tatlım yaa ben programları dinliyorum arşivden ... ama hep buraya yazmayı unutuyorum(
teşekkürler.
dinlemene sevindim.sorun değil,olabilir,bazen bende unutuyorum yada vaktim olmuyor.
vaktin oldukça kısa da olsa yorum yapabilirisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım yaa ben programları dinliyorum arşivden ... ama hep buraya yazmayı unutuyorum(
netertua harikasın cnm..gerçekten ihtiyacım var bu konudaki her türlü desteğe..allah razı olsun arkadaşım benm..bu ara işlerimde çok yoğun ama fırsat bulup dinlemek gerek..daha doğrusu birsürü boşa zaman harcadığımız şeyden vazgeçip faydalı bilgilerle haşır neşir olmamız gerek..çok teşekkürler ediyorum cnm bnm..program arşivinin olması da çok iyi..zamana uydurmak çok zor ama kendi ayarladığın zamanda faydalanabilme olasılığı da artar öyle değilmi??tekrar tekrar teşekkürler bitnm..
rica ederim ,utandırıyorsun beni :kedi:
iyi dileklerin için çook teşekkür ederim.umarım begenirsin.
evet arşivinin olması çok çok güzel :lepi:
özellikle sizin gibi çalışan bayanlar için,babalar için.
tatlm..dün internetten açtım 5 ocaktaki programı dinlemek için..10 dakika kadar dinleyebildim..cidden kendini dinleten bir beyfendi..dün akşam o 10 dakikanın etkisiyle ben akşam evdeki vaktimin %80 ini kuzucuğumla kaliteli bir şekilde geçirdim..çok yorgun olmama rağmen tahammül gücüm fazlaydı..hem senden hem de o beyfendiden allah razı olsun..cidden farketmeden ne büyük kötülük yapabiliyor insan öz evladına..ve bazen yanı başımızdaki yangını göremiyoruz..gözünü sımsıkı kapatmamış birisi görüp bizi uyarana dek...teşekkürler ediyorum tekrar bitnm..emeğine sağlık..
netertua cım peki bunu radyodan dinleyemiyorsak:uhm: ve kaçırdığımız eski programlarıda dinlemek istiyorsak nerden dinleyebiliriz:uhm: bilgilendirirsen çok sevinirim canım... şimdiden teşekkürler:1hug:
bugün gelen hastalarımdan fırsat buldukça dinlemeye çalıştım..ruhsal embriyo konusu..ne enteresan..harika bir anlatımı vardı..minnettarım netertua..allah razı olsun arkadaşım..cidden aydınlanmak ne hoş...
canim nasil indiriyoruz mp3 icin ben bulamadim
cnm çok tşkler emeğine sağlık,
bugün çarşamba ve inş.dinlemek istiyorum,
gerçi bizim için biraz geç ama zararın neresinden dönsek kardır diye düşünüyorum,
15 yaşında bi ergenim kızım ve 11 yaşışında bi oğluşum var...
netertua çok tşk ederim canım radyo dinlemediğim için haberim olmuyordu..Ama sayende öğrenmiş oldum..Bundan sonra bende dinleyeceğim programı...Kaçırdığımızdada arşivden dinlemekte ayrıca bir avantaj bizler için..Tekrar tşkler....