• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok fazla düşmanlık duyuyorum..

anlatırsan arkadaşınla arkadaşlığın bozulacak.anlatmasan senin içine dert.
Allah kolaylık versin zor bir durum.Bir anlık zaafınıza yenilmişsiniz..

Çocukluk arkadaşı olabilirsiniz ama ölçüsü olmalı.Nasıl olmalı mesela empati kur,senin erkek arkadaşın olsa ne kadarını normal görebilirsin ? Çocukluk arkadaşı ona masaj yapabilir mi ?
Veya yarın öbürgün eşinin,nişanlının yanında yine çocukluk arkadaşına masaj yapabilecek misin ? Yapabileceksen sorun değil ama yapamayacaksan ölçü budur,anlatabiliyor muyum ?
Masaj örnek sadece,tüm beden yakınlaşmaları için böyle düşünmen lazım genç bir hanım olarak.

hemen çıktım ordan zaten. konusu aramızda hiç açılmadı. ama o 1 sn. dudaklarımızın değmesinden bile ikimizde birşeyler hissettik o an. ve arkdaşıma bunu anlattığımda onun hissedeceklerini az çok tahmin ettiğimden kendimden çok ona üzlüorum yani.

ne biliyorsun sen birşey hissetin,adam hissetmedi belki?
Söyledi mi sana aşığım mı dedi?
Sen arkadaşına üzüleceğine kendine acı..!!!
tam dayaklıksın hee tam

ne biliyorsun sen birşey hissetin,adam hissetmedi belki?
Söyledi mi sana aşığım mı dedi?
Sen arkadaşına üzüleceğine kendine acı..!!!
tam dayaklıksın hee tam

zaten bunu arkadasına soylerse eger kız ne yapsa haklı ben olsan yuzune okkalı bi saplak indiririm o sinirle:47: bu yuzden eniyisi aralarından ayrılması....

yaptığın şey hoş değil böyle birşeyi yapmam bana yapılmasındanda hoşlanmam o ayrı. ama insanlar bazen zaaflerina yenilebiliyorlar. insanız sonuçta. üstelik benim çok samimi arkdaşlarım var can ciğerler sarmaşdolaşlar kardeş gibiler. benimde vardı üniv.de kolkolada gezerdik dolaşırdık. hiçde yanlış anlaşılcak birşey olmazdı yani herşeyimizi birbirmize anlatır paylaşırdık. hatta kız arkdaşımdan daha yakın görürdüm. sonra okul bitip farklı şehirlere gidince ve o evlenince şimdi sadece telefonda görüşüoruz okdar. başını ovmanı yadırgamıyorum yani. bir anlık zaafına yenilip öpmüş olabilirsin. artık olan olmuş. seni yargılamak bize düşmez. insanlar bütün kızgınlarını sinirlerini resmen senden çıkartmışlar. bir diğer sorum şu sen bukadar şey hissederken çok samimi olduğun o kız arkdaşın hiçmi anlamadı bunu. hiçmi hissetmedi bişiler hissettiğini. bence arkdaşınla arandaki ilişkini ya tamamen kes yada uzaklaş. öteki çocuklanda konuşmaman artık yararına olur. nasılsa o erkektir çapkınlık yapmış olur yağ gibi üste çıkar olan sana olur canım

'okuduğum zaman 'kendim' geldim aklıma feride adlı bi o..pu arkdşm dediğim sabah 4 lere kadr dertlerni ağlamalarnı dinlediğim kız sevglmle öpşmştü
ah ah elime geçse bi ayrı şehirlerdeyiz!! :95:

kendini bilen insan yapmaz. defalrca arkdşamn sevglileri yanaştı ben ayağnı denk al dedim o kdr btti gitti. isterse dnya tatlısı olsun arkdaş kandır candır ! :kkk:

arkadaşlar neden sadece bu arkadaşa yükleniyorsunuz ki??? öpüşmek iki kişlilk bir eylemdir... eğer ortada hata varsa bunu iki kişi paylaşmalıdır!!!ve bayanlar her zaman olduğu gibi yine bayanlara yükleniyor...belli ki şartlar ne olursa olsun bir çekim olmuş aralarında... yargılamak yadırgamak bize düşmemeli,insanoğlu şaşar da beşer de... neyse...

