- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
Merhaba arkadaşlar. Dert değil elhamdülillah ama yine de biraz canımı sıkan çok düşünmeme sebep olan şeyleri anlatmak paylaşmak ve fikir almak istedim. Kızlar benim annem biraz geçimsiz bir insan. Kv mleri hiç sevmiyor, haklı sebepleri var ama bana sürekli oraya gitme ve onlar da gelmesin diyor. Zaten ben çok sık gitmiyorum ama buna inanmıyor.. Annem biraz rahatsız ayakları, beli ağrıyor. Bunların dışında rahatsızlıkları da var. Ben hiç üzmemeye çalışıyorum ama bazen çok üzerime geliyor. Sürekli bize gel, sabah gel akşam git diyor. Zaten gidiyorum ama istediği sıklıkta gidemiyorum. Sınava hazırlanıyorum. Kendi evimin işleri var.. Anlamıyor bunları.. Eşime de ayrıca kırgınım. Kendi ailesi ile ilgili hiçbir şeyi benimle paylaşmıyor. Mesela kız kardeşini sözlemişler. Ben bunu başka biryerden duydum. Eşim bana söylemiyor. Hâlâ benim haberim yok sanıyor. Sizce bu normal mi? Ben onun en yakını değil miyim... Kv, kp de bana soğuk davranırlar. Özellikle kv. Ben de saygımı hürmetimi bozmuyorum ama bu soğukluğu düzeltmek için de çaba göstermiyorum. Çok sık olmamak kaydıyla bazen çağırıyorum, bazen gidiyoruz. Öyle işte kızlar. Biraz karışık oldu, detaylara girmedim çok uzun olmasın diye ama düşünmekten başım ağrıdı. Ben de fikirlerinizi duymak istedim.