Cok fazla iyi niyet

Merhaba arkadaşlar ben cok fazla iyi niyetliyim safım yani çoğu kişi cok safsın diyor cok üzülüyorum nasıl kurtulabilirim :KK43:((
Saf olmayarak.
Ayrıca saflıktan amansız hastalık gibi bahsetmişsiniz,
Radyasyon mu bu yav.
Gerçekleri görememek saflıktır,görmek de marifet ister,yaradılıştan gelir.
İki krem sürmeyle geçmiyor,keşke geçse.

Saf olmayarak.
Radyasyon mu bu yav.
Evet benim için amansız bir hastalık cok zarar gördüm ; ((

Bu yapıyla alakalı bir mesele . Bunu ancak sen kendin istersen düzeltebilirsin ha birde o yediğin darbelerden ders çıkarmıyorsan hala evet o zmaan gerçekten de baya iyi niyetlisin .

Saf olmayarak.
Radyasyon mu bu yav.
Krem sürmekle ne ilgisi var ben de nasıl saf olmam diyorum

Yani belki bu öyle değildir diyorum

Nasıl çıkar abilirim
Sana birşey söyled,klerinde hemen inanma , sorgula gerçekten de iyi niyetten mi yoksa menfaat çıkar için mi böyle süylüyorlar veya yapıyorlar de. Hemen o söze inanırsan yada dediklerini yaparsan seni saf diye adlandırabilirler haliyle

Sana birşey söyled,klerinde hemen inanma , sorgula gerçekten de iyi niyetten mi yoksa menfaat çıkar için mi böyle süylüyorlar veya yapıyorlar de. Hemen o söze inanırsan yada dediklerini yaparsan seni saf diye adlandırabilirler haliyle
Anladım başka tavsileriniz var mı?

Nasıl yani? Biraz örnek verir misiniz? Ama öyle "hemen inanıyorum, güveniyorum" diye geçistirmeyin. Örnek bir olay anlatın mesela. Konularınız zihnimde somutlaşmıyor çünkü. Diğer konunuzda da yaşadıklarınızı oturtamadım tam.

Nasıl yani? Biraz örnek verir misiniz? Ama öyle "hemen inanıyorum, güveniyorum" diye geçistirmeyin. Örnek bir olay anlatın mesela. Konularınız zihnimde somutlaşmıyor çünkü Diğer konunuzda da yaşadıklarınızı oturtamadım tam.
Mesala birisi bana kötülük yaptı aradan zaman gecti Özür diledi ben sonsuz güveniyorum Hayır diyemiyorum , diğer konuyu baştan sona okursanız anlarsınız neden anlamadınız ki

Nasıl yani? Biraz örnek verir misiniz? Ama öyle "hemen inanıyorum, güveniyorum" diye geçistirmeyin. Örnek bir olay anlatın mesela. Konularınız zihnimde somutlaşmıyor çünkü. Diğer konunuzda da yaşadıklarınızı oturtamadım tam.
Mesela içim dışım bir kimse kırılmasın dedim hep ben kırıldım

Back
X