Çok doluyum

Iyi yapmışsın terbiyesiz el değmiş ne ya içi kokuşmuş insan müsveddeleri....
Pasif erkek mi aman uzak dur canım istersen 10 nişan at canın sağolsun....
Seversin sevilirsin çokta mutlu olursun kafana takma.

Sakin üzülme doğru olanı yaptin sen.benim arkadaşım 3 kere nisan geçti başından şimdi biriyle evlendi ve gercek mutluluğu buldu sen de bulacaksın takma kafana.

Kesinlikle öyle hep milleti düşünüyoruz işte ama sen kendini bildikten sonra Allah yardımcın olur elbet sen içini rahat tut

Öyle yapacağım

Nisan tanıma evresidir nişan atmak da gayet doğaldır kendine dert etme bunu eden insanlardan da nolur uzak dur.

Gerçeği mi söyliyeyim yada tesellimi edeyim
Geçek büyük ihtimalle başına kalkacaklar
Tesselli yok canım ülkede iki odunn vardı onuda sen buldun yönünde olacaktır
Evlenmeyi düşünmüyorum çok uzun bir süre yada gerçekten benim gibi darbe yemiş incitilmis biriyle karşılaşırsam belki

Ne kadar terbiyesiz bir adammış nişanlınızda agzını acıp bişey diyemedi mi babasına madem el değmiş kız diye düşünüyorduda ne diye gelmiş istemeye sizi Allah kurtarmış sizi böyle insanlardan üzülmeyin yine sever sevilirsiniz doğru olanı yapmışsınız.

Asla öyle düşünme senin onun ahını alıcak bi durumun yok sen üzülmüşsün çok asıl o senin ahını alır

Alllahin sevdiği kuluymussun başta kurtulmussun bende nisanliydim söz konusu bile olmadı evlendim kimene Alllah in emriyle gelmişler nisanlanmissin nişanlilik tanıma sürecidir olmamış sonuçta gerdeğe girmedin kendini boşuna bunalıma sokma şükret öyle bir aileden kurtuldun ve sana tavsiye kendini herkese değerli göster istemem ayy kalsın yapma ne gerekiyorsa yapılsın sonra pişman olursun

Neden altan alıyorsunuz kı canım adet denen bırsey var sız sankı kusurlu gıbı davranmısınız onlarda yüz bulmuş. Adetler bazen gereklı hadı buyuk medropol sehırlerde yapılmayabılır ama kucuk yerlerde adetler devam ettırılır böyle durumlarda cok altan almak ıyı degıl yerı gelınce agırlıgını koyacaksın bır daha mutlu olursun ama akıllı olmak lazım canım insanlar ıyı nıyetı enayılık olarak algılıyor. Nısanlın aılesı yapmasa bıle o yapacaktı ben kv kp muhattap olmadm esıme dıke getırdım o yaptı aılemı yuz goz etmedım esımle hallettık cogu seyı. Yapamıyorsa nısanlın sımdıden evlenınce zaten cok sorun cıkrdı basta bıtmesı bır nevı ıyı olmus.

Olaylar hakkında yorum yapamam ama 2 kere Nisan atmak diil 2 kere evlenmek de bir kusur değildir. Benim cevremde cok yasanıyor böle seyler eminim Türkiye genelinde de böyledir. Çok normal önemli olan dogru kişiyi bulmak değil mi hayatta? Hep denemek gerek =) sıkma canını gerekirse biraz cevreni değiştir, geliştir, hobiler edin. Çalısmıyotsan calıs mesela.

Nasibinde varsa emin ol hayırlısı çıkıyor. Mahallemizde bir abla vardi nisanliyken netten tanistigi bir adama kacti. Adamla nikah kıydı fakat 2 ay sonra geri geldi. Sonra 2 kez nisan atti,en son evlendi baskasiyla. Suan 3 çocuğu var. Nasibinde olunca nişana düğüne kac kez olmus olmamisa bakmiyor. Herkese allah O ablanin kismetinden versin der dururduk

Cimri anladık da sözlerinde de cimri olsaymış keşke, hadsiz adam.hem basta yalvarmislar sonra da el degdik kizini aldik ne demek ya. Utanmaz. En iyisini yapmışsınız, yol yakınken dönmüşsünüz. Neden mutlu olmayasınız ki herkes evlenmek zorunda degil, ya da evlilik mutlu olmak icin bir sart degil. Bakarsiniz hic ummadığınız anda biriyle tanışır hayatinizi birlestirirsiniz ya da ia ve cevre imkaniyla mutlulugu yakalarsiniz, unutsuzluga kapilmayin. Her anlamda elinizden gelenin en iyisini yapin.

Nişan zaten karşındakini en iyi tanıma fırsatı bulduğun dönemdir
Anlamı budur yani
Evlilik öncesi prova gibi
Kp annene bağırdığında ortalığı ayağa kaldırsaydın o sondaki cümleyi söylemeye cesaret edemezdi pis zihniyetli herif

Çok iyi yapmışsınız onlar kim oluyor ki size ikinci el eşya alırmış gibi davranıyor, cahiller. Bence o aileye dahil olmadığınız için ilerde şülredeceksiniz. Ne demek iki nişan yaptım bir daha mutlu olur muyum? Evlenip boşandığı, dul kaldığı vr çocuk sahibi olduğu halde yeni evliliklerinde mutluluğu yakalayan birçok insan var. Size daha önce nişan attığınız için farklı muamele eden insanlardan zaten en başta siz uzak durun hayatınıza öyle sığ insanları dahil edip kendinizi değersizleştirmeyin. Unutmayın herkes kendi değerini kendi belirler değerliliğinizden taviz vermeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…