İlac kullanmamaya demek istedim. O an oldu yani. Ben suanki sikintima cevap istiyorum elestiri degilTovbeler ettiniz kesinlikle gebelik dusunmuyorsunuz ve yine de korunmuyorsunuz...
Duzenlik yaptigini okudum iste akillanmadim sanirim bicok kez birlikte olduk korunmadik bide adetten once o duzensizlik olayi gebeligi gerceklestirmis olabilirmi diye supheleniyoruz. O ilac bukadar azaltiyormuIki defa aynı ayın içinde almışsın yanlış mi anladım. O haplar zaten düzensizlik yapar. Ama için rahat etmiyorsa test yap
İste insan esine bunu anlatamiyor tabi :) adet oncesi bisey olmaz dusuncesiyle korunmadik ama gecikme doneminde oldu yani hic yasayan varmidir bunu yaBebek düşünmüyorsanız korunmasız ilişkiye neden giriyorsunuz ki? Korunanlar bile hamile kalabiliyor yani. Bence test yapın ben de merak ettim valla :)
Yani Bebek istemiyorsan korkutmak istemem ama benim arkadaşım adetine iki gün kala girdiği ilişkide hamile kalmıştı. Geç ovülasyon demişti doktor. Hayırlısı hakkında :)İste insan esine bunu anlatamiyor tabi :) adet oncesi bisey olmaz dusuncesiyle korunmadik ama gecikme doneminde oldu yani hic yasayan varmidir bunu ya
Onu bilmiyorum hiç kullanmadım . Düzensizlik yaptığını Biliyorum. Ben adetim biter bitmez hamile kaldım. Adete yakın kalanlar da çok fazla. Hamile kaldıĞını düşünmüyorumDuzenlik yaptigini okudum iste akillanmadim sanirim bicok kez birlikte olduk korunmadik bide adetten once o duzensizlik olayi gebeligi gerceklestirmis olabilirmi diye supheleniyoruz. O ilac bukadar azaltiyormu
Peki arkadasiniz adet veya ona benzer bisey yasamismiydiYani Bebek istemiyorsan korkutmak istemem ama benim arkadaşım adetine iki gün kala girdiği ilişkide hamile kalmıştı. Geç ovülasyon demişti doktor. Hayırlısı hakkında :)
Kagidin fotosunda b hcg yaziyomuGittim doktora fakat hormon testi ve hemogram testi yapildi gebeligi ben nasil anlicam simdi
Tabiki anlattim hatta ultrasonlada bakti bisey goremedi ama zaten gormesi imkansiz 2,3 hafta oldu yani. Ben kan testi icin gittim hormon ve hemogram baktiSen doktora derdini anlattgna emin msn canm hamilelik icn bhcg bakiliyo hemogram falan hastalik icn bakilan kan testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?