Çok endişeliyim lütfen yardım..

Hayir basta ultrasonla bakti ondan bahsediyorum gorunmez diyerek. Kan testinde beta hcg yapmasi gerekmiyomuydu cok kafam karisti ya
tabiki yapmasi gerekiyordu acaba unuttu mu veya doktora gtti sonclar da sen mi goremedn diye dusundm ultrasondan once kandan bakiyolar cnku seninki basasgi yapms bence baska bi dr a daha gt icn rahat etsn

tabiki yapmasi gerekiyordu acaba unuttu mu veya doktora gtti sonclar da sen mi goremedn diye dusundm ultrasondan once kandan bakiyolar cnku seninki basasgi yapms bence baska bi dr a daha gt icn rahat etsn
Sonuclar bende internetten aldim ama doktor bakmadi persembe gunu gel dedi ben ozamana kadar kafayi yerimki zaten :) dengemi bozdu doktor kimsede sonuclardan anlamiyor yarin baska biyere gidicem olmazsa

Bu arada diger baslgni gordum sen hasta olablrsn canim enfeksiyon veya virus

Bende oyle dusunuyorum hcgyle ilgili bisey yok zaten snuclarda belim agriyo 3 gundur surekli usuttum ben sanirim

Beta hcg 0.16 cikti. Negatif yani bobreklerimi usuttugum belim 1 haftadir agriyor sanirim bosuna evhamlanmisim ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…