- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Saf değilsin merak etme. Başka terimler var. Saflık bu değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer konunuzda gencim güzelim bilgiliyim beni çekemiyorlar demişsiniz demek ki o kadar iyi niyetli bir insan değilsiniz insanlara şıp diye güvenen bir yapınız da yok. Hatta evimi gözlüyorlar balkonuma kadar gelip dinliyorlar vs diyerek aşırı şüpheci ki bence yardım almanızı gerektirecek kadar şüpheci bir yapınız var. Sorununuz saflık iyi niyet değil bu sözlerle kendinizi el altından övmenizin bir faydası Yok[/QUO Ben kendimi övmüyorum cok fazla iyi niyetli olmam özelliklerim i görmemem anlamına gelmiyor kendimi övmek için de söylemedim şüphe olmayan şey için olur gözümle görüp kulağımla duyduğum şeyde ne şüphesi insan lara şıp diye güvenen bir yapım da var bence siz cok art niyet li birisi niz küçük yerlerde bu anlattıkları m gayet de oluyor cok fazla iyi niyetli olmam kendimi n farkın da olmadığım anlamına gelmiyor içlerinden birisi geldi söyle di bana zaten her şey leriden belli oluyor .
Insanlar a cabuk kanıyor um ve iyi kötü ayırt edemiyorumSaf değilsin merak etme. Başka terimler var. Saflık bu değil.
Zaten şu zamanda iyiyi, kötüyü, dostu, düşmanı ayırt etmek imkansız.Insanlar a cabuk kanıyor um ve iyi kötü ayırt edemiyorum
Cok tesekkur ederim edicem cok üzülüyorum ya kullanmak istiyorlarZaten şu zamanda iyiyi, kötüyü, dostu, düşmanı ayırt etmek imkansız.
Sorun sizde değil yani.
Yalnız size çok safsın diyenlere daha dikkat edin.
Onların hangi tarafta olduğunu bulmaya başlayarak, kurtulma adımları atabilirsiniz.
Ne konuda kullanmak istiyorlar mesela?Cok tesekkur ederim edicem cok üzülüyorum ya kullanmak istiyorlar![]()
Tamam saf değilsin merak etme.Insanlar a cabuk kanıyor um ve iyi kötü ayırt edemiyorum
Her konuda işlerin i bana yaptırmak istiyorlarNe konuda kullanmak istiyorlar mesela?
Bunun farkındasınız belli ki, benim gibi hayır demeyi kendinize yakıştıramadığınız konular mı var?
Ben öyle yim kimse bir şey yapmadım ama hep zararBana da isyerlerinde oyle diyorlardi. Herkese iyi niyetle yaklasip, kalp kirmamaya calisip kendi halinde takilinca saf damgasi yiyor insan.. Saçma..
Aynı ben ben de terazibende senin gibiyim yeni tanidigim insanlara hayat hikayemi dokuyorum resmen sonrada ben naptim diyorum biktim kendimden bir care bulursan bende uyguliyim
Merhaba arkadaşlar ben cok fazla iyi niyetliyim safım yani çoğu kişi cok safsın diyor cok üzülüyorum nasıl kurtulabilirim((
Her konuda herkes e her şey i anlatırım meselaHangi yönlerde saflığınız? :) neden bu söylemlere inandınız? belki de değilsiniz bir örnek verseniz
Her konuda herkes e her şey i anlatırım mesela