- 22 Ekim 2022
- 1.634
- 1.056
- 63
Rahim ağzı uzunluğunun çok çok iyi doktorunuz o yüzden hareket kısıtlamasına gitmemiştir benim dikiş sonrası hep 20 mm ölçüldü 19+5 de dikiş yapılmıştı çok şükür 37.haftayı gördüm dikişi aldırdım doğumu bekliyorum artıkSelam kızlar nasılsınız baya oldu yazmayalı serklaj olalı 3 haftayı doldurduk dün çok şükür 17.haftamda olmuştum serklajdan sonra ilk kontrolüme geçen hafta gittim 43mm dedi uzunluga nasıl sizce?? Sizin kaç çıkmıştı ozamanlar ? Benim doktorda hedef önce 28 sonra 32 sonra 34 dedi 34 ten sonra nezaman doğsa da fark etmez dedi şuan 20+2 olduk kontrolde üç hafta sonra gel dedi çok mu geç sizce hatta ben isterseniz her hafta gelirim dedim gerek yok dedi yani ekimin 2 yada 3 de gidecem tam 22.haftada oluyoruz detaylı da yapacam dedi bu şekilde benim doktor yatma sürekli diyor kızıyor yürü diyor markete git gel yemeğini kahvaltını hazırlayabilirsin sadece ağırlık taşıma dedi.. ilaçlara aynen devam dedi sabah akşam Progestan hap alıyorum üç günde bir Progestan iğnem var magnezyum var demir ilacı var birde adalat isimli ilaç kullanıyorum..çok şükür bir ağrım sızım pek olmuyor bir iki defa saniyelik kaşık ağrım oldu o da normal heralde inşallah 30 lu haftalara gelirim diye sürekli dua ediyorum![]()