çok düşündüm sonumu :S

y_aprk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
45
0
96
34
Ankara
Öncelikle herkese merhaba. Size anlatacağım şeyi kendimi farketmem de çok zaman aldı. Çok uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Yani vardı. Bir kaç gün önce bitti sebebi ise onun dört yıllık okuyup mühendis olması benim iki yıllık okuyup şimdilik issiz olman belki tekrar okurum bilmiyorum ama bunu ben kuruntu yaptım bu yüzden bitireceksen bitsin dedm oda ara verelim bunu nasıl düşüürsün falan filan kırıldım dedi.
Üç gündür ses seda yok. Çok sevdiğini biliyorum ama sosyal çevresi için galiba benden kopacak ve ben nasıl davranmam gerektiğini ne düşüneceğimi bilemiyorum. Ya geri dönerse nasıl devam edeceğiz ileride hep dört yıllık okumadım diye önüme çıkarırsa. Sizce ne düşünmeliyim ? karakterim mi aşkım mı ki daha 21 yasındayım ne kariyeri yanlışmıyım ben mi büyütüyorum.:2:

Öncelikle herkese merhaba. Size anlatacağım şeyi kendimi farketmem de çok zaman aldı. Çok uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Yani vardı. Bir kaç gün önce bitti sebebi ise onun dört yıllık okuyup mühendis olması benim iki yıllık okuyup şimdilik issiz olman belki tekrar okurum bilmiyorum ama bunu ben kuruntu yaptım bu yüzden bitireceksen bitsin dedm oda ara verelim bunu nasıl düşüürsün falan filan kırıldım dedi.
Üç gündür ses seda yok. Çok sevdiğini biliyorum ama sosyal çevresi için galiba benden kopacak ve ben nasıl davranmam gerektiğini ne düşüneceğimi bilemiyorum. Ya geri dönerse nasıl devam edeceğiz ileride hep dört yıllık okumadım diye önüme çıkarırsa. Sizce ne düşünmeliyim ? karakterim mi aşkım mı ki daha 21 yasındayım ne kariyeri yanlışmıyım ben mi büyütüyorum.:2:

şöyle düşün birde açıköğretimden tamamladın 4 yıllık diyelim kendini geliştirmedikten sonra onun arkadaş çevresinde onu ve kendini en iyi şekilde temsil etmedikten sonra elinde 4 yıllık bir diplomanın olmasının ne anlamı var. bunu düşünecek biri seninle hiç başlamazdı bence sen büyütmüşsün şöylede bir söz var
"Gezdim Şam ile Halep, Eyledim İlmi Talep; İnsanda Yok İse Haya İle Edep, Okusada Merkep...! Okumasada Merkep......!" sen içini ferah tut inşallah düzelir herşey..

bence biraz kuruntu yapmışsın yani o sana hiç böyle bir şey hissettirdimi ki yoksa sen kendi kendine mi böyle düşündün? bence kendini geliştirdikten sonra 4 yıllık okuyup okumamak problem değil.. bence bi kere daha düşün..

canım tam tersi bizde var,gerçi ben de şuan ayrılık aşamasındayım ama çok başka bir konudan...yani özetle ben 2yıllık diplomamı aldım,ardından 4yıllık da okuyorum.O ise sadece 2yıllık okuyup çalışma hayatına atılmış.Bunu sorun etmedik,edecek bir yan da göremiyorum.Acaba o mu senin böyle hissetmene sebep oldu diye düşünüyorum açıkçası :68:

Ablam üniversite öğrencisi,erkek arkadaşı lise terk
Gönüller bir olduktan sonra böyle şeyleri insan görmez bile
Birbirinizi yeterince sevdiğinizden emin misiniz ?

belki de en kuruntu yapıyorum bilmiyorum oda hissettirmedi aslında ama sürekli dört yıllık okumayana iş yok deyip durdu. Bakalım bekliyorum dönmezse bilirim ki onun bu için gerçekten büyük sorunmuş.

sana böyle hissetmen için davranışta bulunduysa çok ayıp etmiş insan kendini geliştirdikten sonra her türlü iş bulur her türlü kendini kanıtlar ve gösterir belki onun 4 yıllık okuyan çevresinde daha az kültürlü bilgili insanlar olacaktır.Ama senin kuruntun ise bilemiyorum

Sadece senin hissettiklerinse kuruntu yapıyor olabilirsin. Ama sevgilin ima ettiyse çok ama çok ayıp etmiş. Senin kendine olan özsaygını zedeler arkadaşım. Ben olsam eğer ima ettiyse bunu kıçı kırık bi mühendise kendimi ezdirmezdim. 4 yıllık bitirsem bile onun yüzüne bakmazdım. Beni okuduğum okulla yargılayan bir adamı hayatıma sokmazdım.

Aslında imalarda da bulunmuştu işin olmadan ailemin karşısına çıkarmam seni, dört yıllık okumuş olsan be bile iş bulabilirdim sana falan filan ve biz ayrı illerdeyiz işe de yeni başladı çevresindeki arkadaşlarının sevgilieri ya avukat ya mühendis ya öğretmen belki oda kendince gurur meselesi yaptı benim daha bir unvanım yok e diye açıklayacak ki memurluğu da küçük görüyor gibi. Memur mu olacaksın yani diye ufak ufak birçok şey var buna benzer.

valla ben 4 yıllık okudum istanbulun en iyi ünisinden birinde ben de iş bulamadım 1 senedir malesef..ve kpss ye hazırlandım..memurluğu küçümsüyomuş komik geldi bu kadar insan memur olmak için uğraşıyo..ve çok imkanları var en azından doğum yaptığında falan hç bir özelde okadar imkan vermiyolar..bayanlar için en ideal şey bence memur olmak..

Seni teşvik etmek için bunları söylemiş olabilir ama buna bu kadar takılması gerçekten rahatsız edici.
Sonuçta herşey sevgi değil eğer birbirinize uymuyorsanız ve bundan bi taraf rahatsızlık duyuyorsa bunu özgürce dile getirmeli
Yarın öbür gün evlenseniz bu onun gözüne daha çok batacaktır.
Şimdiden derdi neyse söylesin.
Ona mı kaldın sanki.:19:

askeri üniversiteden mezun olup direk çalışmaya başladığı için türkiye şartlarından haberi yok. Her konuda birbirimizi tamamlıyoruz ama işte bir şey herşeyi mahvediyor ve ileride belki daha da büyüyecek bir mesela. Ara verdiğimiz için şimdi konuşmuyoruz bende bekliyorum. Eğer dönmezse de bu yüzden üzülmek istemiyorum.

2 yıllık bitirdim 3. sınıfı da dondurdum. bizde de sevgilimin annesi onu okuması için böyle korkuturmuş bir zamanlar orda okumş bulur vs diye o da lise mezunu. öyle birşeyin olmıcağını o da biliyo inanmaz dediğimde kalmıştı öyle.. 4 yıllık tamamlasam nolucak ki? o benden sosyal yönden çok daha bilgili, gelişmiş ben ondan öğrendim biçok şeyi :31: ama sevgilinin imalarda bulunması buna önem verdğini gösteriyo bence hakkınızda hayırlısı :31:

Öyle tabi hayırlısı ama sınav öncesi pek güzel moral oldu yani benim için birde aklımı bununla meşgul ediyorum. :S

Back
X