• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Suni sancı hiç istemiyorum zor oluyor diyorlar inşallah suni sancıya ve ardından sezaryene zorunda kalmayız 🙄🙄
İnşallah bir avazda fırlat doktorun kucağına canım hiçbir şeye gere kalmadan🙏🏻💖 suni sancı korkutucu bir şey ama doğal sancı gibi sanki biz aşırı korkuyoruz gibime geliyor

İnşallah bir avazda fırlat doktorun kucağına canım hiçbir şeye gere kalmadan🙏🏻💖 suni sancı korkutucu bir şey ama doğal sancı gibi sanki biz aşırı korkuyoruz gibime geliyor
Amin canım Allah razı olsun hepimiz bi ayazda kurtuluruz inşallah sağlıcakla 🤲 suni sancı aralıksız oluyormuş doğal sancı bi giriyor bi çıkıyor aralıksız çok yoruyor diyorlar suni sancı alanlar

Amin canım Allah razı olsun hepimiz bi ayazda kurtuluruz inşallah sağlıcakla 🤲 suni sancı aralıksız oluyormuş doğal sancı bi giriyor bi çıkıyor aralıksız çok yoruyor diyorlar suni sancı alanlar
Aaa doğru neyse boşver bunları konuşmayalım canım sen hiçbir şeysiz doğuracaksın sonra da diğer serklajlılar😂🤪

Gece kuşu olduk iyice yakında zaten doğuracağım uyuyamayacağım şimdi bari uyusam diyorum 😂 etraftakiler de iyi uyu bunlar iyi günlerin diyor sanki uyuyabiliyoruz da biz uyumuyoruz uyuz oluyorum
Ay bende uyuyamıyorum yaa. Gec saatlere kadar hep uyanık kalıyorum. Bazen artık yorucu hissettiriyor bu kadar uyuyamamak. Yataga yatsam da uyuyamiyorum 🤦🏻‍♀️
Vallahi sanki uyunuyor da biz uyumuyoruz 😬

Ay bisey sorcam sana ya kasık ağrısı var hafiften. Oluyor muydu sende dikişler varken ?

Ay bende uyuyamıyorum yaa. Gec saatlere kadar hep uyanık kalıyorum. Bazen artık yorucu hissettiriyor bu kadar uyuyamamak. Yataga yatsam da uyuyamiyorum 🤦🏻‍♀️
Vallahi sanki uyunuyor da biz uyumuyoruz 😬

Ay bisey sorcam sana ya kasık ağrısı var hafiften. Oluyor muydu sende dikişler varken ?
Oluyor dinlenince geçiyor çok şiddetli değil hafif hafif yokluyordu arada hala da yokluyor doğurana kadar yoklayacak gibi korkmanı gerektirecek bi durum olduğunu sanmıyorum

Oluyor dinlenince geçiyor çok şiddetli değil hafif hafif yokluyordu arada hala da yokluyor doğurana kadar yoklayacak gibi korkmanı gerektirecek bi durum olduğunu sanmıyorum
Ya öyle mii. Bende bu aksam sanki biraz sık oluyor gibi geliyor biraz tedirgin hissediyorum ister istemez yaa..
Hep bir tarafı gergin oluyor insanın gerçekten ne degisik durum bu.

Ya öyle mii. Bende bu aksam sanki biraz sık oluyor gibi geliyor biraz tedirgin hissediyorum ister istemez yaa..
Hep bir tarafı gergin oluyor insanın gerçekten ne degisik durum bu.
İlerleyen haftalarda biraz daha rahatlayacaksınız psikolojik olarak çok zorlanıyor insan şimdi küçük doğarsa neler olur diye düşünüyorsunuz büyük bi ihtimalle bu da sizi kasıyor haliyle bebek büyüdükçe bi rahatlama geliyor

İlerleyen haftalarda biraz daha rahatlayacaksınız psikolojik olarak çok zorlanıyor insan şimdi küçük doğarsa neler olur diye düşünüyorsunuz büyük bi ihtimalle bu da sizi kasıyor haliyle bebek büyüdükçe bi rahatlama geliyor
Ay galiba dogru yaa.. ınsanin aklina hersey geliyor. Neler düşünmüyor ki.. bide dr dikisler tutuyor 28i bi görebilsek faln diyor iyice geriliyorum.
Kafadaki sorular soru isaretleri bitmiyor ki..
Bebegim 30lari biraz gecse en azindan psikolojik olarak rahatlama olur bieaz belki

Back
X