Çok faydalı bir program...."Çocuk deyip geçmeyin"

benım bebegım henuz 2 aylık ama programı cok öven war merak ettım dınlıyım dedım. ama googla dan burc fm acılmıyor sayfa hata verıyor :(

benım bebegım henuz 2 aylık ama programı cok öven war merak ettım dınlıyım dedım. ama googla dan burc fm acılmıyor sayfa hata verıyor :(

şuan baktım.girilebiliyor siteye.
olmazsa siz de vakit buldukça arşivden dinlersiniz.
ben öyle yapmayı düşünüyorum.

bugün dinledim.çok beğendim.ama önemli olan öğrendiklerini uygulayabilmek.umarım başarılı oluruz bu konuda da.

arşivden birkaç bölüm dinledim.mahremiyet eğitimi bölümünü çok beğendim.

şimdiye kadar hiçbir kitapta bu kadar ayrıntılı bir şekilde mahremiyet eğitimi hakkında bir bilgi okumamıştım.

bana çok faydası oldu.mahremiyet eğitimi konusunda çok eksik bilgilerim varmış.bunları öğrenmem iyi oldu.

şuan baktım.girilebiliyor siteye.
olmazsa siz de vakit buldukça arşivden dinlersiniz.
ben öyle yapmayı düşünüyorum.

hımmm tesekkurler tekrar bı denıyım bende.
bebısım kucuk ama bu kadar guzel bı kaynak bulmusken neyı ne zaman yapıcagımı ogrenmenın bı sakıncası yok sanırım.
tekrar sagolun.

geçmiş bölümlerde adem bey'in söylediği bir söz beni çok etkiledi.

kendinizi çocuğunuza sevdirin.çocuklar içlerinde anne baba sevgisi olarak doğmazlar.

kendinizden nefret ettirmek için uğraşmayın.

dün güncel bir meseleden bahsetti.siirtte yaşanan olaylaradan bahsetti.

çocuklarımızı tacizden nasıl koruruz vb...

tam olarak dinleyemedim ama arşivden dinlemeyi düşünüyorum.

az önce dinleyemediğim 27 nisan bölümünü dinledim.

çocuk tacizlerine çok farklı bir bakış açısı getirdi.

dövülen, şiddet gören çocukların ilerde birer tacizci olmaya aday olduğunu söyledi.

çok etkilendim,eşimle beraber tekrar dinlemeyi düşünüyorum.

mahremiyet eğitiminde ne kadar eksik olduğumuzu farkettim.

herkesin dinlemesini tavsiye ederim.

Adem Güneş " Çocuk deyip geçmeyin " programında benim okuduğum sayısını veremeyeceğim çocuk eğitimi üzerine batılı kaynaklardan farklı olarak, bize has- bizim kültürümüze özgü o kadar faydalı bilgiler veriyor ki doğru bildiklerimi sorgulamaya başladım.
CADIARZU
Özellikle çocuklar annenin yanında ne zamana kadar uyumalı soruma 2 yaşına kadar cevabını buldum.Batılı kaynaklara ne kadar ters olsa da!!! Beni en çok etkileyende annenin çocuklarına rahmet dağıtması gerektiğini vurgulamasıydı. Kayınvalidem sayesinde bunu gördüm.O çok güzel bir ana... Geçmişini bilmiyorum ama şimdi öyle.Geçmişinde çalışmaktan ve yaşadıklarından dolayı çok yıpranmış kendisi anlattıklarına göre.
Teşekkürü bir borç bilirim...

Adem Güneş " Çocuk deyip geçmeyin " programında benim okuduğum sayısını veremeyeceğim çocuk eğitimi üzerine batılı kaynaklardan farklı olarak, bize has- bizim kültürümüze özgü o kadar faydalı bilgiler veriyor ki doğru bildiklerimi sorgulamaya başladım.
CADIARZU
Özellikle çocuklar annenin yanında ne zamana kadar uyumalı soruma 2 yaşına kadar cevabını buldum.Batılı kaynaklara ne kadar ters olsa da!!! Beni en çok etkileyende annenin çocuklarına rahmet dağıtması gerektiğini vurgulamasıydı. Kayınvalidem sayesinde bunu gördüm.O çok güzel bir ana... Geçmişini bilmiyorum ama şimdi öyle.Geçmişinde çalışmaktan ve yaşadıklarından dolayı çok yıpranmış kendisi anlattıklarına göre.
Teşekkürü bir borç bilirim...

rica ederim ,ben teşekkür ederim esas vereliniortak
her zaman yorumlarınızı bekleriz.
ben de çok şeyler öğrendim bu programdan,çok daha önceleri dinlemek isterdim doğrusu...

en kisa zamanda bende dinliycem internetten cunku tr ye radyolarini dinleyemiyorum radyodan...
tesekkurler ;)

rica ederim.siz de aramaıza hoşgeldiniz vereliniortak
radyonun program arşivide var.isterseniz oradan dinleyin.
kısa da olsa yorumlarınızı bekleriz.

18 mayıs,19 mayıs programlarında ergenlikten bahsetti.
inanın tekrar dinlemeyi düşünüyorum.çok çok faydalı bilgiler verdi.
bilginize....

25 ve 26 mayısta ergenlik konusu işlendi.muhakkak dinlenmesi lazım bu bölümlerin.
küçük çocuğu olanlar da dinlemeli bence.

18 kasımdaki programı dinledim.notlar aldım.vakit buldukça yine paylaşırım.

--çocuklar ceza ile terbiye olmaz.vicdanı ile terbiye olunur.

--aileler haftada bir belirli gün ve saatte istişare toplantısı yapmalılar.bu aile olmanın temel dinamiklerindendir.

--çocuklara duyguda özgürlük verilmeli,davranışlarında kurallar.

--çocuklara çok oyuncak alarak onları mutlu edeceğinizi sanmayın.

--çok oyuncak çocuklarda dikkat dağınıklığına sebep olabilir.

18 kasımdaki programı dinledim.notlar aldım.vakit buldukça yine paylaşırım.

--çocuklar ceza ile terbiye olmaz.vicdanı ile terbiye olunur.

--aileler haftada bir belirli gün ve saatte istişare toplantısı yapmalılar.bu aile olmanın temel dinamiklerindendir.

--çocuklara duyguda özgürlük verilmeli,davranışlarında kurallar.

--çocuklara çok oyuncak alarak onları mutlu edeceğinizi sanmayın.

--çok oyuncak çocuklarda dikkat dağınıklığına sebep olabilir.

verdiğin bilgiler için teşekkürler a.s.

her zaman paylaşımlarını bekleriz.

Back
X