çok fazla kasık ağrılarım var

yapraksen

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
10
0
16
İstanbul
merhaba benim hamile kaldığım zamandan beri kasık ağrılarım var doktora sorduğum zaman normal olduğunu söylüyor amaa ben tedaviyle hamile kaldım cok zor zamanlar yaşadım ve bundan dolayı şuan bebğime bişi olcak die korkuyorum şaun 32 haftalık hamileyim ve halla kasık ağrılarım var ve sürekli dinleniyopr yatıyorum ama yine gecmıyor benim gbi yaşıyanlar varsa bana cevap yazın rica ediyorum...

ben 14 haftalık hamileyim ara ara şiddetli kasık ağrıları yaşıyorum mesela bugün olduğu gibi:)ben daha önce dış gebelik yaşamıştım bu yüzden ilk hamile kaldığım zamanlarda çok şiddetli ağrılarım vardı hatta tekrar dış gebelik geçirdiğimi sanmıştım.ama seninle aramızda baya bir hafta farkı var.ağrıların çok şiddetliyse doktoruna danışmanı öneririm...

her iki hamileliğimde de ilk zamandan itibaren hep kasık agrım oldu,bende çok korkardım sürekli kontrollere giderdim ama bişey çıkmazdı,bebeğin kız mı olacak bilmiyorum ama kız çocukta kasık agrısı daha faazla oluyor ..gönlünü ferah tut inşallah hiçbişey olmayacaktır..

her iki hamileliğimde de ilk zamandan itibaren hep kasık agrım oldu,bende çok korkardım sürekli kontrollere giderdim ama bişey çıkmazdı,bebeğin kız mı olacak bilmiyorum ama kız çocukta kasık agrısı daha faazla oluyor ..gönlünü ferah tut inşallah hiçbişey olmayacaktır..

evet kız bebebğim olucak

arkadaşla 4 haftalık hamileyim dün testte belli ğldu :)
size sorum ocak 22 de adt olmuştum ve dün gece adet ağrısı gibi sancı çektim ve sabah kadar uyumadım ağrıdan
diğer gebeliğim de çok ağrılıydı ve kaybetm meleğimi
acaba bu ağrıar normal mi :(

Back
X