- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Merhaba arkadaşlar ben cok fazla iyi niyetliyim safım yani çoğu kişi cok safsın diyor cok üzülüyorum nasıl kurtulabilirim
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saf olmayarak.Merhaba arkadaşlar ben cok fazla iyi niyetliyim safım yani çoğu kişi cok safsın diyor cok üzülüyorum nasıl kurtulabilirim((
Darbe yedikce kurtulursunMerhaba arkadaşlar ben cok fazla iyi niyetliyim safım yani çoğu kişi cok safsın diyor cok üzülüyorum nasıl kurtulabilirim((
Evet benim için amansız bir hastalık cok zarar gördüm ; ((Saf olmayarak.
Ayrıca saflıktan amansız hastalık gibi bahsetmişsiniz,
Radyasyon mu bu yav.
Gerçekleri görememek saflıktır,görmek de marifet ister,yaradılıştan gelir.
İki krem sürmeyle geçmiyor,keşke geçse.
Ama değişim için hiçbir şey yapmadınız,Evet benim için amansız bir hastalık cok zarar gördüm ; ((
Ne yapabilirim insan lara hemen inanıyorum güveniyorum kendim gibi sanıyorum nasıl değişirimAma değişim için hiçbir şey yapmadınız,
Evet çıkarmıyorum; (((Bu yapıyla alakalı bir mesele . Bunu ancak sen kendin istersen düzeltebilirsin ha birde o yediğin darbelerden ders çıkarmıyorsan hala evet o zmaan gerçekten de baya iyi niyetlisin .
Yani belki bu öyle değildir diyorumEvet çıkarmıyorum; (((
Nasıl çıkar abilirimBu yapıyla alakalı bir mesele . Bunu ancak sen kendin istersen düzeltebilirsin ha birde o yediğin darbelerden ders çıkarmıyorsan hala evet o zmaan gerçekten de baya iyi niyetlisin .
Krem sürmekle ne ilgisi var ben de nasıl saf olmam diyorumSaf olmayarak.
Ayrıca saflıktan amansız hastalık gibi bahsetmişsiniz,
Radyasyon mu bu yav.
Gerçekleri görememek saflıktır,görmek de marifet ister,yaradılıştan gelir.
İki krem sürmeyle geçmiyor,keşke geçse.
Sana birşey söyled,klerinde hemen inanma , sorgula gerçekten de iyi niyetten mi yoksa menfaat çıkar için mi böyle süylüyorlar veya yapıyorlar de. Hemen o söze inanırsan yada dediklerini yaparsan seni saf diye adlandırabilirler haliyleYani belki bu öyle değildir diyorum
Nasıl çıkar abilirim
Anladım başka tavsileriniz var mı?Sana birşey söyled,klerinde hemen inanma , sorgula gerçekten de iyi niyetten mi yoksa menfaat çıkar için mi böyle süylüyorlar veya yapıyorlar de. Hemen o söze inanırsan yada dediklerini yaparsan seni saf diye adlandırabilirler haliyle
bunları yaptıktan sonra kendi kendin ögreneceksin zaten iyi nyetten mi yoksa menfaatten mi söhylyorlar diyeAnladım başka tavsileriniz var mı?
Mesala birisi bana kötülük yaptı aradan zaman gecti Özür diledi ben sonsuz güveniyorum Hayır diyemiyorum , diğer konuyu baştan sona okursanız anlarsınız neden anlamadınız kiNasıl yani? Biraz örnek verir misiniz? Ama öyle "hemen inanıyorum, güveniyorum" diye geçistirmeyin. Örnek bir olay anlatın mesela. Konularınız zihnimde somutlaşmıyor çünkü Diğer konunuzda da yaşadıklarınızı oturtamadım tam.
Diyorum ki keşke öyle geçse,yapıyla alakalı.Krem sürmekle ne ilgisi var ben de nasıl saf olmam diyorum
Mesela içim dışım bir kimse kırılmasın dedim hep ben kırıldımNasıl yani? Biraz örnek verir misiniz? Ama öyle "hemen inanıyorum, güveniyorum" diye geçistirmeyin. Örnek bir olay anlatın mesela. Konularınız zihnimde somutlaşmıyor çünkü. Diğer konunuzda da yaşadıklarınızı oturtamadım tam.
Saflıktan öte derken ??? Açık yazar mısınız?Diyorum ki keşke öyle geçse,yapıyla alakalı.
Zamanla değişmiyor.
Ya safsınızdır ya değilsinizdir.
Sizin olay saflıktan öte biraz.