Ben erkek arkadasimla yarim sene gördüstük cok iyi anlasiyorduk birbirimizi cok seviyorduk, sayiyorduk, hep evlenme hayalleri kuruyorduk beraber aladimiz güldümüz oluyordu tek amacimiz evlemek ve bir an önce bir ayle kurmakti planliyorduk ayleler gelir 10cu ayda tanisir diye bunu ayleside biliyordu. Ama annesi beni bastan istemiyordu cünkü o tek akraba evliliyi istiyordu oglu ya akraba evlensin ya onlarin köyünden. Ama ilk basta fazla seslenmiyordu bunlar bir gün ben yemeye davet etdiler bende aylem izin vermez diye dedim saygisizlik olmasin ama ben gelemem aylem razi gelmez diye bunlar buna cok alinmis sonra kadin bana karsi tepkiyi tam vermis ama babasi ben istiyordu beni begenmis hanim kizmisin falan demis...ama hic saygimi eksik etmedim gene hep annesi ilac gönderiyordum yada hediyeler deger verdimi gösteriyordum sonucta onun aylesi benim aylemde olcak nasil benim aylem benim icin degerli onunda ayleside benim icin degerli olcakti. Ama kadin iste hep bahane aradi yok ben iyi bir kiz deyilmisim benim geldim memleketden kötü kizlar cikarmis ben dogru bir kiz olsam erkek arkadasimla görüsmezmisin fazla yok cirkinmisim falan... ama sevgilim ilk basta bana cok destek cikiyordu yemin etdi beni asla birakmicakmis Allahim yokarta sahit dedi ama daha sonra kadin kocasi bize sahip cikiyor diye ondan bile ayrilmaya kalkdi sonra adam korktu oda bize karsi tepki verdi sonra ona dediler bi kiz ugruna aylemizi bozuyorsun kardesinin piskolsini bozuyorsun tek bi kiz ugruna sonra yemin etdiler beni istemicekler diye ondan benden ayrildi ayliyarak ayrildik sonra dedi ben seniz yapamam gene baristik abisi ben aylemden isticekti sonra kadin tehtide basladi beni hep ezceni babama bir takim sözleri varmis sonra sevgilimde korktu ve dedi bana aylem benim icin daha önemli anla seni kimse istemiyor dedi ayrilmamis gerekiyor ve beni birdaha yari yolda birakti bende sinirlendim bütün esalari aldim ve ilk kez annesini gördüm ve esalari onlara verdim annesi iceri davet etdi ama girmedim bukadar hakaret ben hak etmedim ama okadar laf duymama ramende onlara sayimla verdim esalari yüzlerine atmadim ve aksam vakitidi rahatsizda etmek istemedim ve azda cekindim, annesi ama demis olguna benim yüzüme firlatdi esalari sizi baristirmak istedim ama o iceri girmek istemedi sonra oda hep benden vaz gecti bunlari yaptim icin benden simdi nefret ediyor. Sevgi saygidan tek nefret ve saygizlik kaldi. bende dedim sen ******** inansin bukadar beni ümitlendirdin neler söyledin hic bir sözün arkasinda durmadin simdi ayriyiz bir aydir ama hergün agliyorum...
erkek arkadasının babası iliskilerine destek oluyor diye kadın ayrılmaya kalkmıs..
hakkınızda hayırlısı olsun canım üzülme diyemem ama her şerde vardır bir hayır ilerde yuvanı da yıkabilirdin bu kadın
ben senin yerinde olsam bu aileden koşarak kaçardım
sevmek herşeye yetmiyor bazen
bu iş olsa bile bu kadın senin başına hep bela olur..
boşver yeniden seversin
hayat çok kısa hiç üzülmeye değmez..
Annesini tebrik ediyorum basardi bizi ayirmaya...:a015:
ben de 1 buçuk yıllık ilişkimi yeni bitirdim..ilişkimiz süresince erkek arkadaşımın annesi yapmadığını bırakmadı..beni defalarca telefonla arayıp taciz etti, hakaret etti, tehdit..erkek arkadaşımın yanında kızım, canım diye hitap eder ama ertesi gün arayıp yine çirkefliğini gösterirdi..ayrılmamızın en büyük sebeplerindendir..klava:[/QUOTE
Böyle yaparak naparak neye ulasiyorlar anlamiyorum...ama ben benim eski sevgilimde anladim simdi ikide olmamis cünkü onunda nekadar iyi yüzlü olcani anladim. herseyde bir hayir var suan bile aci ceksek bende daha iyi insanlarnan karsilascaz. Cenabi Allah bizi daha iyi insanlarnan daha dürüst esler nasip eder insallah.
sen temiz aile terbiyesi almış birine benziyorsun canım saygısızlık etmemişsin iyi yapmışsın sen onları allaha havale et mevlam hayırlı insanlar çıkarsın karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?