Çok doluyum

Bende bunu anlatmaya çalıştım ilk nişanlım yurt dışındaydı görev için. Zaten görücü usulü bir nişan oldu bir ay konuştuk telefonda iki üç kerede yüz yüze çay kahve içtik dışarda. Sonra sözlendim ve o göreve gitti tekrar. Sonrası zaten malum işte. Geri dönmedenayrildik
valla şimdiki nişanlınızdan iyi ki ayrılmışsınız çok ayıp etmişler ya.. bidaha da dönmeyin sakın evlenince boşanmaya kalkar bu..

Kp tam ıslak sopalık manyak ya kendinemi alıyon alacak olan oğlun!Birde canım daha gençsin niye böyle insanlar için ölmeyi düşünüyorsunki değermi? Sanki 5 çocuklu eşi ölmüş bir kadın gibi hiç masraf yaptırmamışsın.Mecbur değiller demişsin adet bu afedersinde essek gibi masraf yapacaklar.!!Ama kaç ömrü billah kocasız kalsan kaç bu aileden! Daha iyisi çıkar karşına güzel düşün güzel olsun inşallah🌼

Kp tam ıslak sopalık manyak ya kendinemi alıyon alacak olan oğlun!Birde canım daha gençsin niye böyle insanlar için ölmeyi düşünüyorsunki değermi? Sanki 5 çocuklu eşi ölmüş bir kadın gibi hiç masraf yaptırmamışsın.Mecbur değiller demişsin adet bu afedersinde essek gibi masraf yapacaklar.!!Ama kaç ömrü billah kocasız kalsan kaç bu aileden! Daha iyisi çıkar karşına güzel düşün güzel olsun inşallah🌼
Inşallah herşey çok güzel olur bundan sonrası için. Hani kendileri teklif etmeyince bende söylemek istemedim belki şuan durumları yoktur daha sonra yapılır aynı durumda ben olabilirim zaten ailem benim çeyiziminçoğunu karşıladı vs vs derken yani incitmek istemezken incindim. Nişanlıma lanse ettim bir-kac defa oda acele ediyorsun dedi açık kapı bırakmadı. Son durum bu

Nişanı atmasaydın Emin’im işlerden boşanmış birime olacaktın en iyisini yaptın benm eşimde nişan atmış benle evli ablada nişan attı 15 senedir eniştemle evli ne var ki herkesin basına geliyo kıymetini bilen biri çıkar inşallah karşına

Inşallah herşey çok güzel olur bundan sonrası için. Hani kendileri teklif etmeyince bende söylemek istemedim belki şuan durumları yoktur daha sonra yapılır aynı durumda ben olabilirim zaten ailem benim çeyiziminçoğunu karşıladı vs vs derken yani incitmek istemezken incindim. Nişanlıma lanse ettim bir-kac defa oda acele ediyorsun dedi açık kapı bırakmadı. Son durum bu
Nisanlınız sizi çok ezdirir bunlara diym ben erkek aşırı baskın bunlarda hiç kafana takmadan kurtul bunlardan.Hersey gönlünce olsun

Senin ancak tebrik edilmen lazım.

İlerisi için hiç endişelenmeyin. Hikayenizde utanılacak çekinilecek hiçbir şey yok. Nişanlılık bunun için var.

Hiç takma kafana bende nişan attım hatta sadece nişanlı da değildik resmî nikahta olmuştu ama umrumda da olmadı hayat benim hayatım bir başkası için hayatımı mahvetmeye değmez dedim attım nişanı açtım boşanma davasını bir daha asla hayatıma kimseyi almam diyorken eşimle tanıştım 3 yıllık evliyiz Allah’a şükür gelen gideni aratmadı hiç üzülme değerini bilen elbet çıkar karşına 😘

