Çok Eziğim

Yasin 30 u gectiginde anlayacaksin ve cok pisman olacaksin.Deger vermemen gerekenlere zaman ayirdigina..Ben cok cirkin tanidim isveyle cilveyle,zekayla neler basardigini..Utanir bir guzel onun yaninda dusun.Kendini gelistir.Kitaplarin icine gomul,spor yap.Bol su ic.Kisisel gelisim kitaplari oku..

Kişisel gelişim kitapları veya videoları izle özgüven problemin var,. Söyle düşün senden bir tane var asla kendini küçümseme çirkinlik kilolu olmak vs kusur degildir.Bir insanla dalga geçen insanlar ,aslında kendileri ile çelişen problemli kişilerdir.Bunu bastirdiklari için karşısına gelen ilk saf gördüğü kişiyi rencide etmeye çalışırlar.Sen cvp vermedikçe üzerine gelecekler.Basin dik dursun bir kere zincirlerini kirdiginda gerisi gelecektir.

Neden böyle insanlarla görüşüp kendinizi yıpratıyorsunuz ki kendi başınıza da kafede oturabilir gezebilirsiniz dışarıdakiler sizi çirkin buluyorsa sizde tek tabanca takılın. Kiminin yüzü kiminin kalbi. Önemli olan kalp güzelliği değilmi?

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Bakımlı ol temiz ol özgüvenini yükselt
Kimseyi sallama
Kendileri bok sanki

tipimle ilgili olmasa da benimle de çok dalga geçerlerdi,bence sen kendinden taviz verdiğin için bunu yapmaya cesaret buluyorlar sen onlar bu şekilde davrandığında sonra hiç bişey olmamış gibi onlarla konuşmaya devam ediyosun dimi bak benden sana bi tavsiye o şekilde senle dalga geçtiklerinde sende kendinle dalga geç hakketten he nekadar da emreye benziyormuşum böyle tam tespit gibi ifadeler kullan onlar senin bu duurmun hoşuna gitmediğini bildikleri için sana bukadar yükleniyorlar ama sen kendinle barışık olsan sende tipinle dalga geçsin artık onlarda seni tınlamıcak bide şey de yapabilirsin sende onlarla dalga geç sdffjsd

Açıkçası çirkin olduğunu pek düşünmüyorum sadece özgüven problemin var gibi çoçukluktan gelen bir bastırılmışsın kendini duşa vuramıyorsun resmini görsel daha bey şeyler söylerdim.Bu devirde çirkin olmak imkansız makyajla istediğimiz insana dönüşüyoruz filtreler sayesinde

Bunları söyleyenler de dünya standartlarının üzerinde bir güzelliğe sahipler sanırım 🥲 hani şu eşsiz ve bulunmayan türden.

keşke böyle andavallarla aynı ortamı paylaşmayı bıraksanız emin olun hayatınız daha da güzelleşecek. kuru kalabalıklar, basur gibi ağızlar.. ne gerek var böyle insanlarla takılıp can sıkmaya.

Ve evet bana bir fotoğrafını at gerçekten merak ettim. Eminim ki kendini çirkin bulan güzellerdensin. Ha bir de kadının çirkini yoktur, bakımsızı vardır.

Uzun aradan sonra tekrar geldim bu foruma daha önce de üyeliğim vardı. Aynı isimde.
Kendimi çok kötü hissediyorum burada buldum. Ben yapı olarak saf alçak gönüllü mütevazi bir insanım hiç kavga edemem. İyi niyetliyim bu huyumdan hep kullanıldım arkadaşlarım tarafından.Lisede hep tipimle dalga geçerlerdi çirkin diye isteyen olursa resim atarım. En son Bi arkadaşım oldu kız arkadaş benden küçüktü sürekli olarak benimle dalga geçerdi ondan korktuğum için hiç karşılık veremedim. Birgün flört ettiği erkek arkadaşı kuzeni ve ben cafede oturuyorduk yine kuzeniyle birlikte ben ne desem gülüyordular daha sonra erkek arkadaşı bana sen emreye benziyorsun dedi emre bu kızın kuzeni ve çirkin bir genç çok bozuldum sustum bişey demedim. Sizce ben çirkin olduğum için mi böyle söyledi? Emreylede alakam yoktur hiç benzemem. Aklıma geldikçe çok kötü oluyorum
Sende ki eziklik değil özgüven eksikliği bunun için psikolog destegi alabilirsin 👋

Ben olsam ben emre kadar güzel miyim ya teşekkür ederim derdim,emre de o ortamda nasılsa, nasıl kıvırıyorlar oturur izlerdim.

