• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Selam kızlar nasılsınız baya oldu yazmayalı serklaj olalı 3 haftayı doldurduk dün çok şükür 17.haftamda olmuştum serklajdan sonra ilk kontrolüme geçen hafta gittim 43mm dedi uzunluga nasıl sizce?? Sizin kaç çıkmıştı ozamanlar ? Benim doktorda hedef önce 28 sonra 32 sonra 34 dedi 34 ten sonra nezaman doğsa da fark etmez dedi şuan 20+2 olduk kontrolde üç hafta sonra gel dedi çok mu geç sizce hatta ben isterseniz her hafta gelirim dedim gerek yok dedi yani ekimin 2 yada 3 de gidecem tam 22.haftada oluyoruz detaylı da yapacam dedi bu şekilde benim doktor yatma sürekli diyor kızıyor yürü diyor markete git gel yemeğini kahvaltını hazırlayabilirsin sadece ağırlık taşıma dedi.. ilaçlara aynen devam dedi sabah akşam Progestan hap alıyorum üç günde bir Progestan iğnem var magnezyum var demir ilacı var birde adalat isimli ilaç kullanıyorum..çok şükür bir ağrım sızım pek olmuyor bir iki defa saniyelik kaşık ağrım oldu o da normal heralde inşallah 30 lu haftalara gelirim diye sürekli dua ediyorum 🤲🏻
Rahim ağzı uzunluğunun çok çok iyi doktorunuz o yüzden hareket kısıtlamasına gitmemiştir benim dikiş sonrası hep 20 mm ölçüldü 19+5 de dikiş yapılmıştı çok şükür 37.haftayı gördüm dikişi aldırdım doğumu bekliyorum artık

Rahim ağzı uzunluğunun çok çok iyi doktorunuz o yüzden hareket kısıtlamasına gitmemiştir benim dikiş sonrası hep 20 mm ölçüldü 19+5 de dikiş yapılmıştı çok şükür 37.haftayı gördüm dikişi aldırdım doğumu bekliyorum artık
Maşallah darısı bize ama bugün akşam ara ara giren kaşık ağrısı değilde saniyelik gerilme var sol kasık tarafımda ne olduğunu anlamadım tedirgin oldum birazda aşırı rahatsız edici deil ama kasılmanın nasıl bişey olduğunu bilmediğim için anlam veremedim biraz nette bakındım ama rahim büyümesi de böyle olur da yazıyor anlamadım ya kasılmanın başka belirtisi yok mu anlamak için

Maşallah darısı bize ama bugün akşam ara ara giren kaşık ağrısı değilde saniyelik gerilme var sol kasık tarafımda ne olduğunu anlamadım tedirgin oldum birazda aşırı rahatsız edici deil ama kasılmanın nasıl bişey olduğunu bilmediğim için anlam veremedim biraz nette bakındım ama rahim büyümesi de böyle olur da yazıyor anlamadım ya kasılmanın başka belirtisi yok mu anlamak için
Rahim büyüdüğü için olabiliyor o tarz ağrılar dinlenince geçiyorsa bi sıkıntı olmaz diyorlar

Kasılmada karnınız taş gibi oluyor, sadece düz kasık ağrısı çekiyorsanız rahim büyümesi ya da rahim bağlarının gerilmesidir

Kasılmada karnınız taş gibi oluyor, sadece düz kasık ağrısı çekiyorsanız rahim büyümesi ya da rahim bağlarının gerilmesidir
Teşekkür ederim böyle geriliyormuş hissi gibi saniyelikti o sırada dokunuyorum karnımda sertleşme var mı diye ama yok olsa anlarım heralde 🤷‍♀️ inşallah sağlıkla ilerler insan niyeti hafif agrısa ne oluyor diyor

Teşekkür ederim böyle geriliyormuş hissi gibi saniyelikti o sırada dokunuyorum karnımda sertleşme var mı diye ama yok olsa anlarım heralde 🤷‍♀️ inşallah sağlıkla ilerler insan niyeti hafif agrısa ne oluyor diyor
Aynen öyle ben de kasılma olmadan önce nasıl bir his olduğunu bilmiyordum yaşayınca anladım 😂 bastırdığınızda karnınız göçmez ve rahatsızlık hissi olur yani tuhaf bir şey

İnşallah yaşamam ama yaşasakta direk kötüye yorulmaz anladığım kadarıyla
Canım ben doktora sormuştum doktor bebek dönerken bile bunu hissedebilirsin bizim için önemli olan belirli aralıklarla tekrarlamaması ve sancıya çevirmemesi dedi, magnezyum kullanıyoruz mesela bizim ayak kramplarımız gibi düşün

Kızlar bugün detaylı ultrason randevum vardı.22 haftalık olduk. Çok şükür bebekte bir sıkıntı yok ama açılma başlamıştı biraz. Doktorum 26. Haftaya kadar yakın takip edelim dedi c.tesi tekrar randevu verdi. O güne kadar da her gün progestan iğne verdi ekstra olarak. Dua edin 🤲🏻🌺

Kızlar bugün detaylı ultrason randevum vardı.22 haftalık olduk. Çok şükür bebekte bir sıkıntı yok ama açılma başlamıştı biraz. Doktorum 26. Haftaya kadar yakın takip edelim dedi c.tesi tekrar randevu verdi. O güne kadar da her gün progestan iğne verdi ekstra olarak. Dua edin 🤲🏻🌺
Dikişli misiniz siz de rahim ağzını kaç mm ölçtü bişey söyşedi mi

Canım ben doktora sormuştum doktor bebek dönerken bile bunu hissedebilirsin bizim için önemli olan belirli aralıklarla tekrarlamaması ve sancıya çevirmemesi dedi, magnezyum kullanıyoruz mesela bizim ayak kramplarımız gibi düşün
Çok şükür bugün yok kötü bişey olsa devam ederdi ya rahimde büyüyor sonuçta bir baskı falan yapar muhtemelen oydu

Peki daha önce serklaj olmuşmuydunuz

Dikişli misiniz siz de rahim ağzını kaç mm ölçtü bişey söyşedi mi
Evet benim 15. Haftada dikişim atıldı. Rahim boyu bize idare eder dedi 32 mm ölçtü. Bir de kendini boşuna germe bu beklenen bir şey dikiş olmasaydı dikiş atacaktık yapılacak her şey yapıldı dedi.

Evet benim 15. Haftada dikişim atıldı. Rahim boyu bize idare eder dedi 32 mm ölçtü. Bir de kendini boşuna germe bu beklenen bir şey dikiş olmasaydı dikiş atacaktık yapılacak her şey yapıldı dedi.
Rahim ağzı uzunluğu bence gayet iyi kendinizi strese sokmayın benim dikişten sonra 20mm di çok şükür bi sıkıntı çıkmadı

Back
X