- 12 Ekim 2023
- 1.555
- 1.320
- 63
- 27
Çünkü bebeğin saçları çıkıyormuş annem öyle diyorBen dönemiyorum bile37. Haftadan bildiriyorum mide yanması tavan yapıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü bebeğin saçları çıkıyormuş annem öyle diyorBen dönemiyorum bile37. Haftadan bildiriyorum mide yanması tavan yapıyor
Umarım en azından saçlı olur boşuna mide yanması çekmiş olmayalım bariÇünkü bebeğin saçları çıkıyormuş annem öyle diyorseninkiler uzuyor maşallah
![]()
Bakalım sende test edeceğiz şekerimUmarım en azından saçlı olur boşuna mide yanması çekmiş olmayalım bari![]()
Benim yeğenim çok saçlı doğdu ablam hiç mide yanmam olmadı demiştiBakalım sende test edeceğiz şekerim![]()
Deme yaBenim yeğenim çok saçlı doğdu ablam hiç mide yanmam olmadı demişti![]()
Benimki totosuyla mideme baskı yapıyor sizinki neresiyle yapıyor bilememDeme yaniye yanıyoruz o zaman neresi çıkıyor çocuğun
![]()
Kız bebiş teyzesiBenimki totosuyla mideme baskı yapıyor sizinki neresiyle yapıyor bilemembu arada seninkinin cinsiyeti ne
Benim kız aceleci olunca 30 hafta olmadan dönmüştü şimdi de çıkmak istemiyorKız bebiş teyzesibizim toto henüz aşağıda
![]()
İşte Serklaj olduğumuz için bu sefer de zorla doğuracağız görürsünBenim kız aceleci olunca 30 hafta olmadan dönmüştü şimdi de çıkmak istemiyor![]()
Suni sancı hiç istemiyorum zor oluyor diyorlar inşallah suni sancıya ve ardından sezaryene zorunda kalmayızİşte Serklaj olduğumuz için bu sefer de zorla doğuracağız görürsün![]()
İnşallah bir avazda fırlat doktorun kucağına canım hiçbir şeye gere kalmadanSuni sancı hiç istemiyorum zor oluyor diyorlar inşallah suni sancıya ve ardından sezaryene zorunda kalmayız![]()
Amin canım Allah razı olsun hepimiz bi ayazda kurtuluruz inşallah sağlıcaklaİnşallah bir avazda fırlat doktorun kucağına canım hiçbir şeye gere kalmadansuni sancı korkutucu bir şey ama doğal sancı gibi sanki biz aşırı korkuyoruz gibime geliyor
Aaa doğru neyse boşver bunları konuşmayalım canım sen hiçbir şeysiz doğuracaksın sonra da diğer serklajlılarAmin canım Allah razı olsun hepimiz bi ayazda kurtuluruz inşallah sağlıcaklasuni sancı aralıksız oluyormuş doğal sancı bi giriyor bi çıkıyor aralıksız çok yoruyor diyorlar suni sancı alanlar
Çok çok amin inşallahAaa doğru neyse boşver bunları konuşmayalım canım sen hiçbir şeysiz doğuracaksın sonra da diğer serklajlılar![]()
Ay bende uyuyamıyorum yaa. Gec saatlere kadar hep uyanık kalıyorum. Bazen artık yorucu hissettiriyor bu kadar uyuyamamak. Yataga yatsam da uyuyamiyorumGece kuşu olduk iyice yakında zaten doğuracağım uyuyamayacağım şimdi bari uyusam diyorumetraftakiler de iyi uyu bunlar iyi günlerin diyor sanki uyuyabiliyoruz da biz uyumuyoruz uyuz oluyorum
Oluyor dinlenince geçiyor çok şiddetli değil hafif hafif yokluyordu arada hala da yokluyor doğurana kadar yoklayacak gibi korkmanı gerektirecek bi durum olduğunu sanmıyorumAy bende uyuyamıyorum yaa. Gec saatlere kadar hep uyanık kalıyorum. Bazen artık yorucu hissettiriyor bu kadar uyuyamamak. Yataga yatsam da uyuyamiyorum
Vallahi sanki uyunuyor da biz uyumuyoruz
Ay bisey sorcam sana ya kasık ağrısı var hafiften. Oluyor muydu sende dikişler varken ?
Ya öyle mii. Bende bu aksam sanki biraz sık oluyor gibi geliyor biraz tedirgin hissediyorum ister istemez yaa..Oluyor dinlenince geçiyor çok şiddetli değil hafif hafif yokluyordu arada hala da yokluyor doğurana kadar yoklayacak gibi korkmanı gerektirecek bi durum olduğunu sanmıyorum
AmiiiinnnnnAaa doğru neyse boşver bunları konuşmayalım canım sen hiçbir şeysiz doğuracaksın sonra da diğer serklajlılar![]()
İlerleyen haftalarda biraz daha rahatlayacaksınız psikolojik olarak çok zorlanıyor insan şimdi küçük doğarsa neler olur diye düşünüyorsunuz büyük bi ihtimalle bu da sizi kasıyor haliyle bebek büyüdükçe bi rahatlama geliyorYa öyle mii. Bende bu aksam sanki biraz sık oluyor gibi geliyor biraz tedirgin hissediyorum ister istemez yaa..
Hep bir tarafı gergin oluyor insanın gerçekten ne degisik durum bu.
Ay galiba dogru yaa.. ınsanin aklina hersey geliyor. Neler düşünmüyor ki.. bide dr dikisler tutuyor 28i bi görebilsek faln diyor iyice geriliyorum.İlerleyen haftalarda biraz daha rahatlayacaksınız psikolojik olarak çok zorlanıyor insan şimdi küçük doğarsa neler olur diye düşünüyorsunuz büyük bi ihtimalle bu da sizi kasıyor haliyle bebek büyüdükçe bi rahatlama geliyor