Had bildireceksin yavrum. Tiple cirkinlikle alakası yok senin duruşun, susman karşıdakine cesaret veriyor. Seni ezmeye kalkanı anında yerin dibine sok, ardından da ilişkini kes. Bi halt olmadıklarını anlasınlar.

Bir dert beğenmeme vakası daha :KK51:oligomer schıff bazlarının ve metal kompleklerinin sentezi ve karakterizasyonu tezimi konu olarak açacağım az sonra, konuma beklerim :süslü:
Konu beğenmemekle alakası yok, bu üye defalarca aynı anlama gelen konular açtı, insanlar ne yorumlar yaptı tavsiyeler verdi sayfalarca. Aylar geçmiş hala daha "ama ben eziğim" ezik değilse bile diye diye olacak. Aynı şeyleri temcit pilavı gibi ortaya dökmenin kime ne faydası var Allah aşkına.

Bence önce toksik kisilerden arinip sonra da özgüvenin üzerinde calismalar yapmalisin. Ezdirme kendini uzak dur öyle terbiyesizlerden.

Böyle insanlara ihtiyacınız yok bu 1. Silin engelleyin bu 2.
Güzellik dediğimiz şey neye kime göre. Lisede bir arkadaşım vardı çirkinim boyum çok kısa diye ağlamıştı bir gün. Hayır demiştim. Saçların güzel gözlerin güzel cidden de lise döneminde bakım falan bilmezdik. Mesela dalgalı saçlarını ayırmadan arkaya doğru toplardı arkadaşım yanlardan minik bebek saçları çıkardı.
Yıllar geçti biraz kendine baktı şimdi iki çocuğu var eşi de kendinden aşırı uzun🥰
Kilo problemi yaşıyorsanız öncelikle sağlığınız için buna çözüm bulmaya başlayın. Siz kendinizi çirkin düşünürseniz evet öyle görünürsünüz bunu da unutmayın.

Açıkçası çirkin olduğunu pek düşünmüyorum sadece özgüven problemin var gibi çoçukluktan gelen bir bastırılmışsın kendini duşa vuramıyorsun resmini görsel daha bey şeyler söylerdim.Bu devirde çirkin olmak imkansız makyajla istediğimiz insana dönüşüyoruz filtreler sayesinde
Mesaj atın resmimi gösteririm. Bende özgüven problemi var evet ama durduk yere niye sen emreye benziyorsun dedi ki demekki çirkinim ve hemen dalga geçti

Uzun aradan sonra tekrar geldim bu foruma daha önce de üyeliğim vardı. Aynı isimde.
Kendimi çok kötü hissediyorum burada buldum. Ben yapı olarak saf alçak gönüllü mütevazi bir insanım hiç kavga edemem. İyi niyetliyim bu huyumdan hep kullanıldım arkadaşlarım tarafından.Lisede hep tipimle dalga geçerlerdi çirkin diye isteyen olursa resim atarım. En son Bi arkadaşım oldu kız arkadaş benden küçüktü sürekli olarak benimle dalga geçerdi ondan korktuğum için hiç karşılık veremedim. Birgün flört ettiği erkek arkadaşı kuzeni ve ben cafede oturuyorduk yine kuzeniyle birlikte ben ne desem gülüyordular daha sonra erkek arkadaşı bana sen emreye benziyorsun dedi emre bu kızın kuzeni ve çirkin bir genç çok bozuldum sustum bişey demedim. Sizce ben çirkin olduğum için mi böyle söyledi? Emreylede alakam yoktur hiç benzemem. Aklıma geldikçe çok kötü oluyorum
Bende de maalesef aşırı bir özgüven problemi ve beden dismorfik bozukluğu var yani bana göre her zaman çirkin ve kiloluyum🥲😅 bu eğer eziklikse ben de eziğim, yalnız değilsin..

Mesaj atın resmimi gösteririm. Bende özgüven problemi var evet ama durduk yere niye sen emreye benziyorsun dedi ki demekki çirkinim ve hemen dalga geçti
Bence sen pasif kalmışsın her türlü lafını yutmuşsunuz sitres topu niyetine sende ego kasıyorlar. Herkesin tekerleği düzgünde bir seninkini yamuk hiç kimse dünya güzeli değil.Sizde tek şey özgüven bence

Back
X