"Çok eksiğin var!"

sonanda sonanda mesajınızı bulamadım sayfaların içinde alıntıdan okudum çok güzel analiz etmişsiniz göremediklerimi veya görmek istemediklerimi çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim yazdıklarınız için ayrılma konuşmasını da yaptım şu an bağımız kalmadı son pişmanlıklarla uzatmalarını oynuyor.

Benim takıldığım nokta bu kadar kolay hakka girebilen + hakka girmeyi düşünmediğiniz için size saf muamelesi yapan bir adamla birlikte olmanız. Böyle birisi borç alıp ödeyememeyi, yolda bulduğu birşeyi cebe atmayı akıllılık olarak görür gibi. Bir süre sonra siz de ona benzersiniz. Evleneceğiniz kişide bakacağınız ilk şey ahlakı olsun. Diğer şeylere sonra bakarsınız.

Benim takıldığım nokta bu kadar kolay hakka girebilen + hakka girmeyi düşünmediğiniz için size saf muamelesi yapan bir adamla birlikte olmanız. Böyle birisi borç alıp ödeyememeyi, yolda bulduğu birşeyi cebe atmayı akıllılık olarak görür gibi. Bir süre sonra siz de ona benzersiniz. Evleneceğiniz kişide bakacağınız ilk şey ahlakı olsun. Diğer şeylere sonra bakarsınız.
Bugğne kadar böyle bişeyine şahit olmadım sezmedim bile mevzuyu görünce dün de ayrılmak istediğimi belirttim.

çok saygısızlarmış..

daha işin başında bu kadar sessiz kalıp kendinizi ezdirmeyin.

rest çekin biraz

Kızlar meraba. 2 gündür o kadar darmadumanım uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
Dün nişanlım ben ve ailesi gezmeye çıktık. Sıcak bi şekilde karşıladılar bişeyler içtik müzeye gitmek istediler müzeye gidiyoruz. Girişte nişanlım öğrenci kartımın yanımda olup olmadığını sordu şu an öğrenci değilim, yıllar önceki kimlik vardı yinede istedi. Tekrar uyardım çünkü daha önce bu eski kimlik beni rezil etmişti aynı şeyi yaşamak istemedim yinede üsteleyince verdim neyse ki şansımıza adam dikkat etmedi girişi yaptık. Nişanlım annesine siz bi gidin ben bi şifaya hayat dersi veriym geliyorum dedi. Şaka sandım güldüm ciddi ciddi benimle tartışmaya giriyor uyanık değilmişim safmışım gereksiz yere uyarmışım ya biri duysaymış. Neyse içeri gittik müzede altınlar filan var kayınvalidem bakarken nişanlım bunları beğendiysen gelinimize alalım anne diye takıldı, annesi de şunu istiyom diyecek hali Yok benim kullanmadığım setlerimden var onları veririz dedi benim yanımda. Ben şok şok şok. Yani cevap bile veremedim gene de günü saygısızlık etmemek adına sakince tamamladım. Ha bu arada yaklaşk 3-5 kez bana onların yanında çok eksiksin, hiç hayat dersi Almamışsın dedi. Yetmiyor, dün gece tekrar konuyu açıp çocuksu davrandığımı söylüyor. Son olarak da eğer çok fazla akıl veriyorsa veya beni yoruyorsa evliliği tekrar düşünmemi istediğini ekliyor. Kızlar çok karışık kafam daha önce hiç böyle problemlerimiz olmadı 3 yıldır beraberiz, fikirlerinizi bekliyorum:KK14:

ohaa

bu olaylardan sonra sen birde eve geldin ve onunla telefonla görüştün

yetmedi

adam kendini haklı buldu seni evliliği düşünmekle tehdit etti

kaç kurtar kızım kendini kaç kaç

Eski öğrenci kimliği ile müze bileti almaya çalışmak 3-5 lira için insanları kandırmaktan başka bir şey değil.

Ve üstelik bunu sizin yanınızda yapması ayrı bir saçmalık. Nişanlısının yanında böyle davranmaktan utanması gerekirken bir de size hayat dersi verdiğini iddia ederek böbürleniyor.

