolduğunda rabbim bize imtihan veriyor.. bende sabrediyorum şükrediyorum.. ama dolmuşum bi baktim.. o dolusunu çikarmak istiyorum..Canim sen büyük bir sınavdan geciyorsun şuan ve Allah korusun isyana gitmemen icin otur guzelce bir deftere yaz dertlerini kimseye anlatamiyorsan agla icini boşalt. Ölüm güzel olmasaydi ölürmüydü hic peygamber(sav).. ?? Cani verende Allah alanda.. Sen kendini yipratsan aile huzurunu bozsan gelecek mi bebegin geri ? Bir kere bir yerde okumustum bir sahabenin bebegi ölüyor ve eşi isten geliyor bey ben komsunun tenceresini emanet almistim geri istedi vermedim dogru mu yaptim diyor .. Eşide hayir tabiki hanim o bize ait degil o sadece bir emanet vermelisin geriye demis. Kadin da bey Allah bize verdigi emaneti geri aldi basimiz sagolsun demis. Oyle sabirliymis ki kadin hayret etmistim. Keske bizde oyle olabilsek. Allahin izniyle Rabbim belki yine anne olmayi nasip edecek sana sadece sabret lutfenn ..
Bende 22 yasindayim cok seyler yasadim ölmekte istedim. Gunlerce yataktan cikmadigimda oldu. Sonra gunluk tutmaya basladim Allahim bana şu şu şu ozelliklerde bi es nasip et yani namaZli abdestli her konumuzda Allah olan beni seven biri olsn ama param pulum.evim arabam olmasin bir ekmek yiyeyim ama mutlu olayim ailemlede iyi olsn yazmişim. Sonra aylar gecti bir baktm biri ile tanistim aniden evlendik cok kisa surede.. Sonra gunlugumu okuyayim dedim şok oldm. Rabbim bana dahada fazlasini vermis. Ama ilk basta Allah affetsin isyana gidiyordm. Hep mutsuzdm. Yazarak rahatladim. Aynalara anlattim agladim.. Kendime geldim . hâlâ esimle bir sorunm olsa yazarim aglarim rahatlarim snra sinirim gecer :) anlatmadan icin rahatlamaz. Esinle herseyini konus. İcinde ne varsa birak uzulcekse uzulsun o senin Eşin.. Beraber aglayip beraber gülün. Bu sekilde pekte mutlu olmadigini soyledin. Konusmadan emin ol aşamazsin. Ben bazen eşimle kavga edince eşime sarilip hickira hickira agladigimi biliyorum. Sende oyle yap saril agla bagira bagira sonra bi agri kesici ic uyu rahatlarsin :) dene en azindan lutfenHayat bir imtihandir.. ben agir bir imtihan dönemdeyim.. o mutlulukla dolduğunda rabbim bize imtihan veriyor.. bende sabrediyorum şükrediyorum.. ama dolmuşum bi baktim.. o dolusunu çikarmak istiyorum..
eşim üzülür diye söleyemiyorum benim buraya üye olduğumu hiç bilmiyor. söleyemedim söleseydim okurdu herşeyimi ne yaziğimi.. bilmesin bence.
işte dediğim gibi imtihan çok zor.. YA SABIR YA SABIR YA SABIR diye biliyorum işde olmuyor.
daha nelerle imtihanlarla yaşiycam bu dünyada bence 27 sene çok kısa bir ömür.. kaç yaşina olura olsun hayat çok kısa işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?