sanki beni anlatmışsın telefonla muhabbet etmeyi hiç sevmem.sadece annemle telefonla uzun konuşurum .ne kardeşlerimle nede akrabalarımla nede kv le tel muhabbet etmeyi sevmem.anneme özel bu durumama diğerlerinle aynı ortamda muhabbet ederim.hemde şaka şamada hiç susmam.hediye için ağlanmaz bende ağlamam ama konu sahibi demekki o an çok içerlendi.eline maşayı tutuşturmuş kadın.kim bilir o an aklına neler geldi :26: ..benim kv doğum günümün hangi gün olduğunu bırak yılını bile bilmez.aman bilmesinde zaten hiç takmadım bu zaman kadar kafamı.beni dışlıyor bu benim canımı daha çok sıkıyor.bana kıçını dönüp eltimle yada görümcemle muhabbet ediyor beni yok sayıyor.hayatımda bana gelen kim olursa olsun diğer kişiyide unutmadım.diğer kişilen biraz muhabbeti uzun tutsam hemen farkına varıp diğer kişiye dönerim.işte benim kv hiç farketmiyor bunu.evlerine gidiyoruz dönene kadar farketmiyor.kv min almadığı hediye için ağlamam ama bende konu sahibi gibi kırılırdım kim olsa kırılır aslında o kişinin yerine koyarsak kendimizi anlayabiliriz duygularını.
26 yaşındayım
Telefonla aram hiç olmadı, mesaj dışında
Az önce dayımı aradım dedem hastaydı nasıl diye, alooo kimle görüşüyorum dediyani sen bizi arar mıydın diyo da ben kimseyi aramam ki
Unuturum bu tarz şeyleri
O yüzden de karşıdan da beklentim olmuyo açıkçası
Evet maşa hediye edilmez ama ben buna gülerimağlamam
Tabi ki her insanın yapısı farklı
Bneim kayınvalidem bi kere duymuştu doğum günümü, annemlerin geldiği gün o da geldi
Kendi penyelerine benzer bi penye almıştı , böyleoldum ama çaktırmadım tabi teşekkür ettim kaldırım
Akşam eşim sordu, dedim dur giyeyim de öyle gör
Bi gördü koptu, sen bunu giymezsin ki ala ala bunu mu almış dedi
Olsun düşünmüş almış yanında böyle deme sakın dedim :97:
O da ilk ve son hediyesiydi zaten
böyle mesajlar yüzünden yeni bir meslek çıkacak, kk da ki mesajları tercüme etme gibi bir uzmanlık alanıarkadaşım allah aşkına biraz dikkatli yazın okuyamıyoruz, kimi harfler eksik, kimi bedava bulmuşsun gibi 3-5 tane
neyse anladığım kadarıyla; arkadaşın konusu bu kendinize yeni konu açın sevgili yeni üye
bende bende öylearamadığım için aranmayıda beklemiyorum ...kv kendi tarzında penyemi aldı senin hediyen dışarıda giyilmesede evde giyilir maşa ,kepçe değil en azından ..hediye almasının nedenide annenler hediye alınca utanıp almıştır.ilk ve son hediye ben olsam çercevetip duvara asardım benim kv nin ilk alacağı hediyeyi müzeye koyacağım
Mutlu mu olmak istiyorsun, o zaman kimseden birşey bekleme
Sevdiğim sözlerden biridir
Eşim at gitsin dedi, huyu öyle kullanmadığı şeyleri atar evimizde ufak bi de
Ayıp olur dedim ya sorarsa, dolaba koydum öylece bekliyo
Ne bilim maşa daha iyi sanki 50 yaşındakilere göre penyedensebari kızartma yaparken kullanır maşayı
bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
bende zayıfım çıtı pıtı.. bana da kayınvalidem anne penyesi almıştı bedeni xxl.. belki bilememiştir,konuştuğumuzda anne bu çok büyük yine de sağol dedim,teşekkür ettim,kızım bilemedim sana aldım dedi.. o penyeyi de kendi anneme verdim..dolapta durup ta yer işgal etmesini istemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?