Cok endiseliyim :(

Kara_deniz67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
82
41
88
28
Merhaba arkadaslar gecen hafta esimin akciger röntgeni cekmesi gerekliydi yurtdisinda yeni diye her sene yapmasi gerekli.. gecen sene hic bir mektup gelmemisti bir sorun cikmamisti ama bu sene bir hafta sonra mektup geldi bizi baska rontgenciye yonlendirdi. Mektupta lobus venea azygos diye latince bir hastalik yazmis doktor oda emin olmadigi icin yanina soru isareti yazmis.

Tabi korka korka arastirdim her kelimeyi herseyi anladigim kadariyla tehlikeli degil arastirilmali baska patalojiler varsa onlar incelenmeli. akcigerde ekstra baska bir lob gelismis. Gene de icim rahat degil. Sizinde basiniza boyle bir sey geldi mi veya duydunuz mu herhangi bir tehlikesi varmi esim daha genc 24 sigarasi ickisi birseyi yok sagliklida hic bir problemi yok.

Bilgim yok ama insallah onemli degildir.nette herseyin kotusu yaziyor.kotu birsey olsa mutlaka okurdun kotu birşeyler.icini ferah tut

Butun tahliller tamamlanana kadar dusunmeyin. Bana da ms teshisiyle farkli testler yaptirmistilar. 2 ay sonraya gun vermistiler. InsaAllah kotu bir sey yoktur. Bir doktora daha tahlilleri gosterebilirsiniz emin olmak adina.

Butun tahliller tamamlanana kadar dusunmeyin. Bana da ms teshisiyle farkli testler yaptirmistilar. 2 ay sonraya gun vermistiler. InsaAllah kotu bir sey yoktur. Bir doktora daha tahlilleri gosterebilirsiniz emin olmak adina.
Evet yinda bu konuda uzman doktordan randevu alacagiz. Sizde hersey yolunda mi ms cikti mi sizde

Yok cikmadi cok sukur. Migrenim varmis. Sizinkisi sonucta bir on tani. Icinizi ferah tutun. Onemli bisey olsa zaten sizi de bilgilendirirlerdi
Ay ne guzel sevindim canim, evet sadece kisa bir tani yazmis baska doktora gidin demis kotu bisey olsa nefesle sorunlari olurdu. Anladim ki saglik daha onemli bugun o kelimeleri internette arastirirken cok korkmustum

Hafif grip oldu tek bogaz agrisi falandi o kadar asiri hasta olmadi zaten o hafta rontgen cekildi

Ben agir bir grip gecirmistim ama iyilesmistim kendimce artik o zaman bende de cikmisti ama tamamen iyilesince gecti kendinizi korkutmayin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…