Çok endişeliyim lütfen yardım..

Alara775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
239
60
28
28
Merhaba ben 1 ay once eşimle iliskiye girdim icime bosaldigini anladik ve ella hapi kullandim aradan 2 hafta gecti yine aynisi oldu ben sabahina yine kullandim. Ama ilk defa kullandigim icin zararini fln bilmiyodum tabi. Suanda tovbe etmis durumdayim kullanmaya tabiki ders oldu. Ama adetim gecikti ve biz o gecikme gunlerinde iliskiye girdik korunmasiz bir cok kez yaptik. Adet tarihim yaklasti bisey olmaz diye. Ama benim 1 hafta onceden kasık agrilarim ve gogus agrilarim baslamisti. Goguslerime dokunamiyodum. Ben 3 gun sonra fln adet oldum ilk gun kahverengi geldi sonra kirmizi ama normalde 1 hafta dolu dolu adet oluyorum bu sefer ilk gun biraz cok geldi 2. Gun azaldi gecede kahverengiye donustu rengi bitti. 2 gun surdu cok sasirdim. Ne olmus olabilir suan gebelik dusunmuyorum Suandada bitti reglim ama agrim.var biraz

Iki defa aynı ayın içinde almışsın yanlış mi anladım. O haplar zaten düzensizlik yapar. Ama için rahat etmiyorsa test yap

Iki defa aynı ayın içinde almışsın yanlış mi anladım. O haplar zaten düzensizlik yapar. Ama için rahat etmiyorsa test yap
Duzenlik yaptigini okudum iste akillanmadim sanirim bicok kez birlikte olduk korunmadik bide adetten once o duzensizlik olayi gebeligi gerceklestirmis olabilirmi diye supheleniyoruz. O ilac bukadar azaltiyormu

Bebek düşünmüyorsanız korunmasız ilişkiye neden giriyorsunuz ki? Korunanlar bile hamile kalabiliyor yani. Bence test yapın ben de merak ettim valla :)

Bebek düşünmüyorsanız korunmasız ilişkiye neden giriyorsunuz ki? Korunanlar bile hamile kalabiliyor yani. Bence test yapın ben de merak ettim valla :)
İste insan esine bunu anlatamiyor tabi :) adet oncesi bisey olmaz dusuncesiyle korunmadik ama gecikme doneminde oldu yani hic yasayan varmidir bunu ya

İste insan esine bunu anlatamiyor tabi :) adet oncesi bisey olmaz dusuncesiyle korunmadik ama gecikme doneminde oldu yani hic yasayan varmidir bunu ya
Yani Bebek istemiyorsan korkutmak istemem ama benim arkadaşım adetine iki gün kala girdiği ilişkide hamile kalmıştı. Geç ovülasyon demişti doktor. Hayırlısı hakkında :)

Valla adet olmussunuz zaten ortada gebelik oldugunu sanmiyorum. Az gelmesi ya da kisa surmesi onemli degil, ustune gorme dene olayda kanama degil lekelenme olur sadece. Ama en emin yolu tabi kan testi yaptirin bir an once...

O ilaçlar dengeyi alt üst eder, hiç sanmam gebe olduğunu ama yinede test yap derim, bide çocuk istemiosan,bu derece dert olacaksa illaki korun, en acemice yöntem bile olsa bi şekilde bişeyler yap yinede içine boşalmasın, sonuçta ihtimal çooook düşükde olsa herzaman hamile kalma olasılığı var...

Duzenlik yaptigini okudum iste akillanmadim sanirim bicok kez birlikte olduk korunmadik bide adetten once o duzensizlik olayi gebeligi gerceklestirmis olabilirmi diye supheleniyoruz. O ilac bukadar azaltiyormu
Onu bilmiyorum hiç kullanmadım . Düzensizlik yaptığını Biliyorum. Ben adetim biter bitmez hamile kaldım. Adete yakın kalanlar da çok fazla. Hamile kaldıĞını düşünmüyorum

Normalde 1 hafta dolu dolu suruyo simdi ilk gun geldi ikinci gun tamamen birden bitince endiselendim bende. 1 hafta nerdee 2 gun nerde diye

Biraz daha bekleyip kan testi yaptiricam bakalim hayirlisi ama ozamana kadar endileserim devam

Gittim doktora fakat hormon testi ve hemogram testi yapildi gebeligi ben nasil anlicam simdi

Hayir bende ona baktim ama yoktu ben nerden anlicam lökosit yuksek cikti. Epitel diye yuksek cikti. Mon yuksek cikti.hgb dusuk hct dusuk rbc dusuk. Digerleri normal

Sen doktora derdini anlattgna emin msn canm hamilelik icn bhcg bakiliyo hemogram falan hastalik icn bakilan kan testleri

Sen doktora derdini anlattgna emin msn canm hamilelik icn bhcg bakiliyo hemogram falan hastalik icn bakilan kan testleri
Tabiki anlattim hatta ultrasonlada bakti bisey goremedi ama zaten gormesi imkansiz 2,3 hafta oldu yani. Ben kan testi icin gittim hormon ve hemogram bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…