Kizlar herkese iyi geceler. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum özellıkle bdv'yi. Şimdi benim bir derdim var hemde öyle canımı acitiyorki günah olduğunu bilmesem kendimi öldüreceğim o derece.
Konuyu uzatmadan mevzuya girmek istiyorum. Daha önce basımdan bir nişan geçti çok kısa süreli. anlaşamadık ( uzun uzun anlatsam roman olur kısaca aileler uyumsuzdu) neyse aradan biraz zaman geçti daha önceden tanidigim aileminde tanıdığı bana aşık olduğunu söyleyen bir adamla konuşmaya basladik oyleki beni ailesinden herkes biliyordu babası babama anneme sürekli olsun bu iş tarzında konuşuyordu. Neyse ben tamam dedim konuştuk anlaştık daha oncesindende tanıyorum ya hepsini sorun yok diyorum gözüm kapalı güveniyorum.
Ailesi büyük nisan yapamayız dediler tamam dedim . Fazla altın takamayız dediler hiç kimsenin bana altın takma mecburiyeti yok isterseniz hiç takmayın dedim . Nişan oldu aradan 6 ay geçti evimize toplamda 2 yada 3 sefer geldiler oturmaya oda toplu davet şeklinde resmen yalvarıyordum gelin diye . Nişan alışverişi falan asla yapılmadı zaten böyle şeylere takan biri değilim. Sonuçta kimse bana ayakkabı yada kıyafet almak zorunda değil
Ama en son beni en zayıf noktamdan vurdular annem kayınbabami aradı abi düğün yaklaştı ( iki ay var ) hiç değilse el gorduluk birşeyler alın gelininize dedi adam anneme bağırdı çağırdı kapattı hani birşeyler alın derken altın falan değil düğün için alışveriş yapılıyor ya onu kastetti . Ondan sonra kp bizim eve hiç gelmedi aramadı sormadı nişanlıma dedim defalarca bak ben onlardan birşey istemiyorum ses etmedim bugüne kadar bundan sonrada etmem ama anneme bu şekilde davranmasın bir iğne bile almadınız yine ses etmedim dedim . Ama yok güya bana altın takmış ben saklamışım vs vs herkese öyle demiş
Nisanlimda pasif ailesinin ağzına bakan biri bende dayanamadım kizlar annem çok ağladı attığı iftiralar yüzünden kpnin. Bu kadar alttan almışken birde kaldırdı dediki senin el değmiş kızını aldık daha ne istiyorsun. Bende attım yüzüğü . Şimdi çok korkuyurum kizlar birdaha mutlu olurmuyum acaba bir daha sevip sevilirmiyim yada iki kere nişan atmış biriyle evlenmek isteyen istesede başına kalkmayan biri çıkarmı karşıma. Çok caresizim kizlar uzun oldu k. Bakmayın