Çok endişeliyim

Msjimi görürseniz bana yardımcı olur içimi rahatlatırsaniz çok sewinirim..

Ben 6 haftalik hamileyim iki kere kanama geçirdim ikincisinde progestan igne kullandim suanda kanamam lekem herseyim kesildi ama bugün doktora gittim kasiktam bakti goremedi vajinal muaynede gordu kalbi atiyor ama iç kanamam varmış progestan kullan dedi yattbebeğe kalmış secim yaşar yada yasamaz dedi nasil olur bu hiç yasiyaniniz oldumu aranizda bana yardimci olun nolurr...

bende de kanama oldu 12 -13 gün 6 haftalıkken. tabi hamile olduğumdan haberim yoktu. adet görüyorum sandım. doktora gittm . bana da bi ilaç verdi adını hatırlamıyorum 1buçuk ay kullandım hapı. geçti hepsi. bebeğimin kalbi atıyordu. Rabbim ömür verdi. şimdi 5 aylık. içini ferah tut ve bol bol dua et canım. Allah ikinizede sağlık ve ömür versin. doktorun dediklerini yap ve bekle. her şey yoluna girer Allah izin verirse

Çok sağol cnm doktorun dediklerini dinliyorum elimden geleni yapıyorum ama bu iknci ilki düştü ondan dolayi endişeliyim cok acaba duzelirmi cumartesi günü yine gidicem dua edin banada olurmu..

Bende kanama oldu suan 7 haftalik hamileyim 2 hafta once igneoldum yaninda fitil olarak progestan kullandim yatiorum ilaclarim yeni bitti kanama normal sen stres yapma ins gecer cnm ama genede dikkat et kendini takip et

Canim kanamam kesildi ama bu durum beni çok üzdü içte kanama varmış birde gözükmüyor kasiktan birşey olurmu acaba birazdaha ilerleyince gözükürmiki..

Gerçektenmi bende dedim bendemi bir sorun var yoksa oluyormu böyle umarim sende bende iyi oluruz cnm bende 6 haftayı bitirdim 7 haftadan 3 gun aldim ama çok endişeliyim cnm yaa..

Gerçektenmi bende dedim bendemi bir sorun var yoksa oluyormu böyle umarim sende bende iyi oluruz cnm bende 6 haftayı bitirdim 7 haftadan 3 gun aldim ama çok endişeliyim cnm yaa..
Ayniyiz senle bnmde 7 hafta 3 gunluk :) cuma dr gittim korka korka alttan bakti karindan goremdi nedeni bazen anne karin zari kalin olirmus bazende baska sebepler ama 2 hfta snra giruruz dedi ins saglikla gecer hepimizin

Amin canim umarim hepimiz ewladimizi hayırlısiyla sağlıklı sıhhatli kucağımiza aliriz..

Back
X