Kayınvalidenizin dediği ayrı bir saçmalık, siz kimsenin kullanılmış 2. el eşyasını takmak zorunda değilsiniz. Güçleri yetmiyorsa almasınlar ama gözünün içine baka baka da benim setlerimden birini takarız demeye hakkı yok.
Yani,benim elbiselerimden giyersin nişanda demekten ne farkı var.Takısını isterse satsın yenisini alsın ama böyle söylemek ezmek tamamıyla...

sonanda sonanda mesajınızı bulamadım sayfaların içinde alıntıdan okudum çok güzel analiz etmişsiniz göremediklerimi veya görmek istemediklerimi çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim yazdıklarınız için ayrılma konuşmasını da yaptım şu an bağımız kalmadı son pişmanlıklarla uzatmalarını oynuyor.
Sen cok naif birisin. Taa buradan belli oluyor. Umarim kendin gibi hassas ve ince dusunceli biri karsina cikar. Ben dogru karar verdigin dusuncesindeyim. Bu cesareti gosterebildigin icin tebrik ederim. Ben de bir evlilik yaptim. Nisanlilik doneminde o da ufak tefek seylerde gercek yuzunu gostermisti ama ben duzeltirim demistim. Duzrltemedim daha da beter oldu ve bosandik. Sen dogru karari verdin inan bana. Cok mutlu olmani dilerim. Yuregin o kadar guzelmis ki Allah sana bir muze gezisiyle bazi seyleri gostermis. Cok cok mutlu ol dilerim. Sevgiyle kal.

Bu arada epey pesinden kosacaktir. Annesi de arayacaktir. Ama unutma kisi degismez. Annesi bu saatten sonra hic degismez. Onlar yaptiklarini normal goruyorlar cunku. Sen yapamazsin onlarla. Bu da eski nisanlina onun deyimiyle "hayat dersi" olsun.

En çok şaşırdığım şey de asla benim istememe rağmen bugüne kadar hesap ödetmez hiçbi masraftan kaçınmaz ayrı şehirdeyiz sabah uçakla gelir akşam uçakla döner o lavobaya gittiğinde ben ödeyebilirsem gelmeden öderim o derece hiç paranın lafını da yapmamıştı daha önce o dün sanki içine başka biri kaçmış

Benim önceki yorumumu yaparken gözden kaçırdığım yukarıda bahsettiğiniz kısım var...Yani nişanlandığınız zatın mazinizdeki iyi hal ve tavrı... Bir kişi üç yıl emek ve zaman harcadığı halde, mutlu sona yaklaşırken neden intihara kalkışır hayret doğrusu..

O mazideki 3 yıldaki iyi halleri hatrına acaba yaptıkları bu hödüklüğü senden sağlam bir özür ve bir daha yapmayacaklarına dair alacağın kesin söz ve onlara bir süre tavırlarını izleme müddeti tanıyarak şans vermeli misin? Bilemedim... Müzede kendisi ayrı, annesi ayrı ayrı patavatsızlık üstüne patavatsızlık yapmışlar...Birbirlerine sana karşı gaz vermişler...Görgüsüzce, pişkince...

Bence tekrar düşünmelisiniz cidden..

Yaptığı da dolandırıcılık bir tür, akıllılık değil..

Höh hoduk.
Höh mini çakal.
Vay öküz.
"Evet ben bir daha dusuneyim" deyin, aklınca aba altından sopa gösteriyor kütük.
Parkeyi sulasaniz daha cabuk meyve verir.
Yakmayın kendinizi.

Parkeyi sulasaniz daha cabuk meyve verir

Hahahaha bayildim bu soze.

Konu sahibi anladigim kadariyla ayrildiniz.
Cokta guzel bi karar.
Cok uzulecektin aksi takdirde.
Keske senin gibi herkes bunun gibu seyleri bi mesaj olrak gorse ve "nisanlilik tanismaktir, tanidigim gordum bye" diyebilse.

Sen cok naif birisin. Taa buradan belli oluyor. Umarim kendin gibi hassas ve ince dusunceli biri karsina cikar. Ben dogru karar verdigin dusuncesindeyim. Bu cesareti gosterebildigin icin tebrik ederim. Ben de bir evlilik yaptim. Nisanlilik doneminde o da ufak tefek seylerde gercek yuzunu gostermisti ama ben duzeltirim demistim. Duzrltemedim daha da beter oldu ve bosandik. Sen dogru karari verdin inan bana. Cok mutlu olmani dilerim. Yuregin o kadar guzelmis ki Allah sana bir muze gezisiyle bazi seyleri gostermis. Cok cok mutlu ol dilerim. Sevgiyle kal.

Siz kaç yıl evli kaldınız

Back
X