Öncelikle herkese merhaba. Size anlatacağım şeyi kendimi farketmem de çok zaman aldı. Çok uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Yani vardı. Bir kaç gün önce bitti sebebi ise onun dört yıllık okuyup mühendis olması benim iki yıllık okuyup şimdilik issiz olman belki tekrar okurum bilmiyorum ama bunu ben kuruntu yaptım bu yüzden bitireceksen bitsin dedm oda ara verelim bunu nasıl düşüürsün falan filan kırıldım dedi.
Üç gündür ses seda yok. Çok sevdiğini biliyorum ama sosyal çevresi için galiba benden kopacak ve ben nasıl davranmam gerektiğini ne düşüneceğimi bilemiyorum. Ya geri dönerse nasıl devam edeceğiz ileride hep dört yıllık okumadım diye önüme çıkarırsa. Sizce ne düşünmeliyim ? karakterim mi aşkım mı ki daha 21 yasındayım ne kariyeri yanlışmıyım ben mi büyütüyorum.:2:
Üç gündür ses seda yok. Çok sevdiğini biliyorum ama sosyal çevresi için galiba benden kopacak ve ben nasıl davranmam gerektiğini ne düşüneceğimi bilemiyorum. Ya geri dönerse nasıl devam edeceğiz ileride hep dört yıllık okumadım diye önüme çıkarırsa. Sizce ne düşünmeliyim ? karakterim mi aşkım mı ki daha 21 yasındayım ne kariyeri yanlışmıyım ben mi büyütüyorum.:2: