Çok endişeliyim çok:(

Sanki bu yaziyi ben yazdim birebir ayniyiz... nerdeyse 5 ay oldu hala is konusunda gelisme yok ve bizim firma tanidikti. Zaten iflas etmis ,icralik herkesle ne bekleyebilirizki..
10 sene calisti bosa gitti yillarimiz..
Bide ustune kolunu kirdi iyilesmiyor 3 aydir . Zaten is bulmasi zordu iyice zorlasti..
Univ mezunu ama bi ise yaramiyor diplamo

Bende muhasebe depertmaninda calistim 8 sene tecrubem var ama 7 yildirda cslismiyorim ve ozguvenim yok.. 2 cocuk var bakan yok....
Allah yardimcimiz olsun. Arkamda ailem var onlar olmasa cok zordu..

Rizki veren Allah'tir. Endise duymayin. Esinize dediginize cani gonulden inanin. Allah bir kapiyi kapatir, baska kapiyi acar. Amme, vakia,tebareke surelerini okumak eve bereket getirir. Bolca dua edin. Mevlam yardimciniz olsun.

ALLAH yardımcınız olsun..sıkmayın canınızı...muhasebe olmaz da sekreterlık olur ış arayana iş var aslında yeterkı çalışmak ıstesın ınsan....
ALLAH buyuk baska ıs bulur esınız o kadar yılın tecrubesı var...bende aılesıne sıgınmanızı doğru bulmuyorum...tez ıs arayın her ıkınızde..ınş gerek kalmasın

Rizki veren Allah'tir. Endise duymayin. Esinize dediginize cani gonulden inanin. Allah bir kapiyi kapatir, baska kapiyi acar. Amme, vakia,tebareke surelerini okumak eve bereket getirir. Bolca dua edin. Mevlam yardimciniz olsun.

Amin. Allah razi olsun. Çok teşekkür ederim

Allah büyük. Kimseyi darda koymasın Rabbim

takdir ettim sizi esinize karsi hosgorunuzu anlayisinizi evlilik tamda boyle bisey istr iyi gunde kotu gunde demedik bosuna is bakin sizde illaki hatirlarsiniz bilgilerinizi zamanla gereksiz harcamalardan kacinmaya ozen gosterin bi sekilde hallolur ins. sikmayin caninizi

Çok teşekkür ederim. Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…