konuyu açan arkadaşım, bence bu konuyu tartışman gereken insan kız arkadaşın değil, eylemi gerçekleştirdiğin arkadaş..!!! ortada bir hata varsa ikinizin de payınıza düşeni almanız gerekiyor... erkek arkadaşla konuş ve durumu her ikiniz birden açıklığa kavuşturun...

Durduğunuz kabahat!Arkadaşınızın yüzüne bakarken bu vicdan azabını ne kadar daha kaldırabilirsiniz?Nasıl gönlünüz arkadaşınızın sevgilisini öpmeyi kaldırabildi?Heyecan mı arıyordunuz?Çok yanlış!Belki telafisi mümkün olmayan birşey fakat vicdanınız için bunu yapmalısınız!

Vicdanen rahatsızsın, pişmansın.
Olmuş bitmiş olarak gör konuyu artık. Ben birşeyler hissettiğini düşünüyorum çocuğa karşı ama bu durumda kalbine gömmekten başka yolun yok.
O çocuk eğer senden hoşlanıyorsa diğer ilişkisini bitirmeliydi. Yapmadığına göre seni içinde bıraktığı durum hoş değil. sanırım gelip geçici bir eğlence olarak görüyor seni. Yani sen hoşlanmışsın ama o senden değil arkadaşından hoşlanmış. Bunun arkadaşının duygularını önce sonra açmasıyla bir ilgisi yok bence bu konuda kandırma kendini. 3 sene boyunca birlikteyseler, yürüyen bir beraberlik var demektir. Sen heyecansın arada gelip geçici, üzgünüm ama durumu böyle algıladım.
Aslında çocuğu kalbinden atarsan sorun kalmayacak. Arkadaşına sakın söyleme. Ama uzak dur artık yanında olma.

Dostum diyebileceğim en yakın arkadasımın sevgilisiyle öpüştüm.Herşey kendiliğinden gelişti bir anda ama bildiğim tek şey yaptığım yanlış onunla her görüştüğümde çok kötü hissediyorum kendimi sizce bunu onunla paylaşmalımıyım ne yapacağımı bilmiyorum:14::14::14:

walla heykeli dikilecek kızsın seni ayakta alkışlıyorum.. sende ki bu gururaa ne yazabılırım kı ne beklersın ???

buna benzer bir olay benimde baıma geldi.
lisede 3 yıl kadar bana arkadaşlık teklif eden biri vardı ben kabul etmiyordum.çocuk devamlı bana hediyeler alırdı falan bende hediyelerini kabul etmezdim.benim en yakın arkadaşımlada bu çocuk yakın arkadaş olmaya başladılar.ben hediyeleri kabul etmediğimde o da en yakın arkadaşım dediğim kız verirdi.o da kabul ederdi.neyse ben bir dönem o çocuğun arkadaşlık teklifini kabul ettim çıktık falan derken ayrıldık.liseden mezun oluyoruz mezuniyet balomuz.bu arada çocuk hala bana hediyeler almaya beni koruyup kolllamaya ilgi göstermeye falan devam ediyodu.balomuzda benim en yakın kız arkadaşımlada kanka oldular ya dans ediyolardı gördüm hatta bende.o ara benim arkadaş ona ben seni seviyorum demiş ve omzuna yatmış falan..tabi benim haberim yok.aradan bir hafta faln geçti çocuk aradı beni.seninle konuşalım diye.gittim dediki bak böyle böyle oldu haberin olsun.arkadşınla aranda ne olur bilmem ama ben senle aramın bozulmasını istemiyorum çünkü ben seni seviyorum dedi.önce inanmadım ama arkadaşımı bir iki zarfladım doğruymuş.hatta çokda takdir etmiştim dürüstlüğünü.ama çok zor tabi.birde en yakınından bunu görmek daha zor .. ama bence bu dürüstlüğü sen göster arkadaşına.seviyosan ve kaybetmk istemiyorsan açık gönüllülükle anlat herşeyi.hem vicdanın rahatlar hemde belki arkadaşını kaybetmezsin.

