Çok doluyum

Hiç üzülmeyin hatta kurtulduğunuza sevinin. En baştan yanlışmış bu iş zaten bence. Terbiyesiz adam. Benim bir arkadaşım 3 kere nişan attı 4.de evlendi o kadar mutlu ki 5 senedir evli bu sene bebeği oldu hep diyor iyi ki kocamla evlenmişim diye. Karşınıza elbet doğru düzgün bir insan çıkacaktır zaten önce önemli olan sizin içinize sinmesi

Çok teşekkür ederim yorumunuz için bu kadar gözyaşının arasında tebessüm ettirdiniz bana . Inşallah bende o ablanın kısmetinden istiyorum o zaman

Aman aman uzak dur böyle bir aileye gelin gitsen nolacak Allah hayırlısını versin hiç üzülme şükret gerçek yüzlerini görmüşsün

Aman aman uzak dur böyle bir aileye gelin gitsen nolacak Allah hayırlısını versin hiç üzülme şükret gerçek yüzlerini görmüşsün
Canımı yakan ayrılmak değilde ikinci defa bir erkeğe güvenmek ve ikinci defa darbe yemek yeterince tanımadım desem değil tanıdimda ama neden böyle oldu diye soruyorum kendime hep

2 kere nişan atmış kız derken? Millet defalarca evlenip ayrılıyor nişan ne ayol??

En doğrusunu yapmışsınız, bu aileyle de bu oğlanla da olmazdı, bırakın evliliği markete gidilmez bunlarla.. Karşınıza hayırlı insanlar çıkar inşallah..

Çok iyi yapmıssın nişan atarak. Sen susup evlenseydin bi ömür susmak zorunda kalacaktın onlrda fenalık etmeye devam edecekti. Aileni üzeni kesinlikle hayatından cıkar. Evlenseydin sonra cok pişman olurdun. Bnm gibi...

Kötü tecrübeler yaşadınız diye umut kesmek olur mu?
Herşey insanlar için.
Hiç üzülmeyin. Nişandan dönmek en basiti, bu açıdan bakın.
Bundan sonrası için de umutsuz olmayın.
Düzgün insanlar da var bu hayatta.

O eski kayınpedere de Allah layık olduğunu versin diyorum.

Zararın neresinden dönersem kardır dedim ama bundan sonra nasıl olir bilmiyorum

Canımı yakan ayrılmak değilde ikinci defa bir erkeğe güvenmek ve ikinci defa darbe yemek yeterince tanımadım desem değil tanıdimda ama neden böyle oldu diye soruyorum kendime hep
Hayat hep deneme yanılma değil mi zaten? Bu ister sevgili olur, ister eş, ister nişanlı veya arkadaş. Hayatımıza girip bir şekilde yanıldığımız çok insan olmuştur ve bu son derece doğal. Süreci kendiniz için eziyet haline getirmeyin.Siz dik ve güvenli durun, enerjinizi yüksek tutun..Böylelikle çevrenizde olan ve yeni tanışacağınız insanlara bu konuda size imada bulunma fırsatı vermemiş olursunuz. Fakat bunu bir kambur gibi sırtınızda taşırsanız insanlar ilk oradan hırpalar sizi. İki kez nişan atmak dünyanın sonumuymuş, kanunen suç mu? Toplumsal olarak ayıp mı? Dinen günah mı? Hayır hiç biri değil. Siz nasıl yansıtırsanız insanlar öyle görür

Bide söyle birşey var cevremde işi resmiyete dökmeden her halti yiyen insanlar var ama gelip bana akıl veriyorlar bizde çok çektik ama ayrılmadık el kapısı zordur sen nazlisin böyle gidersen seni kimsealmaz vs vs

Bide söyle birşey var cevremde işi resmiyete dökmeden her halti yiyen insanlar var ama gelip bana akıl veriyorlar bizde çok çektik ama ayrılmadık el kapısı zordur sen nazlisin böyle gidersen seni kimsealmaz vs vs
Evet ben nazlıyım değerliyim değerimi bilecek yerde olurum, anam babam beni itilip kakılmak için doğurmadı deyin.

Boşveeeer inşallah daha iyileri çıkar asla dönme o dengesiz aileye. Çok dogru yapmssn kararırın ardında dur.

Yaşadığın küçük yerin dedikodusundan falan sakinnn korkma cnm. Bu hayatı sen yaşayacaksın onlar değil o insanlarla asla mutlu olamazdin ailenide mutsuz ederdin en doğru kararı vermissin. Insanlar en fazla 1 hafta hadi sursun 1 ay dedikodu yaparlar unutulur gider. 1 hafta için bir ömür yakilmaz inan bana herşey düzelir. Evlenemem diye de korkma Allah ummadigin anda birini çıkarır karşına bunlar nasip işi. Bütün erkekler ve bütün aileler aynı zihniyette değil insanların karakterkeri düşünce yapıları farklı. Eminim seni anlayacak ve hak verip bağrına basacak insanlar çıkacaktır. Hakkında hayırlısıni versin Rabbim

Allah yolunu iyi insanlara çıkartsın canım. Kendini öldürmeyi düşünmek nedir? Yaşadıklarına olumlu yönden bak nişanlılık evresinde ayrılmışsın. Evlenmiş olup daha kötülerini yaşayabilirdin. En doğru olanı yapmışsın kaç yaşındasın bilmiyorum fakat hiç sorun değil önüne düzgün biri çıktığında inan mutlu olursun ama bu embesil herif bir ömür mutlu olamaz aileci olduğu sürece ayrışarak en doğrusunu yapmışsın. 2 kere nişanlanmış olanla kim olur diyevde düşünme nişanlılık birbirini tanıma evresi zaten...

1. Annemi daha böyle saçma sebepten ağlatacak,hadsiz konuşacak adama yüzükle beraber oğluşunu da fırlatırım.

2. Hiç üzülme,bu lafları evlendikten sonra ve daha fazla şekilde yaşayabilirdin.

3. Bende 1 nişan 1 söz attım.

Eşim,niye ayrıldın,yada ne bileyim eskilerle ilgili birkez bile konuşmadı,sormadı.

Siz hiç bunları düşünmeyin.
Böyle kafalarla gelecek olan,hiç gelmesin daha iyi.

Çevremde nişanlar atmış çok insanlar var.
Kimseden böyle hadsiz bişey duymadım gerçekten.

Hiç de başına kakilacak bir durum yok ortada.
El değmiş kız ne iğrenç bir söz öyle.
Çok daha iyi birisini bulabilirsin.
Bu tamamen senin cevrene, sosyal hayatına kalmış.
Herkesin eşi geçmişine laf ediyor, illa başına kakilir diye bir durum yok.
Sen evliliğe yönelik geçirme hayatını, elbet biri olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…