Kizlar herkese iyi geceler. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum özellıkle bdv'yi. Şimdi benim bir derdim var hemde öyle canımı acitiyorki günah olduğunu bilmesem kendimi öldüreceğim o derece.
Konuyu uzatmadan mevzuya girmek istiyorum. Daha önce basımdan bir nişan geçti çok kısa süreli. anlaşamadık ( uzun uzun anlatsam roman olur kısaca aileler uyumsuzdu) neyse aradan biraz zaman geçti daha önceden tanidigim aileminde tanıdığı bana aşık olduğunu söyleyen bir adamla konuşmaya basladik oyleki beni ailesinden herkes biliyordu babası babama anneme sürekli olsun bu iş tarzında konuşuyordu. Neyse ben tamam dedim konuştuk anlaştık daha oncesindende tanıyorum ya hepsini sorun yok diyorum gözüm kapalı güveniyorum.
Ailesi büyük nisan yapamayız dediler tamam dedim . Fazla altın takamayız dediler hiç kimsenin bana altın takma mecburiyeti yok isterseniz hiç takmayın dedim . Nişan oldu aradan 6 ay geçti evimize toplamda 2 yada 3 sefer geldiler oturmaya oda toplu davet şeklinde resmen yalvarıyordum gelin diye . Nişan alışverişi falan asla yapılmadı zaten böyle şeylere takan biri değilim. Sonuçta kimse bana ayakkabı yada kıyafet almak zorunda değil
Ama en son beni en zayıf noktamdan vurdular annem kayınbabami aradı abi düğün yaklaştı ( iki ay var ) hiç değilse el gorduluk birşeyler alın gelininize dedi adam anneme bağırdı çağırdı kapattı hani birşeyler alın derken altın falan değil düğün için alışveriş yapılıyor ya onu kastetti . Ondan sonra kp bizim eve hiç gelmedi aramadı sormadı nişanlıma dedim defalarca bak ben onlardan birşey istemiyorum ses etmedim bugüne kadar bundan sonrada etmem ama anneme bu şekilde davranmasın bir iğne bile almadınız yine ses etmedim dedim . Ama yok güya bana altın takmış ben saklamışım vs vs herkese öyle demiş
Nisanlimda pasif ailesinin ağzına bakan biri bende dayanamadım kizlar annem çok ağladı attığı iftiralar yüzünden kpnin. Bu kadar alttan almışken birde kaldırdı dediki senin el değmiş kızını aldık daha ne istiyorsun. Bende attım yüzüğü . Şimdi çok korkuyurum kizlar birdaha mutlu olurmuyum acaba bir daha sevip sevilirmiyim yada iki kere nişan atmış biriyle evlenmek isteyen istesede başına kalkmayan biri çıkarmı karşıma. Çok caresizim kizlar uzun oldu k. Bakmayın

"senin el değmiş kızını alıyoruz daha ne istiyorsun " Bu cümleden sonra daha ömrümde bekar kalsam asla o insanların içine girmezdim. Nişanı atmakka dogru yapmışsın. Kendini hırpalama. Bak göreceksin daha ne güzel kismetlerin çıkar. Evlenip boşanıp yeniden musmutlu yuva kuran insanlar var sen neden olamayasın. Herkes nişanlın ve ailesi gibi sütu bozuk degil kendine güven fik dur. Cok ta güzel mutlu olursun

Böyle iğrenç insanlardan kurtulduğuna sevin benim kuzenim de iki kere nişan attı ve evlendi. Ailen arkandaysa canını sıkma pis yobazlar el değmiş kız ne ya bu insanlara gelin oluyormuşsun az kalsın, kurtulmuşsun.

Ben 3 nişan attım ,gayet mutluyum şu an ,kuzenim (kadın) 3.eşi ile evli
Kimsenin vebalini almamışsın ki ,
Onlar nişan atmanı kullanıp seni ezmeye kalkmışlar ,terbiyesizler

Ben de iki nişan attım. Şimdi kızımla uğraşıyorum 😂 yani demek istediğim salla gitsin. Zaman her şeyi unutturuyor.

Merak etme evlenir çoluk çocuga kavuşur,eskiye gülüp geçersin bile...
Yüzüğü atmakla en iyisini yapmışsın.
Zamana bırak herşey olup gider..