Her şey insanlar içindir. Gayet tabii aşk-ı memnu da :)
Çok fazla seçeneğin yok aslında:
1) Çocukla yaptığınız saçmalığı konuşup birlikte bir karar alabilirsiniz.
1.1) O gidip söyler seni 2(2222). kez aldattım diye.
1.1.1) Kiminle aldattığını söylemez. (sen yırtarsın)
1.1.2) Seninle aldattığını söyler.
1.2) Sen gidip söylersin.
1.1.1) Biriyle gördüm diye birinin üstüne atabilirsin. (çocuk ikna olursa sen yırtarsın)
1.1.2) Seninle olduğunu söylersin.
2) Çocukla konuşmadan kendin bir karar alabilirsin.
2.1) Biriyle gördüm diye birinin üstüne atabilirsin. (çocuk itiraf edebilir- yüksek oranda riskli)
2.2) Olayları anlatmadan onun güvenilmez biri olduğunu empoze edebilirsin inceden inceden.
2.3) Her şeyi olduğu gibi anlatırsın.
3) Çocuk da sen de sonsuza dek sessiz kalırsınız.

En doğrusu 2.3. şıktır.
Ama şöyle de bir durum var. Sen bunu yaptığın için hatalısın. Çocuk, kızı aldattığı için hatalı. Kız ise hayatında hem yanlış arkadaş, hem de yanlış sevgili barındırdığı için hatalı. 1000 feetten baksan 3 küçük nokta. Toplasan tek bir hata yok.

Empati yapacak olursam: En hatalı olan çocuk ama ben bu olayı anlatmazsam ondan daha hatalı olurum, derdim. Anlatırdım durumu arkadaşıma. Ama yüzüne anlatamaz, mail falan atardım.

Vicdanen rahatsızsın, pişmansın.
Olmuş bitmiş olarak gör konuyu artık. Ben birşeyler hissettiğini düşünüyorum çocuğa karşı ama bu durumda kalbine gömmekten başka yolun yok.
O çocuk eğer senden hoşlanıyorsa diğer ilişkisini bitirmeliydi. Yapmadığına göre seni içinde bıraktığı durum hoş değil. sanırım gelip geçici bir eğlence olarak görüyor seni. Yani sen hoşlanmışsın ama o senden değil arkadaşından hoşlanmış. Bunun arkadaşının duygularını önce sonra açmasıyla bir ilgisi yok bence bu konuda kandırma kendini. 3 sene boyunca birlikteyseler, yürüyen bir beraberlik var demektir. Sen heyecansın arada gelip geçici, üzgünüm ama durumu böyle algıladım.
Aslında çocuğu kalbinden atarsan sorun kalmayacak. Arkadaşına sakın söyleme. Ama uzak dur artık yanında olma.

Helen`e katiliyorum
bende aynen boyle dusunuyorum
sizi sevseydi zaten boyle birseye kalkismazdi..
sizin o beye karsi ilginiz var .. o sizi bir heyecan olarak gormus..
sizi isteseydi o da, diger iliskiyi bitirip sizinle olurdu, boyle gizli kacamaklar yapmazdi..
Arkadasiniza bencede soylemeyin,
uzaklasin, kesip atin iliskinizi..
O cocuguda kalbinize gomun ...

