Çok Eziğim

Uzun aradan sonra tekrar geldim bu foruma daha önce de üyeliğim vardı. Aynı isimde.
Kendimi çok kötü hissediyorum burada buldum. Ben yapı olarak saf alçak gönüllü mütevazi bir insanım hiç kavga edemem. İyi niyetliyim bu huyumdan hep kullanıldım arkadaşlarım tarafından.Lisede hep tipimle dalga geçerlerdi çirkin diye isteyen olursa resim atarım. En son Bi arkadaşım oldu kız arkadaş benden küçüktü sürekli olarak benimle dalga geçerdi ondan korktuğum için hiç karşılık veremedim. Birgün flört ettiği erkek arkadaşı kuzeni ve ben cafede oturuyorduk yine kuzeniyle birlikte ben ne desem gülüyordular daha sonra erkek arkadaşı bana sen emreye benziyorsun dedi emre bu kızın kuzeni ve çirkin bir genç çok bozuldum sustum bişey demedim. Sizce ben çirkin olduğum için mi böyle söyledi? Emreylede alakam yoktur hiç benzemem. Aklıma geldikçe çok kötü oluyorum
Yapman gereken şey kendini sorgulamak deyil. Sana kendini ezik hissettirenleri teker teker hayatindan çikarmak. Bulusma konuşma. Mutsuz olduğun yerlerden uzak dur

Ne çirkinliği yahu... Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır cümlesine sonuna kadar katılıyorum. Biraz kendine bak değişimi göreceksin. Hem güzellik ne ki insanın içi güzel olsun. Ayrıca inanmıyorum ben çirkin olduğuna gönder fotoğrafını ablacım sana samimiyetimle gerçekten çirkinsen söyleyeceğim.

Ne çirkinliği yahu... Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır cümlesine sonuna kadar katılıyorum. Biraz kendine bak değişimi göreceksin. Hem güzellik ne ki insanın içi güzel olsun. Ayrıca inanmıyorum ben çirkin olduğuna gönder fotoğrafını ablacım sana samimiyetimle gerçekten çirkinsen söyleyeceğim.
Peki çok teşekkür ederim. Bende özgüven sorunu var ben güzelim diyemiyorum

Evet ya, işyerinde bi kadin var, normalde beğenmem ama kadında bişey var bana bı çekici, bı seksi geliyor, kılık, kıyafet, tavır, saç,baş, ayakkabı o kadar değiştiriyor ki. Hiç tipim değil hatta bence çok güzelde değil ama erkek olsam kesin kapilmistim 🙄

Back
X