niye söyle düsünmüyorsunuz :44:
her sinirlenen bir yolla sinirini atar
bazıları aglayarak bazıları bişeye vurarak
bazıları kös kös oturarak
kimide tüttürerek
bu kişiden kişiye degişir konuyu yazan arkadas duygusal olamazmı
hem 3aylık evli daha
herkez sizin gibi olmak zorunda degil
ben kvdemi cok severim mesela sorun herkezle olur annemizle bile gecinemiyoruz bazen
cok iyi niyetli bir arkadas (nickini unuttum) demişki
belki bir an hatırladıda sarıp sarmaladı onu getirdi
tek sarmalanıp getirecek maşasımı kalmıs onamı kıymıs
anlam ve önemi cok büyük bir hediye ilerde anne iyiki hatırlayıp maşa getirdin diyip ellerini öp
konuyu carpıtmakta üstünüze yok kadın bana almak zorunda demedi aldıgın seyin özel birgüne uygun olmadıgını söledi
normalde götürüp maşa verdide konu sahibi lafmı etmiş
bence abartanlar cok kusura bakmayın aynı seyi yasayıp panter olur burda cogu bayan
Hiçbir şey almayacağına onu almış kadın ne var bunda ?
Hiçbir şey almasaydı, hatırlamasaydı daha mı iyi ?
Hediye hediyedir .
Maliyet önemli olmamalı .
Herkes benim gibi olsun demiyorum zaten .
Nankörce düşündüğünü söylüyorum .
Kayınvalide konuları çok burada bana küfretti evden kovdu gibisinden .
Kadın hatırlamış hediye getirmiş .
2 liralık şey diyor arkadaş .
Belki de cebinde o kadar vardı .
Saçmalık .
bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
ne zeki kaynanaymış maşa almak nerden geldiki aklına
eşin ne dedi
eşim isten geldiginde baktı bende moral sıfır,noldu diye ısrar etti .dedim bak dogum günü hediyeme.baktııı ... baktııı.. baktıı... '' bu ne ya ?şaka mı yaptı kı annem ? allah allahh ? ' dedi.sonra da '' annem sana böyle bir sey olabilir,ama ben senin yanındayım ,yarın gideriz istedigin magazaya yada kuyumcuya sen begenirsin ben alırım dedi.sonrada annmlere gideriz .ben laf arasında ,anne kızına aldıgın hediyeyi begenmedim ,gittim o yüzden 2 tane hediye aldım derim .gülerek dedi.bende tmm dedim .ama esim cidden cok bozuldu.dogm günümüde bu yüzden biraz abartarak telafi etmeye calıstı. bi de normalde kayınvalidemle aram iidir ,yani bi laf sokmamız,yada trip atmam hiç olmamıstır.
eşim isten geldiginde baktı bende moral sıfır,noldu diye ısrar etti .dedim bak dogum günü hediyeme.baktııı ... baktııı.. baktıı... '' bu ne ya ?şaka mı yaptı kı annem ? allah allahh ? ' dedi.sonra da '' annem sana böyle bir sey olabilir,ama ben senin yanındayım ,yarın gideriz istedigin magazaya yada kuyumcuya sen begenirsin ben alırım dedi.sonrada annmlere gideriz .ben laf arasında ,anne kızına aldıgın hediyeyi begenmedim ,gittim o yüzden 2 tane hediye aldım derim .gülerek dedi.bende tmm dedim .ama esim cidden cok bozuldu.dogm günümüde bu yüzden biraz abartarak telafi etmeye calıstı. bi de normalde kayınvalidemle aram iidir ,yani bi laf sokmamız,yada trip atmam hiç olmamıstır.
iyi işte istediğin pahalı hediyeyi fazlasıyla almışsın. çok şımarıklık yaptığını düşünüyorum burada kayınvalideden çeken eziyet gören o kadar insan varken böyle bir şeye ağlamak ve kapris yapmak tam da şımarık bir kadına göre birşey. benim kayınvalide adayım da bana hiçbirşey almadığı gibi (beklemiyorum zaten önemli değil böyle şeyler) aldıklarıma da burun kvırıyor ucuzmuş filan diye. o da senden yani
yok ben senin kayınvalidn gibi degilim .birincisi ,villa meselesini durumlarının ii oldugunu belirtmek icin kullandım ,yoksa havasından felan degil.pahalı hediye alsın,aman beni şımartsın gibi isteklerimde olmadı .hiç almazsa daha ii olurdu hatta.alır almaz ,benim ona yaptıklarımı görür görmez ,kendi bilecegi is .ama bir dogum günü hediyesi kıytırık yemek maşası olmaz olamaz.neyse gecti artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?