Çok teşekkür ederim deniycem . hani burdaki insanlar öyle bir bakıyorki anlatamam bide teselli ediyorlar güya tahtaya vurup allah kötü kader yazmasın diyorlar beni kastederek
Olay sen de bitiyor. Bunun kötü kader olmadığını kendi seçimin olduğunu gösterirsen kimse sana ağzını açamaz. Ama önce kendi kafanda bitirmelisin bunun kötü kader olmadığını.

Allah yardımcın olsun.

Kizlar herkese iyi geceler. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum özellıkle bdv'yi. Şimdi benim bir derdim var hemde öyle canımı acitiyorki günah olduğunu bilmesem kendimi öldüreceğim o derece.
Konuyu uzatmadan mevzuya girmek istiyorum. Daha önce basımdan bir nişan geçti çok kısa süreli. anlaşamadık ( uzun uzun anlatsam roman olur kısaca aileler uyumsuzdu) neyse aradan biraz zaman geçti daha önceden tanidigim aileminde tanıdığı bana aşık olduğunu söyleyen bir adamla konuşmaya basladik oyleki beni ailesinden herkes biliyordu babası babama anneme sürekli olsun bu iş tarzında konuşuyordu. Neyse ben tamam dedim konuştuk anlaştık daha oncesindende tanıyorum ya hepsini sorun yok diyorum gözüm kapalı güveniyorum.
Ailesi büyük nisan yapamayız dediler tamam dedim . Fazla altın takamayız dediler hiç kimsenin bana altın takma mecburiyeti yok isterseniz hiç takmayın dedim . Nişan oldu aradan 6 ay geçti evimize toplamda 2 yada 3 sefer geldiler oturmaya oda toplu davet şeklinde resmen yalvarıyordum gelin diye . Nişan alışverişi falan asla yapılmadı zaten böyle şeylere takan biri değilim. Sonuçta kimse bana ayakkabı yada kıyafet almak zorunda değil
Ama en son beni en zayıf noktamdan vurdular annem kayınbabami aradı abi düğün yaklaştı ( iki ay var ) hiç değilse el gorduluk birşeyler alın gelininize dedi adam anneme bağırdı çağırdı kapattı hani birşeyler alın derken altın falan değil düğün için alışveriş yapılıyor ya onu kastetti . Ondan sonra kp bizim eve hiç gelmedi aramadı sormadı nişanlıma dedim defalarca bak ben onlardan birşey istemiyorum ses etmedim bugüne kadar bundan sonrada etmem ama anneme bu şekilde davranmasın bir iğne bile almadınız yine ses etmedim dedim . Ama yok güya bana altın takmış ben saklamışım vs vs herkese öyle demiş
Nisanlimda pasif ailesinin ağzına bakan biri bende dayanamadım kizlar annem çok ağladı attığı iftiralar yüzünden kpnin. Bu kadar alttan almışken birde kaldırdı dediki senin el değmiş kızını aldık daha ne istiyorsun. Bende attım yüzüğü . Şimdi çok korkuyurum kizlar birdaha mutlu olurmuyum acaba bir daha sevip sevilirmiyim yada iki kere nişan atmış biriyle evlenmek isteyen istesede başına kalkmayan biri çıkarmı karşıma. Çok caresizim kizlar uzun oldu k. Bakmayın
Inşallah en kısa zamanda seni ağlatan değil senin yüzünü güldürecek hayırlı biri çıkar karşına bunu kalpten diliyorum karamsarda olma canım herşey nasip kismet seni hor gören sana laf sokan insanlardan uzak dur mademki kendileri çok namuslular senin namusuna laf ediyorlar gitsinler kendileri gibi namuslu birini alsınlar bu insanlardan uzak dur bence kizdiklarinda senin namusuna laf atan iftira atan bi eve gitmek istemezsin değilmi

Allah kurtarmış ahlaksız insanlardan git fakire sadaka ver, el değmiş ne demek kan çıkar o laftan, hiç ağlama !!!

Evlenip boşanmaktan iyidir.insanlar hep konuşur bunu engel olmak zaten mümkün değil ama onların lafına göre yaşayacak değilsiniz.karşınıza adam akıllı biri çıkmamış.işi resmiyete dökme işini biraz ağırdan alın.sevgiliyken ayrılmak daha iyi.

Back
X