- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
ya baska zaman alırım canım unuttum yada suan maddi uygun degilim diyemezmi allasen
bu insanlar maddi durumu olan kişiler bayan basta bahsetti öle parası kalmamıs diye bişey söz konusu degil
dur evden sarıp götürüyüm yapacak kişiler degil
düşün bana hiç dogum günümde kimse altın takmadı
sana taktılarmı taktılarsada durumu varki taktı
özel günlerde arkadasım bile maşa getirmedi
cünkü az cok alınacak sey vardır alınmıycak sey vardır
bukadar iyi niyet elciligi sacma
sükretki kutlamıs tarzı yanlıs geliyor bana durumu olmayan bayansa okey
yada dogum günü kimseninkini kutlamayan biri olursa okey
ama bu kadın dogum günü kutlaması yapan ve kızına altın takan biri
buna maddiyatı yok denirse biz atalım kendimizi bir yerden
sizin kvdeniz düşüncesiz olabilir yada sorumsuz
bir dogum günün kutlu olsun demekten aciz
ama bu demek degildir kutlayanlara sükret demek
cünkü sade kutlamak bişey degil kabul edilebilir sonra alıcam denebilir ertesi günmüs dogum günü ogun cıkıp alıabilir ama
elinde 2 maşayla gelmek birsey ima dalga yada önemin bu demek bence
bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
Bence o da bence; başka gelinlerin söyledikleri bu kayınvalidenin yaptıklarını haklı çıkarmıyor. Eğer ki kayınvalidemi sevmek zorunda değilim diyen birinin başlığına denk gelirsem ona dasevmek zorunda olmasa da saygı göstermek zorunda olduğunu söylerim. Bak başka konularda gelinlerine maşa alıyorlar sen de sevmek zorundasın demem. Ama haklısınız bu benim tasarrufumdur. Aynı şekilde olmak durumunda değilsiniz. Saygılar.
Aranız nasıl bilmiyoruz? Önemsememiş olabilir, altında birşey olabilir veya arkadaşların dediği gibi unuttu son anda böyle birşey düşünmüş olabilir. Şu olaya da hayret ediyorum kayınvalide' nin beklentilerine gelince sevmek zorunda değilim, yapmak zorunda değilim, ben onun kızı değilim, benim bir annem var zaten vs. vs. '' Ama kendimize gelince kendimizi görümceyle kıyaslamaktan da bir türlü alamıyoruz.
Ben bu kısmı konu sahibine söylüyorsunuz sandığım için başka gelinlerin sözlerinden alıntı yapıp konu sahibine böyle bir şey söylemek gereksiz diye düşünmüştüm ama anlıyorum ki kırmızı kısım sadece bir tespitmiş. Konu sahibine söylenmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?