1.1.1) Biriyle gördüm diye birinin üstüne atabilirsin. (çocuk ikna olursa sen yırtarsın)
2.1) Biriyle gördüm diye birinin üstüne atabilirsin. (çocuk itiraf edebilir- yüksek oranda riskli)
2.2) Olayları anlatmadan onun güvenilmez biri olduğunu empoze edebilirsin inceden inceden.

En doğrusu 2.3. şıktır.
Ama şöyle de bir durum var. Sen bunu yaptığın için hatalısın. Çocuk, kızı aldattığı için hatalı. Kız ise hayatında hem yanlış arkadaş, hem de yanlış sevgili barındırdığı için hatalı. 1000 feetten baksan 3 küçük nokta. Toplasan tek bir hata yok.

Empati yapacak olursam: En hatalı olan çocuk ama ben bu olayı anlatmazsam ondan daha hatalı olurum, derdim. Anlatırdım durumu arkadaşıma. Ama yüzüne anlatamaz, mail falan atardım.

:46::46::46::46:
süper bir bakış açısı..

En doğrusu 2.3. şıktır.

:)))))) Süpersin....

Ben yine de 3. şık diyorum (Çocuk da sen de sonsuza dek sessiz kalırsınız).

:)))))) Süpersin....

Ben yine de 3. şık diyorum (Çocuk da sen de sonsuza dek sessiz kalırsınız).

Sessiz mi kalsn ?
Böyle bir şey sizi başınıza gelse bir APTAL yerine konmak ister miydiniz ?
Kızı dostum o adamı da sevgilim sanıp iyi anlaştıklarına sevinmek mi isterdiniz yada sevgilinzle gelecek planı yapmak dostunuzun kötü gününde yanında olmak .
Karşıdaki de bir kadın sizin gbi ...!

Dünyanın çivisi çıkmış

Tabi Çivi çiviyi söker mantığıyla devam edersek olacağı budur :47:

aslinda her iki tarafin baki$ acisindan bakmak lazim olaya ..

En Yakin Kiz Arkadasim Bana Gelip
Burcu sana bisey diyecegim ,ya $ey gecen gün seninkiyle havadan sudan konusuyorduk
birden anlik bir yakinlasma oldu ve öpüstük !! dese ..
Ben önce aval aval yüzüne bakardim sonra aferim tepe tepe kullan simdi onu
bide arkadasim olacaktin yaziklar olsun ikinizede derdim ..
bidahada asla görüsmezdim .. erkek arkadasim olacak sahisada gidip agzima geleni sayip
tokati $aplatirdim yüzüne ..

Ben en yakin kiz arkadasimin sevgisiyle öpüssem sunu sunu yapardim
malesef diyemiyecegim .. cünkü öyle bi duruma düsecek kadar
yabanci bir erkekle yakinlasmam ..
Yani sonucta icgüdüsel bisey , belki elinde olmadan oldu ama
yakinlastigini hissetigin an tepkini koyabilirdin diye düsünüyorum ..
Bide söyle birsey var hoslanmadigin kimseyi okadar yakinina sokmaz kimse ..
demekki sendede bi hoslanti vardi cocuga karsiki sonuc öpüsmeyle sonlandi ..

allah askına kız bi hata yapmıs ve yaptıgından zaten pişman asmak kesmek yerine arkadasına anlatsın mı nasıl davransın onu söyleseniz daha iyi olur
arkadasının hayatını kararttın fln denmiş ne saçma
tamam bir yanlıs var ortada ama demekki o an bişiler olmus kendini tutamamıs kızda suc oldugu kadar erkektede suc var kız tutup şap diye öpmedi herhalde

canım sende kız arkadasından uzaklas bence cunku sanırım sen bu cocuktan hoslanıyorsun hem onları birlikte görunce uzuleceksin hemde vicdan azabından mutlu olamayacaksın şimdi bu durumu anlatırsan daha kötu olabilirsin bir sure gecsin ama sen ikisindende uzaklas bir sekilde arkadasına söylersin bu durumu

Back
X