Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen çıktım ordan zaten. konusu aramızda hiç açılmadı. ama o 1 sn. dudaklarımızın değmesinden bile ikimizde birşeyler hissettik o an. ve arkdaşıma bunu anlattığımda onun hissedeceklerini az çok tahmin ettiğimden kendimden çok ona üzlüorum yani.
ne biliyorsun sen birşey hissetin,adam hissetmedi belki?
Söyledi mi sana aşığım mı dedi?
Sen arkadaşına üzüleceğine kendine acı..!!!
tam dayaklıksın hee tam
Dostum diyebileceğim en yakın arkadasımın sevgilisiyle öpüştüm.Herşey kendiliğinden gelişti bir anda ama bildiğim tek şey yaptığım yanlış onunla her görüştüğümde çok kötü hissediyorum kendimi sizce bunu onunla paylaşmalımıyım ne yapacağımı bilmiyorum![]()
Vicdanen rahatsızsın, pişmansın.
Olmuş bitmiş olarak gör konuyu artık. Ben birşeyler hissettiğini düşünüyorum çocuğa karşı ama bu durumda kalbine gömmekten başka yolun yok.
O çocuk eğer senden hoşlanıyorsa diğer ilişkisini bitirmeliydi. Yapmadığına göre seni içinde bıraktığı durum hoş değil. sanırım gelip geçici bir eğlence olarak görüyor seni. Yani sen hoşlanmışsın ama o senden değil arkadaşından hoşlanmış. Bunun arkadaşının duygularını önce sonra açmasıyla bir ilgisi yok bence bu konuda kandırma kendini. 3 sene boyunca birlikteyseler, yürüyen bir beraberlik var demektir. Sen heyecansın arada gelip geçici, üzgünüm ama durumu böyle algıladım.
Aslında çocuğu kalbinden atarsan sorun kalmayacak. Arkadaşına sakın söyleme. Ama uzak dur artık yanında olma.
Her şey insanlar içindir. Gayet tabii aşk-ı memnu da :)
Çok fazla seçeneğin yok aslında:
1) Çocukla yaptığınız saçmalığı konuşup birlikte bir karar alabilirsiniz.
1.1) O gidip söyler seni 2(2222). kez aldattım diye.
1.1.1) Kiminle aldattığını söylemez. (sen yırtarsın)
1.1.2) Seninle aldattığını söyler.
1.2) Sen gidip söylersin.
1.1.1) Biriyle gördüm diye birinin üstüne atabilirsin. (çocuk ikna olursa sen yırtarsın)
1.1.2) Seninle olduğunu söylersin.
2) Çocukla konuşmadan kendin bir karar alabilirsin.
2.1) Biriyle gördüm diye birinin üstüne atabilirsin. (çocuk itiraf edebilir- yüksek oranda riskli)
2.2) Olayları anlatmadan onun güvenilmez biri olduğunu empoze edebilirsin inceden inceden.
2.3) Her şeyi olduğu gibi anlatırsın.
3) Çocuk da sen de sonsuza dek sessiz kalırsınız.
En doğrusu 2.3. şıktır.
Ama şöyle de bir durum var. Sen bunu yaptığın için hatalısın. Çocuk, kızı aldattığı için hatalı. Kız ise hayatında hem yanlış arkadaş, hem de yanlış sevgili barındırdığı için hatalı. 1000 feetten baksan 3 küçük nokta. Toplasan tek bir hata yok.
Empati yapacak olursam: En hatalı olan çocuk ama ben bu olayı anlatmazsam ondan daha hatalı olurum, derdim. Anlatırdım durumu arkadaşıma. Ama yüzüne anlatamaz, mail falan atardım.
Her şey insanlar içindir. Gayet tabii aşk-ı memnu da :)
Çok fazla seçeneğin yok aslında:
1) Çocukla yaptığınız saçmalığı konuşup birlikte bir karar alabilirsiniz.
1.1) O gidip söyler seni 2(2222). kez aldattım diye.
1.1.1) Kiminle aldattığını söylemez. (sen yırtarsın)
1.1.2) Seninle aldattığını söyler.
1.2) Sen gidip söylersin.
1.1.1) Biriyle gördüm diye birinin üstüne atabilirsin. (çocuk ikna olursa sen yırtarsın)
1.1.2) Seninle olduğunu söylersin.
2) Çocukla konuşmadan kendin bir karar alabilirsin.
2.1) Biriyle gördüm diye birinin üstüne atabilirsin. (çocuk itiraf edebilir- yüksek oranda riskli)
2.2) Olayları anlatmadan onun güvenilmez biri olduğunu empoze edebilirsin inceden inceden.
2.3) Her şeyi olduğu gibi anlatırsın.
3) Çocuk da sen de sonsuza dek sessiz kalırsınız.
En doğrusu 2.3. şıktır.
Ama şöyle de bir durum var. Sen bunu yaptığın için hatalısın. Çocuk, kızı aldattığı için hatalı. Kız ise hayatında hem yanlış arkadaş, hem de yanlış sevgili barındırdığı için hatalı. 1000 feetten baksan 3 küçük nokta. Toplasan tek bir hata yok.
Empati yapacak olursam: En hatalı olan çocuk ama ben bu olayı anlatmazsam ondan daha hatalı olurum, derdim. Anlatırdım durumu arkadaşıma. Ama yüzüne anlatamaz, mail falan atardım.
:)))))) Süpersin....
Ben yine de 3. şık diyorum (Çocuk da sen de sonsuza dek sessiz kalırsınız).