Burada haksızsınız, çünkü bende bu dertten muzdaribim.bi on gün oldu, beş dakika sana uğrayacam dedim işi varmış haber ederim dedi, tamam dedim 3 gün sonra beni aradı bende sandımki görüşmek için meğer bana işi düşmüş o kadar bozuldum ki ya size anlatamam
Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum ailem ben koskocaman bir insanım bırakın ben karar vereyim kimle görüşceğime ama yok evde kıyamet koparKoca insansin görüşeceğin insanları kendin seç ve bunu kabullendir ailene. Akrabaları seni değersiz hissettireni sil gitsin
Hayır inanın alınganlık değil geçen yıl da geldi ve corona daha yaygin diye korkudan görüşmedim bana bi sürü sitem etti e dedim bu yıl görüselim 5 dakika onuda kendi istemedi ve fotolar atıp duruyo ev ortamında bi 30 kisi var resmenBurada haksızsınız, çünkü bende bu dertten muzdaribim.
Ortada virüs varken misafir kabul etmiyorum, gitmiyorum da.
Anlatamayınca artık müsait değilim deyip geçiyorum belki arkadaşınız da böyle yapmak zorunda kalmıştır?
Günlük hayatımızda gerçekten vakit alan işlerimiz olabiliyor, üç gün yoğun geçmiştir sizi aramayı unutmuştur. Arkadaş olduğunuz içinde işi olunca aramıştır.
Biraz fazla mı alıngansınız?
Evet bir de dikkatimi çeken şu ki en eģitimlisine bakın onlar bile cahil cahil konuşuyor gerek evlilik anlamında gerekse çocuk mevzusundaBu şarlatanların çenesi hiç kapanmaz çok haklısın toplum baskısı diyoruz buna işte.. sonra istenmeyen hızlıca yapılan mutsuz evlilikler. Mutsuz kadınlar.. bende nefret ediyorum banada senelerdir ne zaman çocuk düşünüyorsun diyorlar bunu diyenler sözde eğitimli iş arkadaşlarım.. olmuyor çocuğum bunu sana anlatmak zorunda neden kalıyorum bende ayne tamamından nefret ediyorum artık
Kopsun ya kiyametlerden bu kadar korkmayın. Valla bende hep kendimi evde huzursuzluk olmasın diye sinirlardim sonra yeter artık dedim resti çektim. Kimseyi kırmadım ama kendi kararlarimin arkasında dik durdum. Kabullendiler mecbur. Onlar geri adım attıBen de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum ailem ben koskocaman bir insanım bırakın ben karar vereyim kimle görüşceğime ama yok evde kıyamet kopar
O zaman müsait değildir gerçekten belki?Hayır inanın alınganlık değil geçen yıl da geldi ve corona daha yaygin diye korkudan görüşmedim bana bi sürü sitem etti e dedim bu yıl görüselim 5 dakika onuda kendi istemedi ve fotolar atıp duruyo ev ortamında bi 30 kisi var resmen
Maleseff malesef insanlar çok düşüncesiz evlenmemiş birine neden diye sorulmaz asla sormam bilirim o da istiyor karşısına çıkmamş kısmet olmamış aynı şey kilolu kadınlara yapılıyor zayıfla o da memmun degildir kilosundan demekki olmuyor zayıflayamıyor yada kendm gibi evlilere çocuk yap yaşın geçiyo ya istiyorum olmuyo kimn ne yaşadığını bilmiyoruz anlatamadık bunu kimseye çok üzücüEvet bir de dikkatimi çeken şu ki en eģitimlisine bakın onlar bile cahil cahil konuşuyor gerek evlilik anlamında gerekse çocuk mevzusunda
Bunun kararını bile "bırakın" diyerek ailenize veriyorsunuz. Siz izin verdiğiniz için aileniz karışabiliyor. Kendi hayatınızın kontrolü sizde olmalı. Koparsa kopsun kıyamet. Küçük çocuk değilsiniz ki.Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum ailem ben koskocaman bir insanım bırakın ben karar vereyim kimle görüşceğime ama yok evde kıyamet kopar
Ben 6 sene yapmadim, yakin çevreden bir Allahin kulu soramadı.Bu şarlatanların çenesi hiç kapanmaz çok haklısın toplum baskısı diyoruz buna işte.. sonra istenmeyen hızlıca yapılan mutsuz evlilikler. Mutsuz kadınlar.. bende nefret ediyorum banada senelerdir ne zaman çocuk düşünüyorsun diyorlar bunu diyenler sözde eğitimli iş arkadaşlarım.. olmuyor çocuğum bunu sana anlatmak zorunda neden kalıyorum bende ayne tamamından nefret ediyorum artık
Çok şanslısınız çevrem kültürlü cahil doluBen 6 sene yapmadim, yakin çevreden bir Allahin kulu soramadı.
Biraz durum benimle alakalı, başkasına sorarlar diye düşünüyorum ama bana kimse pek birsey diyemez. Canim ister susarım, canim ister lafi sokarım. Hicte umursamamÇok şanslısınız çevrem kültürlü cahil dolu
Sosyal hayatta yaptğım oldu ama İş hayatında onu pek yapamıyorum malesefBiraz durum benimle alakalı, başkasına sorarlar diye düşünüyorum ama bana kimse pek birsey diyemez. Canim ister susarım, canim ister lafi sokarım. Hicte umursamam
Is hayatinda bende duruma gore yapıyorum mecburen.Sosyal hayatta yaptğım oldu ama İş hayatında onu pek yapamıyorum malesef
Hayır yani sanki benim kadar istiyor evlenmek .İnanın bende sormam mesela bende çocuğu olmayan birine asla ee çocuk yokmu demem ya o insana allah verse zaten yapar veya isyemeyedebilir bunu yargilamak ne hakla biz ne biçim toplumiz inanın bilmiyorumMaleseff malesef insanlar çok düşüncesiz evlenmemiş birine neden diye sorulmaz asla sormam bilirim o da istiyor karşısına çıkmamş kısmet olmamış aynı şey kilolu kadınlara yapılıyor zayıfla o da memmun degildir kilosundan demekki olmuyor zayıflayamıyor yada kendm gibi evlilere çocuk yap yaşın geçiyo ya istiyorum olmuyo kimn ne yaşadığını bilmiyoruz anlatamadık bunu kimseye çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?