Çok Eziğim

Herkes top model gibi olmak zorunda da haberimiz mi yok? Cok cahilmis takildiginiz tipler. Eminim ki abarttiginiz gibi bir cirkinliginiz yoktur. Zaten kimin haddine dis gorunusle dalga gecmek. Sizin sakinliginizden cesaret buluyorlar belli ki. Ozelden fotonuzu atabilirsiniz isterseniz. Kendinize haksizlik ettiginize eminim ;)

Nolur çevrenizi değiştirin, lütfen.
Eminim çok güzelsinizdir, kimsenin sizi kırmasına, laf söylemesine müsade etmeyin

Ne derseniz diyin alttan alacağınızı ters çıkamayacağınızı bildiği için böyle yapıyor. O laf eden kişi emin ol laf etsen daha hassas davranır. Bizde de lisede böyle biri vardı, herkesle dalga geçiyordu gücü yettiğince bigün bana da etti, o an bişey demedim sonra boş buldukça ben de onunla güle güle dalga geçtim, bulduğum her hatasını yüzüne vurdum; çirkin kişilere benzettim sonra yola geldi. Yani seninle alay edilmesi için çirkin olmana bile gerek yok, seninle alay ediyorlar çünkü ne derlerse içine atıp tepki veremeyeceğini biliyorlar, sana güçleri yetiyor. Bu kişilerle iletişimi tamamen kesmen gerekiyor, yalnız kalmamak için kendini ezdiriyorsun. Bir daha da laf eden olursa sen de karşındakinin tipiyle dalga geç herkesin dalga geçilecek kusuru vardır

Çok cirkin olabilirsin, bu insanların seninle dalga geçmelerinin normal olduğunu göstermez. Lisede bir kız vardı herkes çirkin diye dalga geçerdi, öcü de derlerdi, yanına da oturmazlardi. Şimdi o dalga geçenler o kıza muayene olmak için kapısında bekliyorlar,çoğu üniversite bile okumadı. O kız çok çalıştı, hep caliskandi, insanlar yapamadıkları soruları yaptırmak için ona eninde sonunda gelirlerdi ama o hep çok ozguvenliydi. Tahtaya çıkıp bağıra bağıra şarkıda söylerdi, eğlenmeyi de bilirdi.

Netten özgüven ve kişisel gelişim üzerine videolar izleyip kitaplar oku ve psikolojik destek al. Bunlar mütevazi güleryüzlü olmakla alakalı değil kendini savunamamak ve özgüvensizlik belirtisi

Ne derseniz diyin alttan alacağınızı ters çıkamayacağınızı bildiği için böyle yapıyor. O laf eden kişi emin ol laf etsen daha hassas davranır. Bizde de lisede böyle biri vardı, herkesle dalga geçiyordu gücü yettiğince bigün bana da etti, o an bişey demedim sonra boş buldukça ben de onunla güle güle dalga geçtim, bulduğum her hatasını yüzüne vurdum; çirkin kişilere benzettim sonra yola geldi. Yani seninle alay edilmesi için çirkin olmana bile gerek yok, seninle alay ediyorlar çünkü ne derlerse içine atıp tepki veremeyeceğini biliyorlar, sana güçleri yetiyor. Bu kişilerle iletişimi tamamen kesmen gerekiyor, yalnız kalmamak için kendini ezdiriyorsun. Bir daha da laf eden olursa sen de karşındakinin tipiyle dalga geç herkesin dalga geçilecek kusuru vardır
Teşekkür ederim. ZATEN EMRE VE KIZ ARKADAŞIM SEVDA KUZENLER BENİMLE SÜREKLİ DALGA GEÇİYORLARDI.SEVDANIN FLÖRT ETTİĞİ GENÇLE İLK DEFA TANIŞTIK OTURDU BİR SÜRE SONRA SEN EMREYE BENZİYORSUN DEDİ YANİ BENDE ÇİRKİB MİYİM DİYE DÜŞÜNDÜM NİYE DURDUK YERE DALGA GEÇTİ Kİ.

Teşekkür ederim. ZATEN EMRE VE KIZ ARKADAŞIM SEVDA KUZENLER BENİMLE SÜREKLİ DALGA GEÇİYORLARDI.SEVDANIN FLÖRT ETTİĞİ GENÇLE İLK DEFA TANIŞTIK OTURDU BİR SÜRE SONRA SEN EMREYE BENZİYORSUN DEDİ YANİ BENDE ÇİRKİB MİYİM DİYE DÜŞÜNDÜM NİYE DURDUK YERE DALGA GEÇTİ Kİ.
Emre tepki vermedi mi ?

İnsanlar arkadaşlarına bu lafları nasıl yakistirip söylüyorlar hayret ettim açıkçası. Bu insanlarla arkadaş olmak zorunda mısınız?

Sen kendini nasil görmek istiyorsan öyle ol sac rengini kesimini degistir bakimli ol ideal olmak istedigin sekilde ol kendini nasil iyi hissediyorsan bizden beklentin ne gayet zeki bir insansin sana ne demeliyiz giyimini dikkat et bakalm o zaman kimse sana laf ediyormu aslinda her kadin güzel ama bakim sart bunu diyebilirim

Bir sürü çirkin insan var özgüvenleri gayet yerinde onu diyenler bi kendilerine baksınlar sizin sorununuz görseliniz değil öyle insanlari çevrenizde tutmaniz :)

Uzun aradan sonra tekrar geldim bu foruma daha önce de üyeliğim vardı. Aynı isimde.
Kendimi çok kötü hissediyorum burada buldum. Ben yapı olarak saf alçak gönüllü mütevazi bir insanım hiç kavga edemem. İyi niyetliyim bu huyumdan hep kullanıldım arkadaşlarım tarafından.Lisede hep tipimle dalga geçerlerdi çirkin diye isteyen olursa resim atarım. En son Bi arkadaşım oldu kız arkadaş benden küçüktü sürekli olarak benimle dalga geçerdi ondan korktuğum için hiç karşılık veremedim. Birgün flört ettiği erkek arkadaşı kuzeni ve ben cafede oturuyorduk yine kuzeniyle birlikte ben ne desem gülüyordular daha sonra erkek arkadaşı bana sen emreye benziyorsun dedi emre bu kızın kuzeni ve çirkin bir genç çok bozuldum sustum bişey demedim. Sizce ben çirkin olduğum için mi böyle söyledi? Emreylede alakam yoktur hiç benzemem. Aklıma geldikçe çok kötü oluyorum
Güzel olup olmamanı dalga konusu yapan insanın gercekten mental sorunu var demektir. Daha akıllı insanlarla arkada olmalısın

Karşıdakine iki kelime ile had bildirmek neden çok zor sizin için neyden korkuyorsunuz ki? En fazla bir daha davet edilmezsiniz o kadar.

Back
X