Çok erken test yaptım biliyorum :(

Masalll92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.415
2.147
63
Kızlar adetime 5 gün var ama evde test varken dayanamıyorum :D resmen kafayı yicem okadar çok istiyorum ki.. tüm bekleyiş içinde olanlara Rabbim hayırlı evlatlar versin tez zamanda..

20160807_183705.webp

Bu hassas test mi,yanlis hatirlamiyorsam ben bata 3veya 4 gün kala yapmıştım, clearbluenin digital olan testiyle, pozitif görüp hastaneye koşmuştum ve hcg 56 yani baya baya erkendi. Belki senin daha yukselmemistir, bekle 2-3 daha. Hadi hayırlısı..

Testin + olması gerekiyor.. sanki çok silik var yada ben öyle görmek istediğim içinmi öyle görüyorum ?? :D

Bu hassas test mi,yanlis hatirlamiyorsam ben bata 3veya 4 gün kala yapmıştım, clearbluenin digital olan testiyle, pozitif görüp hastaneye koşmuştum ve hcg 56 yani baya baya erkendi. Belki senin daha yukselmemistir, bekle 2-3 daha. Hadi hayırlısı..

Evet hassas test.. inşallah vardır canım ya ..

Kızlar ya bnm yarın diş randevum var yüzüm şişti iltihaptan ve doktorun vereceği ilacı almam için hamile olup olmadığımı anlamam lazım yarın hemen o yüzden hastaneye de gidememrandevu kalmamış yarına sorum oki sağlık ocağında kan testi yapiliormu acil cvp lutfen

Kızlar ya bnm yarın diş randevum var yüzüm şişti iltihaptan ve doktorun vereceği ilacı almam için hamile olup olmadığımı anlamam lazım yarın hemen o yüzden hastaneye de gidememrandevu kalmamış yarına sorum oki sağlık ocağında kan testi yapiliormu acil cvp lutfen
Ya saglik ocagi yapio test ama 1 gun sinra sonuç cikio die biliyorum.

Kızlar adetime 5 gün var ama evde test varken dayanamıyorum :KK70: resmen kafayı yicem okadar çok istiyorum ki.. tüm bekleyiş içinde olanlara Rabbim hayırlı evlatlar versin tez zamanda..

Eki Görüntüle 1867417
Bi ben böyleyim sanıyodum:) yalnız değil mişim Benim batıma 8 gün var o yüzden hiçbirşey çıkmıyo, belki de tutmamıştır benimkisi :(

Ozelin aciline git kan testi yaptir yarim saate cikio sonuc

Ah kafam onu Bi kabullenebilse... Geçen akşam test yaptım lavaboda unutmuşum iki saat sonra aklıma geldi baktım ikinci çizgi yeri bariz bembeyaz. Çok beklediği için testin kağıdından dolayı öyle olduğunu düşünüyorum ama ilk gördüğüm anda acaba demedim değil. Heyecanı bile çok güzel,acaba annelik ne kadar güzel bir duygudur

Ah kafam onu Bi kabullenebilse... Geçen akşam test yaptım lavaboda unutmuşum iki saat sonra aklıma geldi baktım ikinci çizgi yeri bariz bembeyaz. Çok beklediği için testin kağıdından dolayı öyle olduğunu düşünüyorum ama ilk gördüğüm anda acaba demedim değil. Heyecanı bile çok güzel,acaba annelik ne kadar güzel bir duygudur
Canim kendine bi iş bul, hep iyalan kafani dağıt, walla ne kadar düşünürsen o kadr geç oluyo ;) hadi inşallah en kisa zamanda gelsin melegin sana...

Aynen öyle canım . Rabbim bizede en kısa zamanda anneliği taddırsın

ovılasyon testı yap eğer ikisinde koyü çıkarsa hamiledındır

Canim kendine bi iş bul, hep iyalan kafani dağıt, walla ne kadar düşünürsen o kadr geç oluyo :KK66: hadi inşallah en kisa zamanda gelsin melegin sana...
Akşama kadar işte bile aynı şeyi düşünüyorum ister istemez :( şu an da çok fazla kasık bel ve ayak bileğimde ağrı var :( anne olcam diye psikolojiden olacaz annelik de Bi işe yaramayacak Allah korusum,

Akşama kadar işte bile aynı şeyi düşünüyorum ister istemez :KK43: şu an da çok fazla kasık bel ve ayak bileğimde ağrı var :KK43: anne olcam diye psikolojiden olacaz annelik de Bi işe yaramayacak Allah korusum,
:KK48:yok yok oyle deme, bi hamile kal gör o zamn psikolojin nasil duzelio ;) sadece şimdi biraz sakinleşip vücuduna birak işi, stres yapinca vücudun işini yapamio ;)

Back
X